Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

berusa55

Kalpar:"Maçı Taraftarımız getirdi"

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ''Oyuncularımıza herkesin inanmasını, saygı duymasını, sevgi göstermesini canı yürekten istiyorum'' dedi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk eden ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, önemli bir mücadeleden galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
    Bu maçtan alınacak galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kalpar, şunları kaydetti:

''Bu coşkuyu bize yaşatan oyuncularımı canı yürekten tebrik ediyorum. Bu maç bizim açımızdan çok çok önemliydi. Bu maçı kazandığımız takdirde hakikaten avantajlarımız olacaktı ve bu avantajları da lig sonuna kadar iyi kullanabilme imkanımız olacaktı. Dolayısıyla sadece bir maç kazandığımızı söylemek isterim. Kendi sahamızda oynadığımız maçlar bizim için çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde müthiş bir mutluluk, müthiş bir huzur olacaktı. Bunu başaran oyuncularımdır. Bizim oyuncularımız bunlar, sezon sonuna kadar da bu oyuncularla oynayacağız. Bu oyuncularımıza herkesin inanmasını, saygı duymasını, sevgi göstermesini canı yürekten istiyorum.''
    Taraftarın da bugün kendilerini müthiş bir destek verdiğini vurgulayan Kalpar, ''Müthiş bir tempo tuttular, takıma müthiş destek verdiler ve bu destekleri oyuncuları saha içinde motive etti. Sonuç olarak açık farklı galibiyet elde ettik. 3-0 gibi net bir skor bizim için önemliydi. Bize bu desteği veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

-TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

Samsunspor müsabakasına çok iyi hazırlandıklarını düşünerek geldiklerini belirten TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Mustafa Reşid Akçay, ancak müsabaka başladıktan sonra bazı gerçeklerle yüzleşme durumunun oluştuğunu söyledi. Bir musibetin bin nasihatten iyi olduğunun altını çizen Akçay, şöyle devam etti:

''Biz bugün hem kötü koştuk, hem kötü mücadele ettik, hem de kendimize ait kimliğin, kendimizi ifade etmeyle alakalı özelliklerimizin bir bölümünü de evde unutarak geldik. Samsunspor bunu müsabakanın belli dönemlerinde bize hatırlattı. Samsunspor müsabakanın başından sonuna kadar ofansif organizasyonları çok iyi geliştirdi. Bizim aslında çok iyi yaptığımız takım savunmasının üzerinde delikler bularak arkamıza geçti ve 3 gol atarak galip geldi. Kendilerini bu konuda tebrik ediyoruz. Bizim eksiklerle yüzleşmemiz adına çok pozitif bir maç oldu. Kaybetmiş gibi görünebiliriz. Ama bizim bu müsabakadan bazı dersler çıkararak bu olumsuz tabloyu olumlu hale getirecek gücümüz var. Arkadaşlarımızın uzun zamandır taşıdığı yenilmemezlik özelliğini bugün Samsun'da kaybetmiş olduk. Kaybettiğimiz bu özelliği, önümüzdeki günlerdeki çalışmalarla yeniden kazanabiliriz. Bu potansiyelimiz var.''

Geçtiğimiz günlerde ligdeki takımların güçlerini değerlendirdiklerini, 38 puanın bir çizgi olduğunu, bunun altında kalan takımları zor günlerin beklediğini ima ettiklerini de vurgulayan Akçay, ''Bu nedenle biz en başta kendimize 38 puanı hedef aldık. Arkadaşlarımız da bu konuda çok iyi çalıştılar ve bu çıtayı geçtik. Bundan sonraki süreçte takımdaki oyuncularımızın her türlü hamlesini, başarısını biz de arkalarından izleyeceğiz. Bundan sonra takım bizi bir yere getirecek. Biz de takımı arkalarından izleyeceğiz'' diye konuştu.

http://www.sporx.com/futbol/bankasya/kalpar-maci-taraftarimiz-getirdiSXHBQ226104SXQ

furkan5534

maçın tekrarını ızle ızle doymuo ınsan  :D :D

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

europe_55

Öncelikle bütün takimi tebrik etmek gerek.
Gercekten müthis oynadik!

Taraftar zaten her zaman oldugu gibi harikaydi, özellikle sopali bayraklar maraton'da müthis bir görüntü olusturdu...
Emegi gecen herkesten Allah razi olsun diyorum.

