Kalpar: Elinizi Vicdanınıza Koyun

Başlatan berusa55, 24 February 2011, 19:38:59

« önceki - sonraki »

Dartagnan

kalpar sen bu 5 haftada en az 13 puan alma bak taraftar nereye koyuyor elını...

Madem oyle goster marifetini.

Biz gerekeni yapacagız yerlerımızde ama sen gormezden gelıyorsun zaten taraftarı.

babasamsunlu

ya siz süpriz yumurtadan mı çıkıyonuz birileri sizi kasten mi gönderiyor anlamadım gittii..
sabah sabah insanın asabını bozmayın ya... yeter daaa...

taraftar suçlu he.. en kötüsü taaraftar.. paraları hep taraftar yiyor..
maçlara gelip saçma saçma takımı destekliyorlar..
şubat ayının ayazında iş gününün akşamında 17 bin kişi hep bir ağızdan takımı desteklerken alayı birilerinden para alıyor.

hay taraftar kadar başınıza taş düşsün...
ha eksik yokmu elbette var..Ama şu beş senelik süreçte en az günahı olanı gelip burda taşlıyorsun,kışkırtmak için ne oldu tutunun travzon işi diyorsun sonrada görüşlerimi belirttim diyorsun..

eğer sende çift takımlı değilsen bende birşey bilmiyorum..

babasamsunlu

O kadar şey yazdım hiçbirine cevap vermiyorsun tutup en altta yazdığıma cevap veriyorsan eğer vardır eksik kalmış bi yanın ;)

sen görüş felan belirtmiyorsun..
direk suçluyosun..
görüş belirtmek bambaşka bir şey..

demokrasi konusunda Maraton Başkanın çok güzel bir manifestosu var..
Onu okumanı tavsiye ederim..
Samsunsporluluğunu taratışmıyorum..
Yanında başka takımlarıda eklemişsin diyorum..
Yoksa sabahın köründe gelipte insanların iki gıdım keyfini karıştırmak için provakasyon yapmazsın..

babasamsunlu

hadi sende Allaha  emanet ol da,keşke yazdıklarını silmeseydin site ahalisi "babasamsunlu yine durduk yere birine saldırmış" demeseydi ;)

Serkan

klasik cümleler bu sitede demokrasi yok;) falan fıstık atılıp Başka nick'le gelen herkesin Bahanesi

celebi

serkan ve akan kardeşim uykanı tanırım harbi samsunsporlu kendisi ne yazdı bilmiyorum ama. ben kulağını çekerim onu rahat olun siz. ama SAMSUNSPORLUDUR benim kardeşim ;)

Serkan

valla ne yazdı bilemem.lakin kim olursa olsun;Bu siteye suç atamaz. ayıptır..

babasamsunlu

TAKIM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR..TARAFTAR UYUYOR..10 TANE GURUP MU OLUR...TUTUNUN TRAVZON İŞİ NE OLDU.. BURASI ZATEN DEMOKRATİK KONGO CUMHURİYETİ GİBİ DEĞİL..
GİBİSİNDEN ŞEYLER YAZDI ..SONRA SİLDİ..
DİREK SUÇLAMAYA GELMİŞ..
SABAH SABAH GÖRÜNCE İNSANIN ASABI BOZLUYOR..

MERAMINI ANLATMAK İÇİN DOĞRU KELİMELERİ SEÇMEK ÇOK MU ZOR BE YA  :-X :-X :-X

samet_55

hani derlerya tekniktrektörlerin takıma katkısı  %10 kalparın katkısıda%2 .......yani hoca sende bize barcelona gibi topmu oynatıyon yani........

Dartagnan

kesin denge deki objektif nickli elemandır o ben soyliyim babasamsunlu abıcım :D

uykan

yok kardeşim bu sitede demokrasi yok ben yazdıgım mesajları sildim çünkü gereksiz polimikler yaşanıyor. Ayrıca nasıl bu kadar basit insanları yaftalıyabiliyorsunuz. size göre ben ya çift takımlıyım yada başka bir takımı tutuyorum yada birilerinin adamıyım ortalığı karıştırıyorum.
Ya  Ortak payda samsunspor olması bile bizi bir araya getiremiyor. neden mi bizim bir başkasına tahammülümüz yok ben söylemlerimin arkasındayım, lider bir takımın Onu aşkın taraftar grubumu olur bunu yazdım diye çift takımlı yada bilmem ne oldum. demokratik bir platformsa herkez istediğini söyler beni çift takımlı olarak lanse eden arkadaşlar dogrudur ben sizin gibi Samsunsporlu olamam ?
Allaha emanet kalın

celebi

uykan yeter yazma artık tamam ya. >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: uykan - 01 March 2011, 15:18:44
yok kardeşim bu sitede demokrasi yok ben yazdıgım mesajları sildim çünkü gereksiz polimikler yaşanıyor. Ayrıca nasıl bu kadar basit insanları yaftalıyabiliyorsunuz. size göre ben ya çift takımlıyım yada başka bir takımı tutuyorum yada birilerinin adamıyım ortalığı karıştırıyorum.
Ya  Ortak payda samsunspor olması bile bizi bir araya getiremiyor. neden mi bizim bir başkasına tahammülümüz yok ben söylemlerimin arkasındayım, lider bir takımın Onu aşkın taraftar grubumu olur bunu yazdım diye çift takımlı yada bilmem ne oldum. demokratik bir platformsa herkez istediğini söyler beni çift takımlı olarak lanse eden arkadaşlar dogrudur ben sizin gibi Samsunsporlu olamam ?
Allaha emanet kalın

bu yazıyı yazabıldıgıne gore bu sıtede demokrası var bu 1
ne yazdıgını bılmıyorum sıldıgın ıcın.ama saygısızlık yapmadıysan sana da kımse saygısızlık yapmamıstır bundan emınım.ama yazdıgına cevap verılmıs olabılır bu cok normal.sende lafı uzatmak ıstıyosan uzatırsın, yok tartısmaya gırmek ıstemıyosan susarsın.kendı bılecegın iş bu 2
tribunde cok grup olması olayına ben şöyle bakıyorum bılmem katılırmısın ; gruplar eger bırbırını susturmak ıcın gereksız yerde gereksız besteyı gırmezlerse, gruplarının ısmınden once samsunspor ısmını ön planda tutacaklarsa, 3 kuruş para alıp bırılerı aleyhıne veya lehıne tezaruhatta bulunmayacaklarsa vs. bence çok grup olmasının bır mahsuru yok.şirinler kale arkasını,sbç maratonu,forza şimşekler dıger kale arkasını coşturduktan sonra bır sorun olmaz dıye dusunuyorum bu da 3  ;)

Kadir ÇELEBİ

ya siz elinizi neden oranıza koymuyosunuz da pardon yanlış anlaşılırım vicdanınıza başka bir tartışma konusu yaratıyosunuz lütfen konuya dönelim  :-X

jean