Kalpar: Elinizi Vicdanınıza Koyun

Başlatan berusa55, 24 February 2011, 19:38:59

« önceki - sonraki »

berusa55

Kalpar: "Elinizi vicdanınıza koyun"

24 Şubat 2011 / 18:27

Teknik Direktör Kalpar, "Durup dururken mi bu güzellikleri yaşıyoruz? Başarı durup dururken gelmez." diyerek sitemde bulundu.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Şimdi bir insan birazcık elini vicdanına koymalı, bu takım nerden nereye geldi. Hala bu çocukların emeğine saygı göstermeden şansla kazandığımız şekli ortaya çıkıyor" dedi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan ve Futbol Şubesi Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yapılan eleştirilere cevap veren Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Bu yolda iniş çıkış olabiliyor. İstediğimiz sonuçları alamayabiliyoruz. Şunda lider olduğumuz için mutluyum. Bu mutluluğu sezon sonuna kadar taşıyabilme adına neler yapabiliriz onun çalışması içinde olacağız. Deniliyor ki, 'şans ile maç kazanıldı'. Eğer şans ile bu takım kazanacaksa bırakın olsun. Başarıda herkesin emeği
vardır. Emeğe saygı çok önemli, emeğe saygı gösterilmesini istiyorum. Ben buraya geldiğim günden beri hiç mi iyi yönüm yok? Benim hiç mi yaptığım iyi şeyler yok? Allah aşkına geldiğim günden beri ekip olarak hiç mi güzel şeyler yapmadık. Durup dururken mi bu güzellikleri yaşıyoruz? Başarı durup dururken gelmez. Bu takım lider bir takım, en az gol yiyen takım, en fazla gol atan dördüncü takım. Kıskananlar yarı yolda kalıyor. Bu takım benimim takımım değil, bizim takımımız. Kim ne derse desin bu takım başarılı
olacak. Bu takımın başarılı olması için tüm imkanlar kullanılıyor" diye konuştu.

Verilen emeğe saygı duyulmasını isteyen Hüseyin Kalpar, "Şimdi bu çocuklar mücadele etmeden mi kazandı? Hangi maçı mücadele etmeden kazandık? Beni sevmiyor adam, beni sevmediği için Samsunspor kötü gitsin. Beni sevmiyor olabilirsin ama benim işime saygı göstermelisin. Emeğe saygı duymak çok önemli" şeklinde konuştu.

Kalpar, Samsunspor'un kalan 11 maçın 7'sini kazanması durumunda matematiksel olarak şampiyon olacağını belirtti. (İHA)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28721

Ahmeti

bu kalpar bizim siteyimi takip ediyor dün konusu olduydu bu şans olayının.

berusa55

O veya yönetimden başkaları her kimse en başından beri hem de! Şu haberden sonra apaçık belli oldu bu  :D

Ahmeti

etsin kardeşim etsin zararı olmaz karı olur bu taraftar sayesinde oda karyer sahibi olacak.

emre

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tamam la tamam ..sen kurtardın bu takımı hahahahahhah :):):):):)

Tufan

24 February 2011, 22:27:21 #6 Son düzenlenme: 24 February 2011, 22:33:22 TuFaN55
düşün işte Kalpar hocam sana rağmen burdayız birde iyi hocamız olsa puan farkı ne olurdu sen hesap et işte.
Kalpar'ın bazı doğruları olduğu kesin özellikle ilk geldiği dönemdeki disiplini falan ama yüksek egosu zayıf taktik bilgisi nedeniyle başımıza gelenler ortada inşallah bizi süperlige çıkaracak ama hiçbir zaman benim için büyük hoca olmayacak.

55.hakan

Kalpar geç bunları işini yap 2 maç kaybetsen play off'u zorlayacağız,açık ara lideriz sanki.

Dartagnan

ahahah guldum bu acıklamaya.Sen tabıkı sansa ılerlıyorsun kalpar neyse bu konularda konusmaktan bunaldım yaaa.Super lıge cıkalım gıtsın su adam yeter daaa.

Burak

Ollivanders

Geldim :) Sen hocaysan ben mourinhoyum. Adam her zaman haklı arkadas. Bolu deplasmanına giden yuzlerce taraftara tesekkur etmeyen sen bu konuda da haklısındır.

brigand

elimi vicdanıma koyuyorum sayın hocam.ama sana bişey yok yine boşsun. madem bu kadar iyi hocaydın mersin maçına 90 dk bi gram katkı edemedin.ki bu en son örnek. bi yazmaya kalksam forumdan atarlar beni. bende sıkıldım artık bunları konuşmaktan.he okursan şansa bu yazımı.senin hocalığından şüphe etmiyorum. olmayan birşeyden şüphe etmek ancak paranoyaklık olur...

kalptenþimþek

beş senedir vicdanmı bıraktınız ulan adamda, yeteerr be!!kess trıskayıı!! ss çıkartacaksınız bu takımı, o kadar!!

oohh.. valla vicdanım rahatladı..

Serkan

kuzey55

ben elimi bi yere koycam şimdi görcen hoca bozması...