Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Takımımızı karıştırdın,forumumuzu karıştırdın.Ulan Travzan  >:( >:( >:( >:( >:(

TAK TAK TAK TAK TAK sonuna kadar TAK

doðan

Kıvırma politkası izlencek hakan , eğer başkan daha cesur olsaydı basına çok daha farklı konuları paylaşırdı , bıraksın travzanı onu bunuda kulüp srtaından nemalanan ve hala borç ödenen , sıaray geçerek kulüp sırtından nemalanmaya çalışan yeni yönetici adaylarını açıklasın , şubatta kongre olacağı söyleniyordu ... hadi bakalım...

doðan

mehmet yılmaz

Değerli arkadaşlar,
Samsunspor kulübü başkanının yarın öğleden önce yeni bir açıklama yapıp, sözlerinin ne manaya geldiğiyle ilgili bir basın açıklaması yapacağı, çok üzgün olduğu iletildi bize. Biz de gerekli şeyleri söyledik ve yarın ki açıklamasını beklemeye başladık. Neticede "Burası Her Yer Değil; Şehr-i Samsun" sloganının kaynağı olan bir site burası, sadece yarın öğleye kadar bekleyeceğiz.

Daha sert bir bildiri bekleyen arkadaşlar var sanırım; olabilir ve saygı duyarız. 12 saat kadar bekleyecek ve hatasını telafi etmeye çalışmasını bekleyeceğiz sadece. Bu site bugüne kadar hiç kimseden korkmadan Samsunsporluluk değerlerini savunmuştur. Bunu herkes bilir zaten.

Erkut Tutu'nun açıklamaları görünen manasıyla bizleri ele güne rezil etmiştir. Bugüne kadar takımımızın iyi gidişi nedeniyle bazı şeyleri sineye çektik. Müsaade edin, kendimizi savunalım, yanlış anlaşıldık dediler, biz de savunma haklarını kullanmalarını bekliyoruz. Şahıs oalrak da Samsunspor konusunda her ortamda usulünce doğru bildiğimi söylemeye, sizlerin hislerini paylaşmaya çalıştım. Cumartesi gecesi Allah nasip ederse takımla aynı otelde olacağım. Orada da hiç çekinmeden söylerim yine.

Birazcık bekleyelim bakalım; düzeltebilecek mi bu yanlışını?

samsunmania

Arkadaşlar, sinirleimiz bozuk ve birbirimizi kırıyoruz. Merkez üç ünlem koyarak teşbihte bulunmuş yani biz bir şeyden korkmayız demiş.
@serkan,
özelden ricada bulundum bi geri bile dönmedin. Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama büyüğünüz olarak  kavgaya mahal vermemeye çalışmak da bu sitenin kültürel alt yapısına uygun. Burası problem üretim yeri değil, problem çözüm yeri.  Ufacık bir yanlış anlama yüzünden kıymetli insanlar olarak birbirinize girerseniz bu bizleri çok üzer. Site açıklaması da aba altından sopa göstermiş. gayet uygun. Sokak ağzıyla mı yazılsaydı. Bu duruşumuza yakışmaz. Biz farklıyız, çok şeyde insanları dize getirdik bu üslupla.

birolkys

Merak etme serkan kardeş bilmeden hiç bir olaya dalmam  başkaları  ile kariştırmamak lazım herkesi.Ayrıca evet ismim birol kayserili ne yani soyadımdan samsun lu olmadığım imasını mı çıkartmaya çalışıyorsun dedim ya beni başkaları ile kariştırma diye  hani dörtkuşak trabzonluym şudur budur diye alttan alta bu sitede belli bir lobi oluşturmaya çalışanlarla hiç karıştırma .Allah a şükür çarşambalıyım kuşak önemli değil serkan kardeşim.Saygılar.

erkutdem55

Ne derse desin bütün gecemizi berbat etmeye,gece uykularımızı kaçırmaya hakkı yoktu.Onu demedim,bunu demedim,bunu kastettim bana hikaye geliyo.Bi adamın fikri neyse zikri de odur hesabı yani.Samsunspor başkanısın 5 düşünüp,1 konuşacaksın.Bundan sonra bu adam hiç kimseye samimi gelmez.Haluk Tan TV'ye çıkar Travzana yapılan tezahürata çok ikerledim der,başkan çıkar bilmem ne der.Biriniz de çıkın Avni Aker'de 55. dakikada takımımızın aleyhine yapılan tezahürat bizi rahatsız etti desin.Arkanda koskoca Samsun var be adam neden korkuyosun ki...

Gökberk55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 February 2011, 01:13:11
Değerli arkadaşlar,
Samsunspor kulübü başkanının yarın öğleden önce yeni bir açıklama yapıp, sözlerinin ne manaya geldiğiyle ilgili bir basın açıklaması yapacağı, çok üzgün olduğu iletildi bize. Biz de gerekli şeyleri söyledik ve yarın ki açıklamasını beklemeye başladık. Neticede "Burası Her Yer Değil; Şehr-i Samsun" sloganının kaynağı olan bir site burası, sadece yarın öğleye kadar bekleyeceğiz.

