A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kasıtlı yapıyorsan şerefsizsin;
Kasıtlı değilse beceriksizsin!

ali ihsan

Geçen hafta uğraşıpta beceremediğini bu hafta becerdi.2 puandan etti bizi.
Sana lisans çıkaranın,topçu diye alanın,bi boka yararsın diye sahaya sürenin ve senin ,gelmişini geçmişini o Adanaya kadar armanın peşinden gelen yiğitler sevsin emi...

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: samsuni - 07 March 2011, 01:08:50
Kasıtlı yapıyorsan şerefsizsin;
Kasıtlı değilse beceriksizsin!

daha yapması gereken ne kaldı! bu kadar canımızı yaktıktan sora artık onunda canı yanması lazım

beşnumara

Aziz bu maç benm çıkış maçım diyormuş maçtan önce.Aziz sen çıkış falan yapma  girişimde bulunma mümkünse >:( >:(

brigand

yaptıklarının tamamen kasıtlı oldugunu düşünüyorum. yanılıyorum da diyemeyeceğim. bugün yaptığı şey amacınada ulaştı. şerefsizliğini,karaktersizliğini ortaya koydu. bundan sonra duymak istediğim tek şey. hakkettiği cezayı alması ve bir daha armayı taşımamasıdır.

King Of The North

Hemen yarın kadro dışı bırakılmalı, hatta olay bu kadar ciddi madem, alenen travzonspor sempatizanlığı gösteren kim varsa almasınlar takıma bir daha, İspanyada katalanlar gibi olalım...
Üstelik kaç maçtır da sövülmüyor travzona ama ne hikmetse devam ediliyor,bugün dakika 55'te rize tribünlerinin bize sövmesi de bunlarla alakalı...

samsunmania

07 March 2011, 01:32:07 #21 Son düzenlenme: 07 March 2011, 01:37:05 samsunmania55
Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.

Atatürk'ün bu veciz sözü malum şahsın durumu ile ilgili her şeyi açıklamıyor mu?

Gökberk55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 07 March 2011, 01:32:07
Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.

Atatürk'ün bu veciz sözü malum şahsın durumu ile ilgili her şeyi açıklamıyor mu?

bide kolunda Atatürk dövmesi var,o dövmeyle olmuyor hiç bir şey kafanda olcak kafanda

Tanju Con

supernatural_55

celebi

ne desek boş senin için konuşmaya değmezsin

özkan

sabırla mayıs 15'i bekliyoruz,eğer çıkamayalım;analarınızla bir güzel muhabbete girecek bu taraftar saygıya değmez samsunspor topçuları !!!

Abdalaziz konusundada klübü faks manyağı yapmayı öneriyorum,her giden faks,her p.tesi yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetime sunulmakda.Başlangıcı ben yaptım bile sabah sabah !!! Arkasını getirin arkadaşlar !!!

FaTiH_HaN

tavşanlı maçında sana nasıl giydireceklerini bilsen Samsunu terkedersin abdül.

55.hakan

Tavşanlı maçında oyuna alınırsa her ayağına geldiğinde ıslıklanması hayallerimde

kuzey55

trabzona sövüyolar ondan oynamıyorum diyen serefsizin tekisin sen aptalaziz.