şampiyonluk için kaç puan gerekir

Başlatan samuray, 23 March 2011, 20:44:05

« önceki - sonraki »

jean

Erciyesi yenersek en kotu ihtimal ordudan 1 puan alirsak icerdeki gungoren macinda tur atariz ins

SametYılmaz55

Kendi sahamızdaki maçları aldığımızda şampiyonuzzzzzzzzzzzzz

ChucKeR

fark etmez her türlü şampiyonuz bugünden sonra kafanızı yormayın bu hesaplarla :D

fairplay_55

14 mayısa uçak biletini alıyorum.15 mayısta şampiyonun  maçındayım.. samsunspor_x

SSKLA

erciyes_x ordu_x yendimi olay tamam

ahmetsefa55

td de şöyle bir puan tablosu yapılmış.en sağdaki rakamlar maximum alınabılecek puanlardır ;

AntZ

Şampiyon belli, 2. lik için kaç puana ihtiyaç olduğunu 2. likle ilgilenen takımın taraftarları hesaplasın  :)

Ayrıca çok can yakıyoruz son haftalarda, geçen hafta Karşıyaka'nın, bu hafta Denizli'nin play off umutlarını tükettik.
Haftaya Erciyes, sonraki haftada Ordu'nun play off umutlarını bitireceğiz nasipse :)
Antep Bld ve Rize'de ayağını denk alsın diğer maçlarını kazansın, yoksa onlarında umutlarını bitiririz acımadan :)

eren55

Yukarıdaki tabloya bakınca 63 puana ulaştığımızda kaçarı kalmıyor,şampiyonluk bizim oluyor.Bu da demektir ki 10 puan daha lazım rakiplerin en başarılı olduğu senaryolar için.Hepsi bir kenara beşte beş yapalım.Bank Asya'yı darma duman edip Süper Lig'e çıkalım.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: eren55 - 11 April 2011, 10:49:46
Yukarıdaki tabloya bakınca 63 puana ulaştığımızda kaçarı kalmıyor,şampiyonluk bizim oluyor.Bu da demektir ki 10 puan daha lazım rakiplerin en başarılı olduğu senaryolar için.Hepsi bir kenara beşte beş yapalım.Bank Asya'yı darma duman edip Süper Lig'e çıkalım.

kardesım bıze 62 de yetıyo.cunku mersınle bolu 33. hafta karsılasacaklar.yanı ıkısının de max puanlarını bulması ımkansız.bırısı bulacak.tavsanlı en fazla 62 oluyo.bızım de tavsanlıyla ıkılı averajda ustunlugumuz var.yanı matematıksel olarak ılk 2 ıcın 62 yeterlı.

tabı burdan kımsenın full kazanarak gıdecegını dusunmuyorum.bızde dahıl daha cok puan kayıpları olacaktır.ercıyesı yendıgımız takdırde ordu macı ılk 2 yı garantıleme macımız olabılır.

55erhan55

şu tabloya göre bence erciyes ilk altıya girer rize yada antep belediye' den biri devre dışı kalır gibi.

eren55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 11 April 2011, 12:36:31
kardesım bıze 62 de yetıyo.cunku mersınle bolu 33. hafta karsılasacaklar.yanı ıkısının de max puanlarını bulması ımkansız.bırısı bulacak.tavsanlı en fazla 62 oluyo.bızım de tavsanlıyla ıkılı averajda ustunlugumuz var.yanı matematıksel olarak ılk 2 ıcın 62 yeterlı.

tabı burdan kımsenın full kazanarak gıdecegını dusunmuyorum.bızde dahıl daha cok puan kayıpları olacaktır.ercıyesı yendıgımız takdırde ordu macı ılk 2 yı garantıleme macımız olabılır.

Kardeş şampiyonluk için 63 yazmıştım,ilk iki için değil..Malum o an itibariyle Bolu tüm maçları kazansa 63 oluyordu ama Antep bu hafta hesabı bizim lehimize çevirdi.

55erhan55

şimdiki hesaba göre 58 puan bile yeterli diye düşünüyorum.

edmontdante

7 puan daha almamız lazım sanırım.

mehmet yılmaz

Bence de 2 galibiyet 1 beraberlik bile bizi ilk 2'de tutar. Diğerlerinin seri yapabileceklerini hiç sanmıyorum. Allah nasip ederse Güngören macını kazanıp şampiyonluk turu atabiliriz.

kalptenþimþek

süper lige çıktığımız gün, trabzonspora .oyduğumuz gündür... samsunspor_x