Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

Ajan

Golden sonra çekilen omuz omuzanin sesi bizim eve kadar gelmiş. Son günlerde desibel muhabbeti çok konuşuluyor bugün stadda desibel aleti olsaydi çok rahat 100 desibel üstü çıkardı

berusa55

Samsunspor'umuz bay haftasını geçmesine rağmen bu akşam kazanarak şu anda bir puan farkla tekrar zirveye oturdu; inşallah lig sonuna kadar da bu şekilde devam eder.

Stresli ve zor bir maçtı futbolcularımıza da yansımıştı bu. Skoru korumak adına çok fazla açılmamayı yeğlediler. Zenke'nin kaçırdığı o ikinci gol pozisyonu bize pahalıya malolabilirdi. Korktuğumuz başımıza gelmedi.

Bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK inşallah.

Serkan

Musti

Şu maçı izlerken karnıma sancılar girdi. Başım zonk zonk ağrıyor stresten. İkinci yarı koparmalıydık maçı. Kondüsyon ve konsantre sorunumuz var...

maviay55

Akyol

davidsavage

3-4 tane çektiğim fotoyu koydum arkadaşlar makine pek kaliteli değildi maalesef :(

forza_devil

fotoları küçük ekleseniz daha makbule geçer

edmontdante

20 March 2011, 23:20:40 #489 Son düzenlenme: 20 March 2011, 23:27:18 edmontdante
KALPAR VE ZIRVALARI .BÖLÜM:12
   Çok fazla şey yazmayacağım.Bu saatten sonra 1-0 olsun bizim olsun prensibi geçerli.Hiç bir şey yapmayalım ama kazanalım yeter.Buraya kadar doğru.İyi ama peki neden yanlışları üst üste yapıyoruz.Takım bugün çok iyi değil bunu görüyoruz.Rakip can derdinde ama gücü  belli bir ekip.Sadece savaşmak zorunda.Sen de pek bir şey yapamıyorsun.O zaman ne yapacaksın orta sahada koşan basan adamlarınla skoru 1-0 a bağlamaya çalışacaksın.Bu da doğru.Peki ya yapılan.Orta sahandan Murat'ın  alıp yerine  sakatlıktan çıkmış,37 yaşına gelmiş,hayatının hiç bir döneminde stoperden başla bir mevkide oynamamış Kenan'ı  oyuna alıyorsun.Ne amaçla alırsan al ya da hangi mevkiye koyarsan koy farketmez orta sahandan  1 kişi eksiltiyorsun.Rakibin ekmeğine yağ sürüp mahkum oynamaya başlıyorsun.

Top kullanma konusunda En kötü gününde  olduğunda bile hiç bir zaman oyundan düşmeyen,en azından top kazanmada her zaman en iyi olan Murat'tan vazgeçiyorsun orta sahanı  zayıflatıyorsun.

Peşine  Dilaver'ı oyundan çıkarıp Billy'i koyuyorsun.   Billy'i oyuna alıyorsun  en ileri uçta pivot olarak kullanıp Billy'le topu orada tutma çabasına girip  Zenke'yi başka bir yere kaydırman gerekirken tam tersini yapıyorsun.Sen ne saçmalıyorsun hoca.
   Bu takım bugün 3 puanı alabildiyse  bu başarın değil tam manasıyla sanşındır  Kaplar.Dua et feridun gibi futbol özürlüler bu ülkede futbolcu olabiliyor.Kusura  bakma  ama sen harbiden bunamışsın.

twitter

apdül girerken yuhladım millet döndü bana birde o anda kalayladım bunu  :D

**KaR6**

gerideki 5 kişi ve biraz Hakan Bayraktar dışında kimseyi vasatın üstüne koyamam bu maç için.. çok kötü oynadık.. dilaver'in ekstra işiyle alınan 3 puan çok önemli bu oyunla.. zenke tek kelimeyle rezil.. ortalama 15 dakikada bir topla buluştu, onda da belki 1 belki 1.5 pozisyonda olumlu kullandı..

dilaver-billy değişikliği resmen skandal.. allahtan billy'nin doğasında kazanma hırsı var da sağa sola koştu, bir iki top çıkardı.. kenan-murat değişikliği ondan da beter.. ortasahan düşmüş, adamlar o yuzden geliyo, sen hala ortasaha çıkarıp stoper koyuyosun.. Allah yardım etti bize, başka bir şey değil..

Ollivanders

Kenanın ön libero oynamasını bana mantıklı bir şekilde anlatabilene kombinemi verecegim.

**KaR6**

ne önliberosu kardeşim.. hava toplarını alacak güya, adamlar takır takır yerden oynadı, nitekim feridun tıklıyodu az kalsın.. kenan ve önlibero aynı cümleye yakışmıyo bile.. kötü oynamadı yanlış anlaşılmasın ama öyle değişiklik olmaz..

kutsalforma

Sükür kazandik,
Kalpar iyice civitti, resmen takimin yenilmesi icin degisiklik yapti