Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

Serkan

şu yaşlı eski çök çök zihniyetliler gelmese bari;

berusa55

Alıntı yapılan: Serkan - 18 March 2011, 00:05:38

Onlar tarih oldu artık Serkancım. Çök çök diyeni dışarı şutluyorlar  :D

Ayağa ayağa maratonum ayağa  >l<

King Of The North

onlardan kaldı mı hala, maraton son birkaç yılda SS biz sayesinde çok değişti, her hafta yeni heyecanlı arkadaşlar doldurmaya başlayınca moruklarda da azalma olacak nihayetinde, ya da ayak uyduracaklar, ama tv veriyo ya onlar gelmiyor bu sene zannımca.

Sonuna Kadar 55

ahmetsefa55

sbç çiftlikte meşale yakacakmış.herkesi de davet etmişler. >l<

kalptenþimþek

tribünlerde azaldılar iyice..

geçen hafta bayrakları sallarken arka sırada iki moruk amca kendi aralarında;
  *azizim eskiden acaip gür çıkardı sesimiz; çöööök çööööökk diye bağırdık mı stadda herkes çökerdi..
** sorma azizim, sahada da takım çökerdi ama olsun ne günlerdi bee...

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 18 March 2011, 00:35:51
sbç çiftlikte meşale yakacakmış.herkesi de davet etmişler. >l<

saat kaçta yapılacak organizasyon,bilgi verebilir misin ?

kuzey55

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 18 March 2011, 00:40:01
saat kaçta yapılacak organizasyon,bilgi verebilir misin ?

17.30 da 56larda olacak.florya kasabının orda

samsunspor.co.nr

edmontdante

Bu tribünler hiç oturmazdı aslında eskiden.Oturarak maç izlediğimi hiç hatırlamıyorum.Sonra koltuklar geldi,takım teklemeye başladı bir dönem,şu fb maçı falan derken taraftara bir şey oldu.Oturarak maç izleme günleri başladı.Ama zamanla değişecek

5trawberry

Alıntı yapılan: edmontdante - 18 March 2011, 04:13:28
Bu tribünler hiç oturmazdı aslında eskiden.Oturarak maç izlediğimi hiç hatırlamıyorum.Sonra koltuklar geldi,takım teklemeye başladı bir dönem,şu fb maçı falan derken taraftara bir şey oldu.Oturarak maç izleme günleri başladı.Ama zamanla değişecek

Koltuklar kaç yılında geldi tam olarak?
Hatırladığım bir maç var, Kocaeli ile içerde yapıyorduk 1-0 yenilmiştik ama maç bizim lehimize tescil edilmişti. Ertuğrul falan da vardı. Betondu o zamanlar.

salihcakir

çok eski değildir bizim tribünde koltukların tarihi. beton tribünlerde izlemiştik uzun süre maçları. tabi karı, kışı yağmuru olduğu için stadın da üstü açık olduğu için yaz günlerinde oturulurdu güneşten pişmiş betonlara. ardıdan muammer güler antepten atanmıştı samsuna. o sene stadın o halini görünce, samsun gibi bir şehre yakışmıyor bu diyerek hemen o sene koltukları monte ettirtmişti stada.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: kuzey55 - 17 March 2011, 18:21:17
Orhan,Kemal ve Murat sarı kart sınırında kritik haftalar önce bu maçta kart görüp diyarbakır maçında cezalarını tamamlamaları lazım.o kritik maçlarda bu adamlardan birisinin olmadıgını düşünemiyorum.

GÜZEL BİR KONUYA PARMAK ATMIŞSIN  :P... BENCEDE EN AZINDAN MURAT VE KEMALİN SARI KART GÖRMESİ GEREK

Serkan

Ben beton halini hatırlıyorum; Bir amca vardı motorları bozmayalım diye gazete satıyordu  (=

berusa55

TKİ maçında olduğu gibi önde basmalıyız rakibe nefes aldırmak yok..