Kalpar: Elinizi Vicdanınıza Koyun

Başlatan berusa55, 24 February 2011, 19:38:59

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

herkezin horoz olduğu,karı gibi kapris yaptığı, aga gibi rajon kestiği, dansöz gibi kıvırdığı takım nerde  :)....kalparın en büyük katkısı takıma bu lanet lige düştüğümüzden beri sağlanamayan disiplini ve takım olma ruhunu ancak bu senenin 2. yarısında sağlayabilmesidir. bi abdulaziz safsatası kaldıki geldiğinden beri ben onda bir dengesizlik bi balans bozukluğu olduğunu hep düşünmüşümdürki ancak tekeri iyice yalpa yaptığı herkezce görülebiliyor. peki kalpar bunu tek başına mı sağlayabildi? tabiki hayır.aklın yolu birdir çok değerli yöneticilerimiz ve takıma destek olan tüm işadamı ve bürokrasi takımı bu takımdaki ahenksizliği ortadan kaldırılması gerektiğini biliyorlardı ve tam destek verildi kalpara. bu uğura cenkin sünnet töreni savaşın hadım edilme merasimi anılın meastro olsa bile kellesinin direkt olarak kalpar tarafından vurulmasını bu yönetim ve ileri gelenler destekledi. kalpar süper olmayabilir ve hatta kalpar bu ligdeki en kötü teknikdirektör de olabilir ama kalpar gerek yaşının verdiği olgunluğuyla veya direk dik başlılığıyla ne derseniz ismine deyin bu takımda disiplini sağlamıştır. ve herzaman söylediğim gibi kalpar giderse yeniden en başa dönceğimizi anlatmaya çalışmıştım. çünki herkezin kaşının altında gözü var. bu dengeziliği bitiremedikten sonra bu futbolcuların bu halleriyle yeni  gelecek teknikdirektörede en ufak bir olayda mazeretler bulanabilecek ve onada aynı tuzaklar kurulacaktı....

son olarak diyorumki, samsunpsor için kalpara  cenki çükü feda olsun  :P

**KaR6**

o paralar takır takır ödenmeseydi görürdüm ben o kalparın disiplinini ;D

Ollivanders

Takım 3 pas yapamıyor hala disiplinden bahsediliyor. Yemişim disiplini!

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 02 March 2011, 17:50:42
o paralar takır takır ödenmeseydi görürdüm ben o kalparın disiplinini ;D
:) ayrı bi konu...destek verilirkende tabi mesnetsiz destek olmaz buda doru bi konu  :P

Serkan

jean

bak serkan her lafimi elstiriyorsun bu sorun degil ancak sana birsey ogretim herkes senin gibi dusunmek zorunda degil ben sana diyormuyum niye huseyin hocayi eletiriyon diye herkesin dusuncesi kendine senin gibi dusunmek zorunda degil kimse

Serkan

Eleştiriyorum çünkü saçmalıyorsun, Yoksa görüşüne saygı duyuyorum,yeter ki saçmalama,

jean

senin dediginde bana sacma gelirse bendemi elestirmek zorundayim sen basaisiz buluyorsun ben basarili neresi sacma bunun

Serkan

Alıntı yapılan: jean - 04 March 2011, 02:33:56
senin dediginde bana sacma gelirse bendemi elestirmek zorundayim sen basaisiz buluyorsun ben basarili neresi sacma bunun

ok kib Bb.

Fecr_55

06 March 2011, 23:23:26 #54 Son düzenlenme: 07 March 2011, 12:01:00 Fecr_55
Evet, geldiginden beri hic bir iyi yönünü göremedim..Elimi vicdanima koydum, rahatlikla söyleyebiliyorum bunu..
Simdi sen elini, ayagini, aklini, basini koy vicdanina, hangi teknik direktör matematiksel hesaplarla ilerler?
Kaldi 10 mac..Hesabini kitabini son 11 hafta icin yaptiysan eger, kötü basladin haberin olsun..! 7'sini degil, hepsini alacaksin..!!! Bu senin görevin..

vanlioglu

06 March 2011, 23:55:22 #55 Son düzenlenme: 07 March 2011, 01:54:55 samsuni
 vicdan mı bıraktın adamda.

34_55

benim vicdanım çok rahat çünkü ben samsunluyum samsunsporluyum peki kalpar efendi sen 20bin tl aylığı cebine koyarken seninde  vicdanın rahatmı şimdi...

Ahmeti

kalpar elimi vijdanıma koyuyorum ondan sonrada sana.

doðan

Elimi bende vicdanıma koydum ve söylüyorum ,

hoca sen oyun moyun okuyamıyosun, senin kişisel egoların ve kaprislerin takımın üstünde gölge , elimdki hamur bu diyeceksin , sen hamuru kullanmayı bilemiyosun, sen takımını hangi oyun düzeniyle oynatıyosun ben bilmiyorum ama şunu biliyorum ki sen bu düzenle bi halt yapamazsın , bu nu haftalardır görüyoruz eleştiriyoruz ve eleştiriyolar ama sen ne basını okuyosun nede milleti dinliyosun , senin elindeki topçun a.azizden ibaretse , senin hocalığında  bundan ibaret , vicdanımla konuşuyorum hala şahsiyetinle alakalı sorunum hiç bir zaman olmaz asla olmayacaktır da , ama şayet Konu SAMSUNSPOR olunca işler değişiyo tabi , antremanda neyapıyolar bilmiyorum , sahada yürüyen yada gezen topçu istemiyorum, paralarını tıkır tıkır alıyolarsa adam gibi mücadele edecek ve terleyecekler yok terlemeyeceklerse yolu verceksin yoksa zaten sen yolu alacaksın...isim isim topçu sayacak değilim ama geç şu kişisel egolarını , oynatmayacağın topçuyu niye transfer ediyosun , 11 e altenatif topçun yokmuş havası çiziyosun sürkekli...
allahtan elim vicdanımda kalpar hoca ... >:( >:( >:( >:( >:( 

mehmet yılmaz

Anıl'ın attığı golü seyrettin mi Kalpar?
Sen elini vicdanına koy.
Oyuncu değiştirmeyi bile beceremiyorsun, top mop oynattığın da yok takıma...