Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 12 March 2011, 19:47:45
Bu maç atkılarda bi azalma var gibi  :)

bu mactakı cekirdekci tayfanın artısını gosteren detay :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ayberk - 12 March 2011, 20:16:24
Valla aslında bugün baktım da şöyle, maçtan 1 saat önce yine az buz kalabalık vardı maratonda ve kimse bağıramıyordu biraz da gerginlikten. Akan abi sağolsun, o başlatıyordu, maratonda dalga dalga cılız da olsa yayılıyordu tezahüratlar.Giresun maçında bir deneme atışı yapabiliriz belki ;)
inşallah inşallah zaten boyle boyle yayılcaktır.aslında bır ses kaydı yapıp face den yayınlasak daha etkılı olur  ::)

Dartagnan

Ayberk

Biraz daha geliştirebilirsek daha iyi olabilir gerçekten de. Katkılarınızla kalitesi yükselecektir :)

AhmetDenizci

Forvetim

sezonun en iyi oyununu izledim bugun, sen neymişsin be Samsun :)  adana maçında bu oyunun çeyregini oynasak gule oynaya galip gelirdik. en iyi kadro nasıl olur diye degerlendirmeler yaparken burada kurduğumuz kadroyu çıkardı kalpar ve kesinlikle takımın ilk onbiri budur. maestro murat yıldırımın farkı, sağ ve sol bekin hucuma katkısı herkesin koşması bişeyler yapmaya çalışması guzel futbolu getirdi. taraftarımız çoktan superligdedir artık. son haftayı geride bıraktığımızda da tv. ekranlarında neonlarla SAMSUNSPOR SUPERLİGDE yazacaktır Allah'ın izniyle.

tankut

'Şu anda Samsunspor kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor ile oynuyor, tribünlerin hepsi dolu, bir taraftan Samsun şehrinin takımını sahiplenmesine bakıyorum bir de Rize'ninkine, arada dağlar kadar fark var.'

ts'lilerin sitesinden bir alıntı. ha..şöyle yola gelin işte..   

##kdc##

son aldıgımız örme atkılar ne uzunmus kardeşim, maçta 3 kişiye yetiodu yanyana sallarken :P

ahmetsefa55

bir tavşanlı linyitsporlu taraftar ;
Samsunspor taraftarına artık söyleyecek kelime bulamıyorum.Kimi tribünler hiç bir şey yapmadıkları helde gereksizce şişiriliyor bu ligde ama " ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz".Samsunspor taraftarı hem tribünleri dolduruyor hem de görselliği en üst seviyede yakalıyor.
Acaba bu hafta ne yapacaklar diye düşündürtüyorlar insana.Giresun maçını bekliyorum

s_uzunkaya

bu nası maç yaaa.... biz futbol maçı izlemek için oturduk tv karşısına kardeşim, bilardo değillll...  >l<

Ayberk

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 21:40:39
bir tavşanlı linyitsporlu taraftar ;
Samsunspor taraftarına artık söyleyecek kelime bulamıyorum.Kimi tribünler hiç bir şey yapmadıkları helde gereksizce şişiriliyor bu ligde ama " ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz".Samsunspor taraftarı hem tribünleri dolduruyor hem de görselliği en üst seviyede yakalıyor.
Acaba bu hafta ne yapacaklar diye düşündürtüyorlar insana.Giresun maçını bekliyorum

Yalnız o terranova bence Samsunsporlu demedi demeyin :D

CurvaSs

Sonuna Kadar 55

yine yendik bolu maçı yine sen açmıştı başlığı yine yenmek istiyoruz..

Ayberk

Adamın yorumları sırf bizim tribünle alakalı oluyor çünkü :) ;D

Ollivanders