A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

CurvaSs

ben de hiç inanmıyorum. kendisini bu saatten sonra zor affettirir. ama bir dahaki maç çıkıp, protestolara rağmen adam gibi oynarsa bi' şeyler olabilir.

mehmet yılmaz

Köşe yazımda şöyle bir ifade vardı;

AlıntıOyun 1-0 lehimize ve son 5 dakikaya giriyoruz. Orta alandan adam çıkarıp yerine yine bir orta alan adamı alıyorsun ki ona adam demek bile zor bence.

Bunun üzerine Halk Gazetesi Spor Servisini aramış. "Futbolculuğumu eleştirsinler, zaten kötü de oynuyorum ama adamlığıma laf denmesin" demiş. A.Aziz'i tanımam, bilmem, adamlığını, karakterini hiç bilmem. Benim orada dediğim şey cümleden de anlaşılacağı gibi oyuna giren oyuncuyu adam saymamak gerektiği, çünkü çok kötü bir perforns çizdiği. Neticede bir futbol maçından bahsediyorum, karakter tahlili yapmıyorum. A.Aziz bu form durumuyla sahada olduğu müddetçe bir adam eksik sayılırız. Her neyse, mevzu o da değil.

Üstte Yazdığım şeyleri demiş bizim Hakkı ( Yeşilyurt ) abiye. Ben de basın açıklaması yapsın, bunu senin ya da benim bilmem mesele değil abi. dedim. Neticede ben A.Aziz'e tepki gösterenler içinde şiddetini en az seviyede tutanlardan biriyim; çoğumuzun içinden neler geçtiği ortada.

E.Tutu ve futbol şube sorumlusu Suat Çakırla görüşecekmiş bugün. Çok baskı altındaymış.

Madem o kadar karakter sahibi, çıksın oraya söylediklerini, basın huzurunda da ama mutlaka yazıılı bir açıklama yaparak paylaşasın ve özür dilesin.

Dartagnan

o iş bitti.Ateş olmayan yerden duman cıkmazmış.

Aptalaziz çek git ulan bu şehirden.

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 07 March 2011, 16:26:22
Köşe yazımda şöyle bir ifade vardı;

Bunun üzerine Halk Gazetesi Spor Servisini aramış. "Futbolculuğumu eleştirsinler, zaten kötü de oynuyorum ama adamlığıma laf denmesin" demiş. A.Aziz'i tanımam, bilmem, adamlığını, karakterini hiç bilmem. Benim orada dediğim şey cümleden de anlaşılacağı gibi oyuna giren oyuncuyu adam saymamak gerektiği, çünkü çok kötü bir perforns çizdiği. Neticede bir futbol maçından bahsediyorum, karakter tahlili yapmıyorum. A.Aziz bu form durumuyla sahada olduğu müddetçe bir adam eksik sayılırız. Her neyse, mevzu o da değil.

Üstte Yazdığım şeyleri demiş bizim Hakkı ( Yeşilyurt ) abiye. Ben de basın açıklaması yapsın, bunu senin ya da benim bilmem mesele değil abi. dedim. Neticede ben A.Aziz'e tepki gösterenler içinde şiddetini en az seviyede tutanlardan biriyim; çoğumuzun içinden neler geçtiği ortada.

E.Tutu ve futbol şube sorumlusu Suat Çakırla görüşecekmiş bugün. Çok baskı altındaymış.

Madem o kadar karakter sahibi, çıksın oraya söylediklerini, basın huzurunda da ama mutlaka yazıılı bir açıklama yaparak paylaşasın ve özür dilesin.

güzel demişsin üstad adam ise çıukar basın açıklaması yapar,tavşanlı maçında eğer oynar ise herşeye kulağını tıkar antep belediye maçındaki gibi oynar gollerini atar,formasını öper armasını öper gönlümüzü kazanır tekrar

Ollivanders

Dartagnan

3 haftadır yapmadıgını bırakmayacak,sonra o guzelım armayı öpecek,taraftarın gonlunu kazanacak.Yapmayın abi.Gözünüzü seveyim.Bunların hepsı mı tesaduf ben anlam veremıyorum.

berkay55

07 March 2011, 16:35:08 #66 Son düzenlenme: 07 March 2011, 16:42:32 berkay55
 yok sevgili Kodalak abi o dediklerini yapsa yanında ağzıyla kuş tutsada farketmez bugünden sonra yapması gereken tek bir şey var valizini toplayacak arkadaşlarıyla helalleşip gidecek ama bu klüpten aldığı para inşallah boğazında kalır haysiyetsiz karaktersiz kişiliksiz adamlığına ne diyeyim adamlığına laf deyibilmemiz için adam olman lazım  ve bu taraftarın ahı tutar bu hakkın altından kalkamaz

Kodalak

07 March 2011, 16:37:31 #67 Son düzenlenme: 07 March 2011, 16:39:05 samsuni
eyvallah berkay...

neyse c.tesi plan yapalım maçı nerde seyredelim...bizdemi buluşsak ne dersiniz...

Ollivanders

Adamlıgına laf soyletmezmişmiş. Adam mısın sen Aptalaziz ? Olmayan birşeyi savunma cesaretini gosterecek kadar da Aptalsın ayrıca.

Musti

Baskı altındaymıymış... Hem takıma hiç bir şey vermeyeceksin, faydandan çok zararın olacak; hem de baskı altındayım diyeceksin.

Şampiyonluğa oynayan takımın formasını giymeyi hak etmiyorum. Bu formayı kaldıramıyorum desene. Ben orta sıra takımlarının topçusuyum desene.

Yaşı daha genç, bazı şeyleri idrak edebilmesi açısından. Birilerinin takımdaki bu tip futbolculara mentorlük yapması, neyin ne olduğunu anlatması şart. Sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da futbolcuların şampiyonluğa hazırlanması gerek.

yirmiuc

Alıntı yapılan: samsuni - 07 March 2011, 16:26:22

Özür ile geçiştirilecek bir durum değil bence.
Erkut Tutu, eğer bu yıl süper lige yükselemezsek gelecek yıl nasıl bir sezon yaşayacağımızı en iyi sen biliyorsun.
Belki bu maçta kaybettiğimiz 2 puanla süper ligden olacağız.
Umarım gereğini yaparsın.

Serkan

adamlına laf söyletmeyecek adam otobüsün önü kesildiğinde çıkar delikanlı gibi konuşur otobüste saklanmaz.

Ollivanders

Baskı altındaysan ve birseyler veremeyecegini dusunuyorsan ben yararlı olamayacagım dersin hoca da seni oynatmaz. ama sende nerde o dusunce. Sen samsunspor u yemenin peşindesin karaktersiz.

mehmet yılmaz

Özür dilemekle geçiştirilmeyeceğinin ben de farkındayım ama E.Tutu gibi kulağının üstüne yatıp, sonra araya adam koymaya da kalkmasın. Çıksın, özür dilesin, benim TS ile işim olmaz desin, affedip etmemek büyük Samsunspor taraftarının bileceği iştir.

Sercan

Öyle ya da böyle bu adam takımı sattı dün akşam,defolup gitsin Samsun'dan.Her takımı satıp özür dileyeni affedeceksek işimiz zor...