Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

berusa55

usare

Maça girerken baya zorlandık. Emniyet mensuplarımızın bizlerin insan olduğunu unuttuğu bir maçı daha geride bıraktık çok şükür. Bu hafta dozu biraz daha arttırdılar. Sanırım bu yeni yasanın etkisiyle oldu. 17:30 da staddaydım, 18:45 içeri girebildim. Olsun ama sıraları bile özlemişiz.
Maça kötü başladık, ama ikinci yarı kendi oyunumuza döndük ve çok şükür kazandık. Mehmet abinin, Akan abinin ve diğer arkadaşlarımın gollerden sonra yüzlerindeki mutluluk ve gururu görmek herşeye değerdi. Taraftarımız zaten muhteşem. Söyleyecek kelime yok. İnşallah haftaya Denizliyi de kazanırsak erciyes maçında 15:30 da stadda olacağım :D

özkan

Bir koltukta 3 kişi nasıl maç izler koreografisi süperdi  :D :D :D
Maç süperdi tek kelimeyle..taraftar süperdi herşey süperdi..oraya gelipte tıklım tıklım orayı doldurtan bütün taraftarımızdan allah razı osun.

Emniyet bizede kıllık yaptı maçın girişinde,vip tarafındaki o yol ağzından beri girdik stada.baktım biri kesiyo beni ;) anladım traktaktaktakzonlu olduğunu tabi boş dururmuyum hemen tahrik   :) inbe trabzon olamazsın şampiyon demeye başladım bir , iki , üç dayanamadı artık niye şampiyon olamıyomuş dedi fener şampiyon olsun dedim  :D Size üç atsınlarda görün dedi bende dedim seneye travzana atarız sende gelirsin biletinde benden dedim apışıp kaldı  :D :D :D

Samsun'un dışardan gelen insanları lanet bişey,has samsunlular dışında burası çekilmez oluyor.. Emniyet maçın başında yine yaptı yapacağını,her türlü zorluğu çıkarmak için her fırsatı kullandılar,yok montun içinde ne var ,o ışıkları sdahayamı atacaksınız neler neler..Adam 5 yaşındaki çocuğa bilet istedi yok böyle olay..

Hatırlıyoruz ama biz bu sahneleri bir yerden,bkz:geçen sene bolu maçı,bkz geçen sene adana maçı,bkz geçen sene hadi be playoff dediğimiz maçlar..Yapın yapın,YILDIRAMAYACAKSINIZ !!!

Burak

Valla ben her türlü iddiaya girerim o stadda koltuk sayısından fazla adam vardı . Sarı merdiven boşlukları dolu bizim locada zaten ikişer sıra izlendi maç

binikalamadım

şu an da yeni asır tv yi izliyorum Samsunspor'u yere göğe sığdıramıyorlar  >l<

cembaba

%72 topla oynama höhhh... Barcelona mısınız mübarek... :)

kutsalforma

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 April 2011, 12:09:20
%72 topla oynama höhhh... Barcelona mısınız mübarek... :)

Barcelonanin topla oynama orani okadar varmi??  :D :D

mehmet yılmaz

Çok şükür ya...
İlk iki golde sevinçten ağlayan o kadar çok kişi vardı ki etrafımda.
Allah'ım, Süper Lige dönmeyi nasip eyle hepimize, hak ediyor bu taraftar bunu.

birolkys

Burası her yer değil pankartı yok muydu ben mi göremedim acaba?

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: birolkys - 04 April 2011, 12:28:31
Burası her yer değil pankartı yok muydu ben mi göremedim acaba?
evet benim de dikkatimi çekti..bu maç yoktu.

Jnr.Serkan

04 April 2011, 13:11:25 #430 Son düzenlenme: 04 April 2011, 13:18:26 Jnr.Serkan
Karşıyaka kalecisi bir pozisyonda topu alıp zaman geçirmişti.Yanımda arkadaşa dedim Allah büyüktür biz bunlara basarız o zaman görürüm o kaleciyi.Öne geçtiğimizde Ahmet Şahinin topu aynı yere götürüp Ksk kalecisinin yaptığının aynısını yapması ders niteliğindeydi

Ayrıca maç sonu çiftlikte epey koptuk arabaların korna sesleri çiftlikte arabalardan çalan müzikle oyun havası oynayan insanlar müthişti.Teşekkürler Samsunsporum..Ama emniyet ordada kalitesini konuşturdu arabaların camlarına vuruyordu devam edin diye.

İnanmışlığın resmi...

edmontdante

HakkıYeşilyurt yazısında Ahmet'e bu hareketi yakıştıramadıığnı söylemiş.Yakıştı mı yakışmadı mı onu bilemem de Ahmet öyle davranırken benim yağlarım eridi ne yalan söyleyim.

BURASI HER YER DEĞİL Pankartının yerine Çılgınların Diyarbakıra götürmek için yaptırdıkları pankart asıldı bu maçlık

Ollivanders

O yakışmadı bu yakışmadı. Umrumda degil. Millet onları bunları yaparken sorun yok da biz yaparken mi sorun olacak ?

alperen

hep bizim yaptıklarımız batıyo göze..Ahmet o hareketi yapınca,engin abininde dediği gibi içimin yağları eridi..neyse o değilde ne koyduk ama ;D ;D

ahmetsefa55

valla ben bu macta değil ama çoğu maçta ahmetin bu hareketinden rahatsız oluyorum.bir çok kez 1-0 öndeyken atıyorum dakıka 50 ahmet zaman gecırmeye çalışıyo.bu da rakibi kızdırıyo ve hırslandırıyo.hadı bu macta misilleme yaptın eyvallahta bundan öncekileri niye yapıyosun onu anlamıyorum.benım ahmette buldugum tek kusur bu.