A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

Kodalak

07 March 2011, 11:08:52 #30 Son düzenlenme: 07 March 2011, 13:32:11 samsuni
Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 March 2011, 11:07:35
trabzona sövüyolar ondan oynamıyorum diyen serefsizin tekisin sen aptalaziz.

onun tesesinin vr ya...

Forvetim

bu dürzü eğer tavşanlı kadrosuna alınırsa oynatmayalım bunu, protesto edelim ıslıklayalım oyuna sokturmayalım. haklı tepkimizi anlasınlar artık

ibo055

senin yüzünden sövmekten  sesim gitti azizzzzzzz   artık günaha girmeyeçegim  :-X

Atakumlu

07 March 2011, 11:35:28 #33 Son düzenlenme: 07 March 2011, 13:32:50 samsuni
hay o trabzonun da abdulazizin de otobuste taraftara hareket yapan ademin de. tövbe tövbe!

spooks

Bu göz yaşları değmez bu ............  :@

red_white

07 March 2011, 11:52:14 #35 Son düzenlenme: 07 March 2011, 13:33:14 samsuni
nasıl yani, adem hareketmi yaptı  :-X

Serkan

kaçmicaktın abdül otobüsün arka koltuğunun arasına,Sende adem o parmağını kırıp eline verirler,

maraton

Atakumlu

antrenmana gidip hak edene degerini hak etmeyene de protestosunu veya daha agırını yapmak gerekir...

özkan

bu hafta içi tesislere gidebilirmiyiz,vakti zamanı olanlarla,atakumlu55'in dediği gibi hakedene hakkını vermek için ?

Ertuğrul Sağlam

Maç çıkışında ben görmedim ama gören arkadaşların söylediğine göre taraftarın tepkisine parmak işaredi yaparak tepki gösteren topçu müsfettesi.

Tavşanlı maçı ve devamında Samsunspor'da görmek istemiyoruz...

SAMSUNLU ORUMA 55

07 March 2011, 12:31:27 #41 Son düzenlenme: 07 March 2011, 13:34:02 samsuni
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 07 March 2011, 12:27:47
Maç çıkışında ben görmedim ama gören arkadaşların söylediğine göre taraftarın tepkisine parmak işaredi yaparak tepki gösteren topçu müsfettesi.

Tavşanlı maçı ve devamında Samsunspor'da görmek istemiyoruz...

ertan abi şahsen ben maç sonrası takım otobüsü geçerken tepki gösterenlerdendim.Bizim otobüsten indim abdülaziz ve ademin el hareketlerini gördüm çok dellendim o sıra yanımda da engin abi vardı ikimizde beraber bu topçu nüspettesine çok sövdük  allahından bulsunlar..

mehmet yılmaz

A.Azize bu tepkimiz ilk defa yaptığı bir şeye değil. Haftalardır benzer şeyleri yapıyor bu çocuk ve ben dün geceye kadar bunlarda hiç bir kasıt aramadım. Ancak oyuna girdikten hemen sonra şu kadar aptalca bir faulü yapmanın altında başka sebep aramasak bile yeteneksizlik aramak lazım.

Son 5 dk. öne geçtiği bir maçta oyuna bir uzun adam daha alıp geriye yaslanması gerekirken bunu bile yapamayan bir teknik direktör Hakan Akman'ı, Anıl'ı, Sezer'i harcamayı biliyordu, peki ya bu ihanet değil midir? Biz kimseyi silmeyelim ama bir takım söylentiler var ki, o bizi silmiş bile!..

twitter

15-16 saat yolların kahrını çekmiş taraftarın, yediği tekmelerin hırsından Adanalı topçulara saldıran agbetunun, hem hırsıyla hemde arkadaşı için kart uğruna savaşan zenkenin, defans arkasına top kaçırdı diye ufuğa küfreden beyfendi ahmet'in hakkını nasıl ödeyeceksin be arkadaş

çok kötüyüm çokk Allahsız herif... isminin zikredildiği her yerde bazı kişiler ile şeref vereceksiniz ortama bundan sonra.

Kaya

Hayatımda ilk defa kendi takım otobüsümüze saldırdım..Nedenide Aziz denen bu insan müsvettesi..10 saat gidilmiş önemli değil isterse 20 saat olsun ama bir takımın kaderiyle bir mikrop oynamamalı..Yöneticiyim diye Samsunda kasıla kasıla gezinenler akıllı olsun.. Yol boyu koca takımı son sürat giderek taraftardan kaçırmak takım yönetmeye benzemez..