şampiyonluk için kaç puan gerekir

Başlatan samuray, 23 March 2011, 20:44:05

« önceki - sonraki »

samuray

samsunspor_x samsunspor_xsamsunsporumuza şampiyon olması için sizce kaç puan gerekir arkadaşlar böyle bir anket yapalım istedim e artık tüm spor otoriteleri bile samsunsporumuzun yolu yarıladığını söylüyorlar inşallah çok özlediğimiz süper lige sezon son9unda kacuşacağız bunuda birtür anketle belirleyelim istedik zira bu ara herkesin elinde kalem kağıt hesaplar başladı  samsunspor_x samsunspor_x >l< >l<

Stoper

5 maç işte, 5 maç aldıgımız taktirde süper ligdeyiz.

samuray

evet arkadaşlar benve inşallah öyle olur 62 puan alarak şampiyon oluruz diyorum çok özlediğıimiz süperlige kavuşuruz haydi samsunsporum yanıltma bizi  >l< >l< samsunspor_x >l<

Ayberk

59 puan yeter. 4 galibiyet, 3 beraberlikle dahi ilk 2'de oluruz.

ahmetsefa55

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 23 March 2011, 22:30:18
gene basladık hesaplara  :(

Denizli maçından sonra durumumuz kesinleşir bence denizliden puan ile dönersek erciyes ve orduyu yener  çıkmayı büyük ölçüde garantileriz  ama Diyarbakır ve KSK  dan 6 puan şart

King Of The North

5 galibiyet 1 beraberlikte 60 puana şampiyonuz.

kumköylü ahmet

celebi

1927

Şampiyonluk için rakiplerden daha fazla puan almak gerekir. Kaç olduğunu boşver!

sadece55

malum puan olmasın da 62- 60 bunlar bizi hedefe ulaştırır :D :D ( o malum takımın plakasına ulaşırsak biz şampiyon yaptık sizi derler vallahi :)

Ahmeti

ben 62 puanın bizi şampiyon yapacağına inanıyorum.

Lusage

Şampiyonluk için puan hesabına gerek yok. Denizli / Erciyes / Ordu maçlarından minimum 5 puan aldığımızda bu iş biter zaten.

celebi

Alıntı yapılan: 1927 - 23 March 2011, 23:24:11
Şampiyonluk için rakiplerden daha fazla puan almak gerekir. Kaç olduğunu boşver!

hımmmmmmm  :-\ mantıklı

kalptenþimþek

57 puan ikinci olarak süper lige çıkar