Bundan sonra da böyle oynarsak, ki ben oynayacagimiza inaniyorum, sezon sonu Sampiyon olacagiz!  samsunspor_x

Süper Lig'e Süper Lig'e SAMSUNSPOR!!!!! samsunspor_x

Cadde55

burası her yer değil pankartı tvden çok süper görünüyordu.  birde şu 55.dakikada şov yapmak yerine 61. dakikada trabzon aleyhine tezahurat yapsak daha güzel olur :)

Takım muhteşemdi bugün...

berusa55

berusa55

kuzey55

sadece bolu bizden eksik maç oynamış gerçek tablo  bu :)

Ahmeti

şu puan durumuna bakıp bakıp yine bakıyorum doyamıyorum bakmaya

Allah'ım sezon sonuda inşallah böyle olur

Ajan

Klasik Teknik Direktör açıklamaları gibi olacak ama iyi oynadık kazandık mutluyuz süper lig yolunda umutluyuz

Ayberk

Hepimizin ortak fikri, böyle oynasınlar yeter ki, isterseler kaybetsinler! Helal olsun hepsine. Turgay bile bugün harikaydı bence-ki her maçtan sonra eleştirirdim kendisini. Kalpar'ı da azizi kadroya alma cinsliği yapmayıp beni şaşırttığı için kutluyorum. Bayraklar da rüya gibiydi. Şöyle istekli hırslı oynayın kurban olur bu taraftar size. Bugün her şey harikaydı, böyle devam etsin inşallah :)

berusa55

Ajansspor'da bir Tavşanlılı kardeşimizin yorumu:

Samsunu tebrik ederiz.1 maçla hiçbişey kaybedilmez kredimizden birini kullandık sadece.Diğer maçlarda inişimizi bekleyenler çok yanılacak.Samsun çok iyi oynadı bugün bugünkü futboluyla hangi takım olursa olsun o staddan çıkamazdı.

maviay55

AlıntıSamsunspor'da liderlik sevinci...

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda TKİ Tavşanlı Linyitspor'u konuk eden ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Samsunspor'un tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, önemli bir mücadeleden galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Bu maçtan alınacak galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kalpar, ''Bu coşkuyu bize yaşatan oyuncularımı canı yürekten tebrik ediyorum. Bu maç bizim açımızdan çok çok önemliydi. Bu maçı kazandığımız takdirde hakikaten avantajlarımız olacaktı ve bu avantajları da lig sonuna kadar iyi kullanabilme imkanımız olacaktı. Dolayısıyla sadece bir maç kazandığımızı söylemek isterim. Kendi sahamızda oynadığımız maçlar bizim için çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde müthiş bir mutluluk, müthiş bir huzur olacaktı. Bunu başaran oyuncularımdır. Bizim oyuncularımız bunlar, sezon sonuna kadar da bu oyuncularla oynayacağız. Bu oyuncularımıza herkesin inanmasını, saygı duymasını, sevgi göstermesini canı yürekten istiyorum'' dedi.

Taraftarın da bugün kendilerini müthiş bir destek verdiğini vurgulayan Kalpar, ''Müthiş bir tempo tuttular, takıma müthiş destek verdiler ve bu destekleri oyuncuları saha içinde motive etti. Sonuç olarak açık farklı galibiyet elde ettik. 3-0 gibi net bir skor bizim için önemliydi. Bize bu desteği veren  herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

mehmet yılmaz

KareAs55

CurvaSs

adana maçındaki olayı hatırlamak istemiyorum ama o maçtan sonra bir şey demiştim, "murat bu takımın beynidir" diye. gerçekten de murat'ın olması takımı değiştiriyor, özellikle de hakan bayraktar'ı değiştiriyor. çünkü geniş alan ve yanında top tutabilen bir adam buluyor, üstündeki yük azalıyor, ilerleyen dakikalarda daha diri olabiliyor. billy mehmet hakkında iyi görüş bildiren arkadaşlarımız tabii ki olacaktır ama, bu takımda billy mehmet'in yerinin olmadığını anladıklarını umuyorum. yanımda izmir'li bir arkadaşla maçı izlerken, billy giriyor ve topu ayağına ilk alışta atağı kesiyor. (arkadaş bu n'apıyor felan oldu yani, ağır konuştu) :D