Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

brigand

beklemediğim bir oyun sergiledik. gurur duydum desem yeridir. ben uzun zamandır böyle bir oyun sergilediğimizi görmedim. bu inanmışlıkla , bu aşkla bizi şampiyonluktan başkası kesmez. kalpar'a da şaşırdım bugün. dengesiz hamle olmadan bitirdi. onuda ayrı tebrik ediyorum  >l< >l< >l<

kuzeycity

mükemmel bir maç oldu, boğazım acıyo bağırmaktan yalnız maratonda bi düşüş vardı bugün, sanırım cumartesi olması ve çoğu kişinin çalışıyo olmasından ama yinede full doluyduk

Tufan

aynen maratonun alt kısımları çok durgundu ilk yarı tribün olarak düşüktük maç koptuktan sonra canlanabildik.

samet_55

lan sebo aile içi şiddetin zamanıydı be oglum..senin yüzünden maça gidemedimm..oturup aglayasım varr

ŞİM-ŞEK-LER

samet_55

King Of The North

Maç öncesi videolarda tribünler daha güzeldi, neyse haftaya pazar akşamı şov yapılır artık..

cem

King Of The North

Beyler o kadar ileriye gitmeyelim lütfen, adamlara saygı duymamız lazım, kömürle linyitle dalga geçecek değiliz, daha düne kadar bunlarla ısındı bu ülke.

cem

agbetu maçtan sonra 52 numaralı vatandaşına ona en iyi takımın kim oldunu gösterdiğimz için mutlu olduğunu söylemiş...
kavgada söylenmez:):) ;D

kabacevizli55

52 numara ersini çok stil geçti ha o çoçuğunda geleçeği var

kumköylü ahmet

fotomacda okudumda tavsanli 5 karadeniz takimlarindan sadece samsunsporumuzu yenememis...

kabacevizli55

KARADENİZDE bi takım var o da SAMSUNSPOR öbürleri takım mı ki

red_white