Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

55.hakan

Cenk'e Savaş'a ceza veren yönetim Zenke'ye de versin hadi.

King Of The North

Vermesine versin de bu saatten sonra ne fayda sağlayacak bize ona bakmak lazım...

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 05 March 2011, 16:52:34
Vermesine versin de bu saatten sonra ne fayda sağlayacak bize ona bakmak lazım...
Giydiği takımın formasının hangisi olduğu yeterli bence.Bu forma dalga geçilecek bir forma değil.

King Of The North

Durun bakalım doğru mu, denge, haber, biliyoruz bunların haberciliğini, travzonsporlu alayı, nifak sokmak için de yazılmış olabilir ama Bolu maçının sonunda da yaptı bi acayip hareketler falan zor durdurdular..

maviay55

doğru haber abi bi başka sitede daha görmüştüm..başım ağrıyor demiş izin almış hocadan yarıda bırakmış

55.hakan

Göreceğiz bakalım sanmıyorum ben ceza verebileceklerini ama neyse

maviay55

AlıntıBilet pahalı geldi

Adana deplasmanına bugün uçakla gidecek olan Kırmızı-Beyazlılar, Samsun'a ise otobüsle geri dönecek. Uçak biletlerinin pahalı olmasından dolayı yönetimin otobüsle geri dönme kararı aldığı öğrenildi.

arena

Harun55

Offf Erciyes ne pis geçirdi mersine yaaaa.. ;D
Çokkk ve çok güzel oldu isimize yaradi..

Helal olsun Ergun Penbe ye  8)

Yarinda..:

Rize - Gaziantep (3)
Altay - Ordu (1)
Tavsanli - Giresunspor (2)
Boluspor - Karsiyaka (3)
Kartalspor - Denizli (3)

Bizde adanayi yensek bir maç eksikle liderlik koltugunda rahat etsek ÇOOOK güzel bir hafta sonu geçirecegiz insallahhh ...  :D

davidsavage

Alıntı yapılan: Harun55 - 05 March 2011, 17:09:31

Rize - Gaziantep (3)
Boluspor - Karsiyaka (3)
Kartalspor - Denizli (3)

Bizde adanayi yensek bir maç eksikle liderlik koltugunda rahat etsek ÇOOOK güzel bir hafta sonu geçirecegiz insallahhh ...  :D

3 ler ne  oluyor ?

kutsalforma

berusa55

05 March 2011, 18:04:37 #295 Son düzenlenme: 05 March 2011, 18:13:14 berusa55
Gazete Arena ne iş acaba! Hemen sıkmasalar olmaz! Akıl var mantık var o kadar da değildir yani "uçak parasını veremiyoruz dönüşte otobüsle"ymiş!

İşte Halk Gazetesi'nin haberi:

AlıntıUMUDA YOLCULUK
Samsunspor'un Adana yolculuğu bugün. Kırmızı-Beyazlılar aktarmayı uçakla Adana'ya gidecek ve akşak son idmanını orada gerçekleştirecek
05 Mart 2011 Cumartesi 15:32

SABAH UÇACAKLAR
Kırmızı-Beyazlılar bugün zorlu maç için Adana'ya gidiyor. Sabah Uçağıyla İstanbul'a gidecek olan Samsunspor kafilesi, aynı gün aktarmaylı olarak Adana'ya ulaşacak. Kırmızı-Beyazlılar Adana'da bugün son idmanını yapacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

DÖNÜŞ OTOBÜSLE
Samsunspor maç dönüşünü ise uçak saati uymadığı için karayoluyla gerçekleştirecek. Kırmızı-Beyazlılar'ı Samsun'a kulübün otobüsü getirecek. Takımın kafile başkanlığını ise Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır yapacak. Başkan ve yöneticiler Adana'ya maç sabahı gidecek.

DÖNÜŞ OTOBÜSLE
Samsunspor maç dönüşünü ise uçak saati uymadığı için karayoluyla gerçekleştirecek. Kırmızı-Beyazlılar'ı Samsun'a kulübün otobüsü getirecek. Takımın kafile başkanlığını ise Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır yapacak. Başkan ve yöneticiler Adana'ya maç sabahı gidecek.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26025

Ahmeti

bu hafta altay'ın ordu'ya çelme takacağına inanıyorum haydi samsunspor'um bütün kozlar kendi elimizde kazanalım şu maçı hep beraber bi oh çekelim.

Sioux

furkan5534

kuzeycity

herkes yine başlamış orada burada rakiplerle alay etmeye, ne zaman böyle olsa kazanamıyoruz. yapmayın, antipati toplamayın gözünüzü sevim ya