Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

celebi

seskat

Haydi Samsunum al şu 3 puanı da boş gecen günlerimizin boşluğunu doldurmuş olalım. bu hafta kesin lideriz   samsunspor_x samsunspor_x

brigand

15 gün dinlendik. çok daha diri oynayacağımız kesin. inşallah direncimizi daha organize ataklar yaparak destekleriz.birazcık organize olsak yeter. kazanalım valla bekle bekle triplere girdim.

_SoN_

eksiklerimiz varmı arkadaşlar ? Sakat cezalı ,

tahmini kadro nasıl olur .

kuzey55

FaTiH_HaN

murat haricinde diğer eksikler çok önemli değil inşallah muratın yerine dilaveri oynatır. dilaver içinde çok iyi bir fırsat muratın olmadığı hafta kendini göstersin formayı kapsın.

brigand

dilaver oynarsa ki bence oynatcak. çok iyi bir fırsat onun için.büyük ihtimallede maça kendini hazırlamıştır.

CurvaSs

adanaspor kesinlikle galip gelmek için oynayacaktır. ama benim beklentim, adanaspor gibi bir takımın hurra samsunspor'a saldıramayacağıdır. ilk yarı rolantide giden bir maç izleriz, ikinci yarı adana biraz daha risk almaya başlar. tabii ilk yarı bi' gol bulabilirsek ne mutlu bize, o zaman adana illaki saldırmak ve açık alanlar bırakmak zorunda kalacak. açık alan bırakan takımlara karşı nasıl oynadığımızı biz zaten biliyoruz, ama diğer takım taraftarları da biliyor.

murat'ın sakat olması takım için kötü bir şey ama onsuz da kazanabiliriz. ufuk, agbetu, zenke, hakan dörtlüsü güzel işler yapabilir. musa büyük geçen bolu maçında oynamıştı, bu maç o da sakat durumda olunca formayı adem kaptı. adem iyi oyuncu bana göre, hee bazen yanlış işler yapabiliryor. bazen de harika bindirmeler ile gol pozisyonu yaratıyor. ama mümkünse yarattığı pozisyonlarda kendi vurmamayı denesin, en yakınında kim varsa ona çıkarsın, varsın yakınıdaki dışarı atsın. çünkü bu adamın son vuruşu yok.

benim düşüncelerim bu şekildedir, inşallah adana'da olur ve takımımın galibiyetini kutlarım, kutlarız.

bir de, adanaspor'da cezalı 2 oyuncu olması lazım, geçen haftaki maçlarından dolayı. bu da bizim için extra avantajdır, zaten kadro derinliği fazla olan bir ekip değil..

haydi samsun'um utandırma bizleri.

özkan

Açık oynayan adanaya 2-3 tıklar geçeriz  ;)

SAMSUNLU ORUMA 55

umit

Adana açık oynarsa şamar oğlanı yaparız. İlk golu atarsak,çok büyük bi bireysel hata yapılmazsa gol yemeyiz. 5G için bu maç başlangıç olacaktır.

Adana,Tavşanlı,Giresun,Diyarbakır ve Karşıyaka maçlarından galibiyetle ayrıldıgımız taktirde bu iş biter. Haydi Samsun'um coştur bizi!  samsunspor_x

cany

Murat da bi kaç maçtır pek iyyi değildi ama oynamasını isterdim...neyse alacaz bu maçı inşallah

berusa55

Bu Zenke'den artık bir hayır beklemiyorum ben >:(

Alıntı'BAŞIM AĞRIYOR' DEDİ İDMANI YARIDA BIRAKTI
05 Mart 2011 / 13:26
Kırmızı-Beyazlı ekibin Nijeryalı forveti Simon Zenke, dün takımla antrenmana katıldı. Bir süre sonra başının ağırmaya başladığını bahane gösteren Zenke, Teknik Direktör Kalpar ile görüştükten sonra idmanı yarıda bıraktı ve soyunma odasına gitti
TUHAF HAREKETLER
Samsunspor'da neler oluyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir süreçten geçen Kırmızı-Beyazlı ekipte dün akşam antrenmanında ilginç bir olay yaşandı. Takımla birlikte normal bir şekilde idmana çıkan Simon Zenke, düz koşunun ardından yapılacak koordinasyon antrenmanı öncesi Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yanına gitti.

YİNE Mİ SORUN?
Teknik Direktör Kalpar'a "Başım ağrıyor. İdmanı bırakmak istiyorum" diyen Zenke, hocasından da 'tamam' yanıtı alır almaz direkt olarak soyunma odasına gitti. Üstünü değiştiren ve tesislerden ayrılan Zenke'nin erkek kardeşinin yanına gittiği öğrenildi. Spor otoriteleri yönetimin olayı nasıl yorumlayacağını merakla bekliyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=54413

maviay55

yakında kıçımda sivilce çıktı diye de bırakır

yönetiiimmmmmmmmmmmm  >:( >:(

Dartagnan

ahahaha  Hadı bakım yonetım versene cezayı ...