Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

berusa55

akyüz mert kafan mı iyi kardeşim? Kaç sene öncesinden takip ediyorsun ligi, bu forumu?

kuzey55

arakadaş yapmamız gerekeni söyledi böyle olmaz hadi herkes maça beyler :)

King Of The North

Beyler akşama lideriz herkes heyecana gelsin bu ne ya  ;D

akyuz_mert

formu takip ettim forumda bu akşam ki maç için bir organizasyon çosku  bir heyecan hissedemedim. ben ta istanbuldan maça geliyorum sırf bu maç için. stadın dolu olmasını, çoskumuzun yeri göğü inletmesini istiyorum. demek istediğim bu forumdaki rehavet. lavunya lafınıda iade ediyorum.

gkhn

Alıntı yapılan: akyuz_mert - 14 February 2011, 13:02:21
formu takip ettim forumda bu akşam ki maç için bir organizasyon çosku  bir heyecan hissedemedim. ben ta istanbuldan maça geliyorum sırf bu maç için. stadın dolu olmasını, çoskumuzun yeri göğü inletmesini istiyorum. demek istediğim bu forumdaki rehavet. lavunya lafınıda iade ediyorum.

Stada gel gerekli çoşkuyu göreceksin.raad ol sen.

ahmetsefa55

formu takip ettim forumda bu akşam ki maç için bir organizasyon çosku  bir heyecan hissedemedim. ben ta istanbuldan maça geliyorum sırf bu maç için. stadın dolu olmasını, çoskumuzun yeri göğü inletmesini istiyorum. demek istediğim bu forumdaki rehavet. lavunya lafınıda iade ediyorum.
hay yaşa be kardeş.bende bunu anlatmaya calısıyorum herkeste bı rehavet bır sımarıklık.sanırım kımse gıtmıcek maca.sende dıkkat et tek kalma statta mazallah hava soguk eser fln  ;)

babasamsunlu

LÜTFEN RİCA EDİYORUM.. KALSIN..SİZDE ÇOK ŞIK DURDU ;)

King Of The North

Heh şöyle ya forum hareketlendi ;D Saldır saldır şimşekler...

celebi

Serkan

babasamsunlu

Liderlik İçin Saldır Samsunuum lalaylalaylaylaayy lalaylalaylaylaayy
Liderlik İçin Saldır Samsunuum lalaylalaylaylaayy lalaylalaylaylaayy

hakan55

Bizm en coşkusuz halimiz bankasyada ki en coşkulu takımın taraftarlarına bedel.Coşku konusunda bizm hiç bir zaman sorunumuz olmadı ki..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: hakan55 - 14 February 2011, 13:32:54
Bizm en coşkusuz halimiz bankasyada ki en coşkulu takımın taraftarlarına bedel.Coşku konusunda bizm hiç bir zaman sorunumuz olmadı ki..
arkadas kume dustugumuzden bu yana ılk defa maca gelıyo sanırım.fazla yuklenmeyelım olur boyle şeyler.

not: haa bu arada akyuz mert arkadasım eger maratondan ızleyeceksen macı kımseye pozısyonlardan sonra çök çök dıye bagırma.o devırler kapandı  ;)