Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

twitter

beyleerr fikstürümüz çok güzel yaa  8) 8)

hadi bismillah vur adanaya birde çakalım 19 mayısta tavşanlıya açılalım şu takımlardan uzaklara

neyse 1-0 olsun bizim olsun

ahmetsefa55

ne zaman umutlansak patlıyoruz hakkımızda hayırlısı. ;)

Ayberk

tam da izzetin bu maçta bizi kurtaracağı, bundan sonra da gol atamayacağı doğmuştu içime garip şekilde. Sakatmış meğer. Neyse alalım da 3 puanı... ;)

kuzeycity

bakalım billy billy napacak bu maç, şeytanın bacağını kırabilir

Ayberk

Kırsa artık... Bu gidişle zenkeyle falan olacak iş değil bu. Bir an önce form tutmalı diğer forvetler

Harun55

kuzeycity

Alıntı yapılan: Harun55 - 05 March 2011, 22:17:24
Beraberlik, hiç toto oynamadinmi kardes :D hahaha

0 değilmiydi o, ben soracaktım yani :)

SAMSUNLU ORUMA 55

taraftar çıldırdı adanayı yenecez diyor ama  bizim takım ne yapacak her zaman olduğu gibi taraftar olarak bizde deplasmanda yerimizi alacaz

jean

mehmet yılmaz

İzzet ne ara sakatlanmış?
Denizlideyken sakattı zaten, iyileşmiş olduğunu düşümnüyordum. Neticede sağlık kontrolünden geçiyor ama maalesef bize bir katkısı olmayacak gibi. :(  :(

Yarın yine zor bir maç bizi bekliyor. Zaten bu sezon Diyarbakır ve G.Antep Bş. maçları dışında rahat bir maç seyredemedik, kazandığımızda bile midemize kramplar girdi. Yarın da zorlanacağımızı ama inşalah kazanacağımızı düşünüyorum.

babasamsunlu

yarın kramplar girerken midene Süper ligi hayal et birden bire  .:.:. .:.:. 1dk!!! 1dk!!! :-* :-* ;D ;D ;D ;D

maviay55

şirinler de orada olacakmış face den duyuruldu  >l<

davidsavage

Facebook Samsunspordakiler maçı site cami altında izlicekleri söylüyolar ama malum takımında maçı var aynı vakiitte,bizim maçı açaan olur mu ki orda ?

Ajan

Samsunda mekan işletiyorsa Samsunspor maçi varken seve seve maçi açmak zorunda.

red_white

Alıntı yapılan: davidsavage - 06 March 2011, 03:20:27
Facebook Samsunspordakiler maçı site cami altında izlicekleri söylüyolar ama malum takımında maçı var aynı vakiitte,bizim maçı açaan olur mu ki orda ?

mecbur açacaklar sitedeki arkadaşlarımızda yarın orada olsun... ortalığı ite çakla bırakmayalım...