Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Stresli bir maçtı. 2. gol gelmedikçe iyice sıkıştık. Aslında Giresun açtı arkayı ancak biz değerlendiremedik. Billy çok gereksiz bir oyuncu. Takımı resmen kilitledi. Bu futbolla zor. Umarı mbugüne özel bir oyundur diyelim.

Sempatik Bengülü

çok şükür bitti ve liderizzzzzzzzzzzz samsunspor_x

ahmetsefa55

samsunspor_x  ŞAAAAAAAMMMMMMMMPİİİİİİ..  samsunspor_x

samsunmania

Maçın zor olacağı belliydi. Giresun maçın başında kapanmasaydı bol gollü bir maç seyredebilirdik. Ç.Rize'den 10 kat iyi top oynuyor Giresun. Önemli olan 3 puandı, aldık. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz ya. Her zaman iyi oyunla gelmiyor 3 puan. Top bizi sevseydi daha farklı da olabilirdi ama biz samsunsporluyuz. Rahat maç seyretmek haram bize.  :D
Çok önemli bir virajı aldık.

ender

ikinci yari takim stres yapip kotu oynasada.cok onemli uc puani aldik.adim adim superlige gidiyoruz.

CurvaSs

abi iyi hoş, sarı kart görmemiz lazımdı felan ama kemal, orhan, zenke sarı kart cezalısı oldu. biz diyar maçında cezayı çekeriz, rahat son haftalar çekeriz derken, diyar maçında sıkıntı yaşamayalım.

GençKozluklu

Artık her maç stresli. BEnce Diyar maçı kağıt üstünde banko ancak yinede dikkatli olmak gerek. Adamlar kendine oynayacaklar. Çabuk go lbulmalıyız. Kazanırız tabi. Şampyion geliyor.

ahmetsefa55

benım bıldıgım zenke cezalı degıl.orhan ve kemal cezalı.

samsunmania

zenke cezalı değil bildiğim kadarıyla.Kemal ve orhan'ın d.bakır maçında cezalı olmaları iyi. Diğer haftalar sıkıntı olur.

kumköylü ahmet

CurvaSs

zenke cezalı değilse iyi oldu. agbetu, zenke, ufuk, murat diyar'ı bitirir zaten. defansa hattı ise, kenan, ersin, adem, ?

CeLL-O

Ohh be bitti sonunda :)

İlk yarı tek kale top oynadık, Giresunspor iyi kapandı fazla pozisyon vermedi. Zaten genelde ikinci yarılarda kötü oyun oynuyoruz. ( Bazı istisnalar hariç : Bkz. Tavşanlı Linyit. ) Bu nedenle ilk yarı 2. golü bulamadığımız için biraz tedirgin oldum.

Nitekim ikinci yarıda doğru düzgün top yapamadık. Ama Giresunspor'un atakları çok boştu. Bundan kastım doldur boşalt şeklindeydi. Organize atak yapamadılar. Her maçı iyi oynayarak kazanmamız imkansız bunu başarabilen takım sayısı bir elin parmağını geçmez zaten.

samsunmania

sol bek Alparslan oynayacak. İnşallah bombalamaz sol koridoru.

55.hakan

Bence Agbetu'nun ilerdeki üretkenliğini çok aradık.Zenke çok yalnız kaldı ilerde.

irFan_55

zenke diyarbakırda yok umarım agbetu aratmaz onun boşluğunu.