Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

davidsavage

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 06 March 2011, 03:22:55
Samsunda mekan işletiyorsa Samsunspor maçi varken seve seve maçi açmak zorunda.

Umarım çok kalabalık oluruz,süper bi atmosfer olur malum takımda bol bol gol yerde dalgamızı geçeriz  :D :D :D

furkan5534

SAMSUNLU ORUMA 55

Kayseride otogardayız şuan 7 kişiyiz ulusoy royal class'ı bekliyoruz

eakgül55

SAMSUNLU ORUMA 55

06 March 2011, 09:45:13 #319 Son düzenlenme: 06 March 2011, 09:49:16 SAMSUNLU ORUMA 55
Ve adanaya doğru yol alalı 50 dakika oldu allah üç puanla dönmemizi nasip eder inşallah

binikalamadım

adanaspordada 4 tane sakat varmış oradan 3 puansız dönmeyiz inşallah

SerhaT55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 06 March 2011, 09:45:13
Ve adanaya doğru yol alalı 50 dakika oldu allah üç puanla dönmemizi nasip eder inşallah
İnşallah

furkan5534

Bizim için Saldır Samsun'm lalala laylaylaaayyy  samsunspor_x samsunspor_x

celebi

samsundan ve bizim istanbuldan arkadaşlar varmışlar adanaya

55(tuncay)55

muratın sakatlanması oynayamayacak olması kötü oldu ama rakip te daha fazla eksik var bu maçta zenke'yle 3 puanı alacagımıza inanıyorum (inşaallah)

GökhanÇağlar

agbetu ve zenke gününde olursa rahat kazanırız,erken bir gol maçı koparır...

ŞİM-ŞEK-LER

Sabırlı ve kontrrollu oynayalım Adana'ya koyalım gelelim. samsunspor_x

ŞİM-ŞEK-LER

Aman Adanalı Canım Adanılı Ben Sana YAndım Aman AdaNaLIIIIII samsunspor_x ;D ;D ;D

red_white

Duyuru:Değerli Samsunspor'lular Adanaspor-SAMSUNSPOR'umuz Mücadelesini Site Cami Altında Beraber İzleyeceğiz.Lütfen Herkes Gelsin, Ortalığı Çakallara Bırakmayalım...Herkesi Atkılı Formalı Bir Şekilde saat:18:15'e Site Cami Altına Bekliyoruz.SAMSUN TEK YÜREK... Samsunda Başka renk görmek istemiyoruz ve orada oluyoruz.

Samsunspor sayfası.

müsait olanların gitmesi iyi olur,  yalakar bizi görünce zaten ortada gezemiyorlar

King Of The North

Evet beyler orda olun bu şehir bizim...Adanaya giden kardeşlerimizin de sesine eline sağlık şimdiden, akşam izleyelim gururlanalım, 3 puanı alıp gelelim...