A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

06 March 2011, 22:44:07 Son düzenlenme: 06 March 2011, 23:11:22 samsuni
" futboldan anladığını sanan,azizi yere göğe sığdıramayan yerel basın daha ne kadar sahip çıkacak bakalım azize.geçen sene adam yokluğunda kendine yer bulan topu topu 1 yada 2 maçta azıcık iyi oynayan(tekmeye kafa sokmuş ya) bu adam pozisyon yokken faul yapıp iyi oynamadığımız bir maçta 3 puanı almamıza ramak kalmışken golü yememize katkıda bulunmuştur.top oynamıyor üstelik takımı sabote ediyor.allah aşkına yeter artık.duyun sesimizi.kurtarın şu adamdan bizi.

twitter

06 March 2011, 22:45:52 #1 Son düzenlenme: 06 March 2011, 22:55:32 twitter
Tavşanlı maçında ilk 18'de olursa stadı terk ederim!

neyin uğruna savaşıyoruz ulan

babası kalpar adama maç sayısı kasacak diye biz puanlardan olalım

3-4 dk bile idare edemedi

Tufan

bu haftaiçi a2 takımına yollanmazsa kesinlikle maça gitmiyorum!

5trawberry

06 March 2011, 22:56:05 #3 Son düzenlenme: 06 March 2011, 23:11:46 samsuni
Kadro dışı kalsın.
Klüple inatlaşıyosa, burnu sürtsün .
Açlıktan kurusun *******.
Son def olup gitsin kendi isteğiyle.

Fecr_55

sercan5592

bıraksınlar serefsizi hemen kadro dısı fesh etsınler sozlesmesını

LisandroLopez

Bu saatten sonra bu adamdan gram fayda gelmez çoğu Trabzonlu adi gibi buda Samsunsporun kötülüğünü istemeye başladı sanki Tavşanlı maçında büyük tepki sonrasında kadro dışı kalacaktır zaten..

Gorkem

Tavşanlı maçında oyunda olursa tek işim buna sövmek olacak >:( >:(

supernatural_55

herşeyi taraftar mı yaptırcak,yöneticiler adamsa gerekeni hemen yarın yaparlar,bari bişeyi de gerektiği zaman gerektiği gibi yapsınlar...

fanatik samsunsporlu

yahu yazmadan duramıyorum.haber gazetesi spor muhabiri ilker aktaş a kartal maçı sonrası azizi bir daha övmeyin bana dedim.bana dedi ki bu takımın en iyisi azizmiş.ben anlamıyormuşum.adamla kavga edecektim az daha.ilker aktaş ta trabzonlu ondan herhalde bu kadar sahip çıkıyorlar.ya da yalakası...

ahmetsefa55

Samsunsporlu Futbolcular Hafta İçinda Sahathanede lokantada Yemek yemeye Giddiler Burada KenDisi trabzonlu Ama Samsunsporu Tutan Bir Kardeşimle Sohbette Giren Abdüll Azizz arkadaşımız Abdül Aziz Neden Oynamıyon Ne oldu Diyor Oda Her maçta Seyirci Trabzona Sövüyor Diyor arkadaşımda sen oyununu oyna diyor. Bu Abdül Aziz Trabzon Araklı dogumlu Bu Saaten Sonra ŞiriNlerle İşi Yoktur İlk Maç ta Görüşcez Apdül..

forzaşirinler.com

oguz_5528

boyabatlı

Aynı fikirdeyim bu abdül'ü kadro dışı bırakacak adamın elini öpeceğim

Forvetim

boluda iyice belli etti niyetini adanada yaptı yapacağını kesinlikle Samsunspor kadrosunda yeri yok

34_55

bu adamı kovacaksın ama serbest bırakmıyacaksın süründüreceksin sezon sonuna kadar yiyosa kendi çocuğumuz olan CENK'i kovan kalpar ve yönetimimiz onuda kovsun bakim...