şampiyonluk için kaç puan gerekir

Başlatan samuray, 23 March 2011, 20:44:05

« önceki - sonraki »

Dartagnan

her hafta yenersek  bu iş tamamdır diyoruz ama lanet ligi  bir türlü garantiye alamıyoruz.Her hafta korku kaplıyor.Su andaki korkum da Allah korusun üst üste 2 mac kaybedersek yasayacagımız ruh halı.

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: samsuni - 12 April 2011, 17:38:21
Bence de 2 galibiyet 1 beraberlik bile bizi ilk 2'de tutar. Diğerlerinin seri yapabileceklerini hiç sanmıyorum. Allah nasip ederse Güngören macını kazanıp şampiyonluk turu atabiliriz.

inşallah abi inşallah

Forvetim

altımızda ki 3 takım bay geçecek gungören maçında şampiyonluk turunu atarız inşallah ama ne olursa olsun son hafta şikespora burada vuralım, ve onların playoff dışı kalacağına inanıyorum

ahmetsefa55

13 April 2011, 18:21:23 #48 Son düzenlenme: 13 April 2011, 18:25:05 ahmetsefa55
şimdi fikstürü biraz inceledim.
bize en yakın takım mersin.kalan maçları ; altay , giresun (D) , kartal , bolu , BAY .

bu hafta altay la yapacaklar.altayın fazla dırenebılecegını dusunmuyorum.kazanacaklardır.
haftaya gıresunla oynayacaklar.eğer gıresun bu hafta karşıyaka deplasmanında kazanırsa ıyıce rahatlayacaktır.mersın gıresun deplasmanında tabı kı puan kaybedebılır ama kazanma olasılıgı daha fazla.
içerde kartal maçı var.kartalda mersine gelene kadar akhisarla içerde altayla dışarda yapacak.bu iki maçta rahatlatmaz kartalı.o yuzden mersini zorlarlar.
sonra bolu maçıyla ligi bitiriyolar.eğer bolu o maça kadar ilk 2 iddaasını kaybederse mersın o macta daha rahat olur ve kazanır aksı takdırde cok zorlanır.

yani bizim için kötü senaryoda bence mersin 10 puanı alır ve 59 puana ulaşır.

antep b.b'nin kalan maçları ; BAY , adana , tavşanlı (D) , SAMSUNSPOR , diyarbakır (D)

antep bu hafta bay geçecek.
haftaya adanayla yapacak.adana iyi bir takım.bu hafta gungorenle yapacaklar.gungorenı yenerlerse rahatlayacaklar ve antepın işi kolaylaşacak.
tavşanlı deplasmanı var.zorlanacaklar ve puan kaybedecekler bence.beraberlık olası.
bizle yapacaklar.eğer ilk iki şansları devam ederse işimiz çok zor olur ama bizim o zaman kadar ne yaptıgımızda onemlı tabı.
son hafta diyarbakır 3 puan zaten.

antepinde 10 puanı alması zor değil diye düşünüyorum.toplamda 57 puana ulaşabilir.

tavşanlı'nın kalan maçları ; orduspor , güngören (D) , antep b.b , rizespor (D) , akhisar

tavsanlının işi zor.deplasmanlarıda zor içeride ki maçlarıda
orduyu içerde yenmeleri zor eğer yenerlerse ordu saf dışı kalır.bizim işimize yarar.
güngören'de bu sene içerde 2 maç canlı izledim.güngöreni deplasmanda yenmek kolay değil.puan kaybı yaşarlar.
antep içerde yine zor maç.beraberlik olası
rize deplasmanı rizenin durumuna bağlı biraz.yorum yapmak zor.
içerde akhisar eğer düşmemişse yine puan kaybı yazıyorum.

tavşanlının fikstüre yorum yapamadım valla işleri çok zor.son 5 hafta büyük bir düşüş yaşayabilirler.en fazla 7-8 puan toplayıp 53-54 te kalırlar.

bolu'nun kalan maçları ; rizespor , akhisar (D) , altay , mersin (D) , kartal .

yine zor ve sıkıntılı bir fikstür.
içerde rizeyi yenerler bence.
akhisar deplasmanında kazanırlar.
altayı içerde yenemıyeceklerdır.puan kaybı.
mersin deplasmanına kadar ilk 2 iddaaları olursa ne maç olur haa  :).bunlar birbirlerini yerken biz aradan sıyrılırız. :D
kartalı içerde son maç yenebilirlermi bilmiyorum.kartalın durumuna bağlı.

bolu da en iyi ihtimalle 8-10 puan daha toplar 53-55 de kalır.

biliyorum çok iğrenç tahminler yaptım :) ama fikstürü elinize alıp yorum yapmaya kalkınca inanın çok zorlanıyosunuz.ama şunu gördüm kimin çıkacağını altay kartal akhisar üçlüsü belirleyecek.
bize ise 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik yetiyo.(tabi ki şampiyonluk için )

samuray

62 puan samsunsporumuzu şampiyon yapar ve çok özlediğimiz evimize süper lige çıkarız şu anda mersinin puanı 49 dört maçı da aldığını varkayarsak 61 puan yapar bizi garantileyecek olan puan barajı 62 dir kesin kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz üç maç daha kazanmamız şart  inşallah üç maç daha alıp garantileyecez   ;D >l< samsunspor_x ;D >l<

cembaba

Kardeşim bende sana diyorum ki:

MIY - Altay : 0
Tkı - Ordu: 0
Bolu - Rize: 1
Samsun - Erciyes: 1

Bu sonuçlar olacak bu hafta =)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 April 2011, 18:53:12

inşallah  ;)

samuray

e inşallah öyle olur sonuçlar o zaman mersine 6 puan fark atarız bir hatfada ba y geçecek çok büyük avantaj olur sansunsporumuz adına o zaman 62 pana da gerek kalmaz 60 puanda şampiyon yapar bizi ;D :) samsunspor_x >l<

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 April 2011, 18:53:12

E o zaman lig bitiyo.. :)
Daha da sitrese giremem hiiiiç kafamı yoramam valla..Cembaba lig bitti diyo :) :)

Kaya

Miy puan kaybettiğinde şampiyonluğumuzu garantilemiş oluruz..

s_uzunkaya

şu mersin gelmesinde kim gelirse gelsin... geçmiş sezon maçlarına bi baktımda mersinle biz bayaa bi tersleşmişiz zamanında, bu senede iyi pislikleri sıçradı üzerimize artı bide bizim küme düşürülmemize sebeb olan kerem dallaması var orda.. her türlü nefret bi takım yaa...

yirmiuc

Aynen mersin kadar tiksindiğim bir takım yok bu ligde, inşallah çıkamazlar.

CurvaSs

ben de mersin'i sevmem ama bizden sonra hakeden 2 takımdan birisi.

birincisi; tavşanlı
ikincisi; mersin

Ayberk

twitter