Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Hadi bakalm;
Bizim için Saldır Samsun'um
Lalaylaylaylay :)

celebi

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 14 February 2011, 12:33:30
Hadi bakalm;
Bizim için Saldır Samsun'um
Lalaylaylaylay :)

LAYLYLOM GEÇTİ ÖMRÜN BİRE GAFİL   :( :( :( :P :P

sadece55

gkhn

Uzun bir aradan sonra stadta olacam :) Allah utandırmaz inşallah yenip lider olalım artık.

fat55

gelmedik mi söyle her yere peşinden,Allahını seven oynasın gönülden oynasın gönülden oooooooooooo...

ahmetsefa55

ulan herkes bızım puan kaybımızı beklıyo. :) Allahım sen yüzümüze bak yarabbim amin

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 February 2011, 12:41:33
ulan herkes bızım puan kaybımızı beklıyo. :) Allahım sen yüzümüze bak yarabbim amin

Alayı hinbedir onların boş ver..  8) 8) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 February 2011, 12:42:26
Alayı hinbedir onların boş ver..  8) 8) ;) ;) ;D ;D ;D ;D
abi kazanmamız lazım.en azından 1 maclık kredımız olur onu da adana deplasmanında kullanabılırız.ben bolu deplaasmanından cok adana deplasmanından korkuyorum.bolu da kafa kafaya oynarız.ama adana da bır gungoren facıası daha yasayabılırız gıbıme gelıyo.

fat55

akyuz_mert

beyler ben istanbuldan bir samsunspor taraftarı olarak maça gelmeye can atıyorum. Orda hava nasıl stat dolacakmı şehirde atmosfer ne alemde ne gibi hazırlıklar var liderliğe ordan sampiyonluğa gideceğiz bu kadar sönük taraftarla bu işler olmaz  haydi herkes maça

celebi

Alıntı yapılan: akyuz_mert - 14 February 2011, 12:49:28
beyler ben istanbuldan bir samsunspor taraftarı olarak maça gelmeye can atıyorum. Orda hava nasıl stat dolacakmı şehirde atmosfer ne alemde ne gibi hazırlıklar var liderliğe ordan sampiyonluğa gideceğiz bu kadar sönük taraftarla bu işler olmaz  haydi herkes maça

öncelikle hoş geldin de şu sönük taraftar meselesi nedir anlatır mısın. nerede gördün sönüklüğü. bank asyadaki bırak türkiyedeki sayılı taraftar arasındayız sen bir açıklar mısın

babasamsunlu

bu kadar sönük taraftar diyorsun ya bu taraftara sana bişey demiyorum...
ayrıca;sana gitme demeyeceğim
incinirsin,
yinede sen bilirsin
lavunya....  8) 8)

kuzey55