Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

##kdc##

bu akşam ki galibiyetten sonra inş adam gibi bi uyku çekerizz yaa zzzzz zzzzz zzzzz samsunspor_x

celebi

GençKozluklu

Rehavete kapılmamaız gerek. NEden se tırstığım bir maç. Rakip kapanınca zorlanabiliyoruz. Bu hafta mecburi takımda yapılacak değişiklik belkide bir fırsat olur. En çok keleye güveniyroum. Altay maçı gibi son dakikaya kadar sabırlı olmalıyız. HAydi bismillah

Forvetim

kartal düşme potasına girdi kapanacağını sanmıyorum kurtulmak için açık oynayabilir bu da bize avantaj sağlar ama iyi kullanmalıyız, inşallah kazanacağız

55.hakan

Geceyi stadda geçirdim  :D Şu maçı oynasaydık da bitseydi.

berusa55

Geçmez bugün şimdi. Daha saat 9.30 :)

Havada liderlik kokusu var. Saldır Samsun'um  samsunspor_x

Clint_Eastwood

Erken gol bulup rahat kazanacağımızı düşündüğüm bir maç... Hayırlısı, artık lider olalım...

hakan55

İçimde hiç sıkıntı sitres yok..Galip gelip lider olacağız..

Kais

bu macta stadda olmayı cok ısterdım ama vatan gorevı tv den takıp edıcem.hakkarı de askerım ama su an vandayım gorev ıcabı  az kaldı 180 gun gelıyorum  samsunspor_x >l<

salihcakir

inşallah bir kaza olmaz da kaç senedir özlemle baktığımız koltuğa otururuz.
sakatların son durumu hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi?

twitter

hava çok soğuk ya zaten burnum falan akıyordu benim  :-X

fat55

twitter

kaçırmamda işte bir yerlerimiz buz tutacak sanırım  :o

fat55

bizim seyirciden farkımız bu zaten.yağmur kar çamur demeden samsunsporun peşindeyiz.ben de ordudayım.akşam maça gelim mi diye düşünüyorum.müdürü nasıl kandırsam da erken çıksam acaba?

ErkÇay55

Bu maçtan kesin galibiyet almamız gerekiyor başka çaremiz yok taraftar desteğimizle Kartal'ı devirelim EN BÜYÜK SAMSUNSPOR samsunspor_x