KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 March 2011, 20:12:44
Stadta gördüğün zaman çok geç olabilir şimdiden müzikleri ayarlamaya başla Ali ::)
Abi şu yöneticilere bi türlü güvenemiyorum ne yapayım .:.:.. Çaban takdire şayan >l< elimden gelen ne varsa yaparım şarkılarımızı ve çalma sıralarını netleştirelim o iş bizim işimiz  >l<

berusa55

30 March 2011, 20:17:37 #166 Son düzenlenme: 30 March 2011, 20:55:30 berusa55
Muazzez Ersoy'un sesiyle Bir Şarkısın Senşarkısıyla şu montajlanmış videoumuzdaki halini gerçeğe dönüştürmek harika olur!  >l<

bir sarkısın sen Samsunsporum.mp4

Sercan

Bir ŞArkısın Sen tarzı bilinen bir müzik yok mu aklınıza gelen ...

Jnr.Serkan

20.000 atkının olacağını var sayarsak odam kireç tutmuyor mükemmel olur.

Ollivanders

Sercan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 30 March 2011, 20:23:32
20.000 atkının olacağını var sayarsak odam kireç tutmuyor mükemmel olur.

Olmaz Serkan daha önce yapılmamış bişey olsun ...

Ajan

30 March 2011, 20:31:12 #171 Son düzenlenme: 30 March 2011, 20:49:28 *AgEnT*
tual-tiryakinim, demir demirkan-aşktan öte, cendere yerine ise grup yorum-devrim yürüyüşü

mehmet yılmaz

Farklı bir şarkı aramaya gerek yok bence;

Edip Akbayram
Herşey Senin Uğruna...

Nakaratları biz söyleriz :)

Akyol

Evet şarkı bulunmuştur bence  >l<  Ama tam o kısmında şarkının sesinin kısılması lazım onu anonsçu beceremez ben programdan yaparım  ;)

CurvaSs

Akyol

CurvaSs

abiler, kardeşler;

birkaç saat önce tezahüratlar kısmında "her şey senin uğruna" bestesi hakkında tartıştık. ben de, bu bestenin başka bir takıma ait olduğunu biliyorum. benim gibi ayberk kardeşimiz de biliyormuş. yani ne bileyim, bu kadar önplâna çıkartmak mantıklı mı?

yine de siz bilirsiniz tabii ki.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 March 2011, 20:17:37
Muazzez Ersoy'un sesiyle Bir Şarkısın Senşarkısıyla şu montajlanmış videoumuzdaki halini gerçeğe dönüştürmek harika olur!  >l<

bir sarkısın sen Samsunsporum.mp4
dusunsenize bu samsunspor shasinda okunuyor hep bir agizdan insanin tuhleri diken diken oluuyorr volla.en iyisi bu bence

olmeca

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 30 March 2011, 21:01:35
abiler, kardeşler;

birkaç saat önce tezahüratlar kısmında "her şey senin uğruna" bestesi hakkında tartıştık. ben de, bu bestenin başka bir takıma ait olduğunu biliyorum. benim gibi ayberk kardeşimiz de biliyormuş. yani ne bileyim, bu kadar önplâna çıkartmak mantıklı mı?

yine de siz bilirsiniz tabii ki.

Bursa'nın dimi , sanırım denizli'de bunu pankart olarak kullanmıştı.

CurvaSs

Alıntı yapılan: olmeca - 30 March 2011, 21:08:07
Bursa'nın dimi , sanırım denizli'de bunu pankart olarak kullanmıştı.

adana'lıların videosu var. fenerbahçeli birinin twitter'dan yazdığı şey var. ve bunlar şirinler çıkarmadan önceydi. : )