Daha sert bir bildiri bekleyen arkadaşlar var sanırım; olabilir ve saygı duyarız. 12 saat kadar bekleyecek ve hatasını telafi etmeye çalışmasını bekleyeceğiz sadece. Bu site bugüne kadar hiç kimseden korkmadan Samsunsporluluk değerlerini savunmuştur. Bunu herkes bilir zaten.

Erkut Tutu'nun açıklamaları görünen manasıyla bizleri ele güne rezil etmiştir. Bugüne kadar takımımızın iyi gidişi nedeniyle bazı şeyleri sineye çektik. Müsaade edin, kendimizi savunalım, yanlış anlaşıldık dediler, biz de savunma haklarını kullanmalarını bekliyoruz. Şahıs oalrak da Samsunspor konusunda her ortamda usulünce doğru bildiğimi söylemeye, sizlerin hislerini paylaşmaya çalıştım. Cumartesi gecesi Allah nasip ederse takımla aynı otelde olacağım. Orada da hiç çekinmeden söylerim yine.

Birazcık bekleyelim bakalım; düzeltebilecek mi bu yanlışını?

abi ne kadar düzeltebilir ki,tamam bekleyelim ama bugün canımız çok yandı haber sitelerindeki başlık ve yorumları görünce yapcağı şey belli öyle demek istememiştim diyecek,ama hiç bi açıklama bugün bizim ayaklar altına alınan onurumuzu ayağa kaldıramayacak.ateş olmayan yerden duman çıkmaz yerel basınımız biraz yalak yapabilirler diyecem ama ajanssporda yerel basından daha ayrıntılı şeyler yazıldı.yanlış anlaşılma olduğunu sanmıyorum çünkü yazıları tırnak içinde vermişler

spooks

04 February 2011, 01:20:02 #218 Son düzenlenme: 04 February 2011, 01:57:37 samsuni
Alıntı yapılan: erkutdem55 - 04 February 2011, 01:18:52
Ne derse desin bütün gecemizi berbat etmeye,gece uykularımızı kaçırmaya hakkı yoktu.Onu demedim,bunu demedim,bunu kastettim bana hikaye geliyo.Bi adamın fikri neyse zikri de odur hesabı yani.Samsunspor başkanısın 5 düşünüp,1 konuşacaksın.Bundan sonra bu adam hiç kimseye samimi gelmez.Haluk Tan TV'ye çıkar Travzana yapılan tezahürata çok ikerledim der,başkan çıkar bilmem ne der.Biriniz de çıkın Avni Aker'de 55. dakikada takımımızın aleyhine yapılan tezahürat bizi rahatsız etti desin.Arkanda koskoca Samsun var be adam neden korkuyosun ki...

abi bunlarda yürek yok besbelli

binikalamadım

arkadaşlar çok üzgünüm ve ilk sayfadan şu ana kadar tüm iletileri okudum en caf caflı dönemimizde üstelik taraftarın en hassas olduğu bir konuda başkana bunları kim söyletmiş olabilir diye kafa patlatıyorum...sonunda kararımı verdim bunları Galip ÖZTÜRK söyletmiş olabilir diye düşünüyorum...çünki oda trabzonlu tamam Samsunda doğmuş olabilir ancak daha yeni geçtiğimiz günlerde kaybetmiş olduğumuz babası Hacı İsmail ÖZTÜRK ve onun babası trabzondan göçüp Samsuna yerleşmiş göçmenlerdendir...

samsunmania

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 February 2011, 01:22:13
arkadaşlar çok üzgünüm ve ilk sayfadan şu ana kadar tüm iletileri okudum en caf caflı dönemimizde üstelik taraftarın en hassas olduğu bir konuda başkana bunları kim söyletmiş olabilir diye kafa patlatıyorum...sonunda kararımı verdim bunları Galip ÖZTÜRK söyletmiş olabilir diye düşünüyorum...çünki oda trabzonlu tamam Samsunda doğmuş olabilir ancak daha yeni geçtiğimiz günlerde kaybetmiş olduğumuz babası Hacı İsmail ÖZTÜRK ve onun babası trabzondan göçüp Samsuna yerleşmiş göçmenlerdendir...

abd ve israilin işi bu.  :(
Orhan kardeş bi yavaş yahu. Galip baba böyle bir şey yapar mı?

55.hakan

Benim bir daha okumaya gücüm yetmedi ama zaten ayrıntılı açıklama yapmış;bir iki cümle olsa hadi açıklamayı bekleyelim derdim kendime ama affedilecek bir durumu yok bunun.

Sercan

Galip Öztürk öz be öz Ayvacıklıdır.

Ollivanders

Söz ağızdan çıktı birkere. Manşet oldu her gazetede , internet sayfasında. Sen ne kadar çabalarsan çabala. İnsanlar anlamak istedigi yerden anladı. Olay bitti. İstersen bilmem nereni yırt . İstedigini soyle o iş bitti tutu.

binikalamadım

o zaman erkut tutu öz ve öz trabzonlu demek ki...