Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

kuzey55

maviay55

AlıntıSamsunspor'da 3 sakat
04 Mart 2011 / 12:35
Kırmızı-Beyazlı ekipte, zorlu Adanaspor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Bir süredir tedavilerine devam edilen ve Adana deplasmanında oynayıp oynamayacakları belli olmayan Murat, Musa ve İzzet'in maç kadrosuna alınmayacağı açıklandı
Samsunspor sakata geldi. Kırmızı-Beyazlı ekipte bir süredir tedavilerine devam edilen Murat Yıldırım, Musa Büyük ve İzzet konusunda sağlık ekibi şok eden kararını açıkladı. Yapılan son kontrolleri neticesinde bu dört oyuncunun hafta sonu deplasmanda oynanacak Adanaspor karşılaşmasında oynamalarının imkansız olduğu açıklandı.

denge  :( :(

kuzeycity

AlıntıSamsunspor, Kartal beraberliğinden sonra Boluspor'u deplasmanda devirerek zirve takibini sürdürdü. Lider Orduspor'la birlikte aynı puanda aynı averaja sahip. Bir anlamda liderliği paylaştıklarını da söyleyebiliriz. Hafta arasında teknik direktör Hüseyin Kalpar'la yaptığım görüşmede takımın son performansından son derece memnun olduğunu Murat Yıldırım (os, 21 maç, 4 gol) Musa Büyük (os) ve İzzet Akgül'ün (f) büyük ihtimalle oynamayacağını ifade etti.

Samsunspor'da Zenke ve Agbetu gibi hızlı, bitirici forvetler takıma çok şey katıyor. Eksik ve hocasız Adanaspor karşısında Karadeniz ekibinin en azından kaybetmemesini bekliyorum

Ertan Süzgün

http://www.sporx.com/iddaa/mac_yorum.php?id=29645

Ollivanders

kuzeycity

muratın olmaması kötü oldu ama bu maçta da, böyle bi adana karşısında da yedeklerle bile almamız lazım artık.

berusa55

04 March 2011, 16:06:07 #260 Son düzenlenme: 04 March 2011, 16:12:37 berusa55
Haberexen'den Enes Sahin de aynı eksikleri yazmış. Malesef bu onemli maçta Murat yok. İki haftadır adamı tedavi edemedik bravo.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28901
Alıntı
Murat oynamayacak
[ 04.03.2011 ]

Hafta başı antrenmanda sakatlanan Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi. Murak kritik ve bir o kadar da önemli olan Adanaspor maçında forma giyemeyecek. Yine sakat olan Musa ile İzzet'de Adana'ya götürülmeyeceği gibi, iyileşen ve takımlar çalışan Kenan Yelek bu kritik maçın kadrosunda yer alacak.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=75584

GökhanÇağlar

abdülazizin yerine kesinlikle dilaver oynamalı,abdülden daha fazla hakediyor o formayı..

Sonuna Kadar 55

radikal-fma

twitter

ben de anlamıyorum neler dönüyor ülkede ilk yarıdaki rizeye döndük (: neyse sessiz sedasız çakıp gelelim

Lusage

Alıntı yapılan: gokhancaglar - 04 March 2011, 16:56:52
abdülazizin yerine kesinlikle dilaver oynamalı,abdülden daha fazla hakediyor o formayı..

Üseyin efendiye dil darbeleri atmalı ki formayı kapabilsin...  >:(

Dilaver'den umudu kesin bence.  :(

King Of The North

Adana kapanmasın alırız maçı Muratın olmayışı eksiklik ama çok fazla top tutuyor ayağında, kendi kendine çalım atıyor çoğu zaman, Hakan Bayraktar formunda olsun oraları toparlar bana göre, ama ben gene de hakemlerden korkuyorum...

5trawberry

8- ADANASPOR A.Ş.'nin 27.02.2011 tarihinde oynanan TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR - ADANASPOR A.Ş. Bank Asya 1.Lig futbol müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 5.400.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, ADANASPOR A.Ş. teknik sorumlusu OSMAN ÖZDEMİR'in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, ADANASPOR A.Ş. antrenörü EYÜP TAŞ'ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

afb28

Adanaspor karşısında Samsunspor'a yürekten başarılar diliyorum.