Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kırılan gururumuza, yıllarca sürecek ve her tartışma ortamında yüzümüze vurulacak bir yanlışa imza attığı kesin.  Çok büyük bir hata yaptı. Düzeltip, düzeltemeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Ben de merakla bekliyorum. Ben Samsunsporluyum, Trabzonspor'u hiç sevmem bakşım belli gibi şeyler söylemiş; rica ettiler, bir fırsat tanıyın diye, biz de bekleyelim bakalım dedik. Kaldı ki, bildirideki ifadelerimiz gayet açık ve net!

Sercan

kalptenþimþek

Kulübe yakın ama Samsunsporluluğa uzak, kraldan çok kralcı geçinen, trabzonspor yalakası kişilerin başkanı gaza getirdiğini düşünmek istiyorum..
Özellikle de trabzonsporun 2-0 yenildiği haftada böyle bir olayın vuku bulması manidar..diğer haftalarda her şey güzeldi gelsin üç puanlar, bize her yer trabzonlar, şampiyonluklar ohh suyundan da koylar..Ne değişti şimdi?? Bizim duygularımız her hafta aynı da bunlara ne oldu bu hafta? biliyor musunuz?? hemen söyleyeyim; BURASI BİZE TRABZON DEĞİL!!miş.. onu anladılar!! samsunspor_x

Turuncu

İsmail Başkan olcaktı ki alayını ...

samsunmania

Bize bulaşmak için akbaba gibi bekleyen ilçelerimiz büyüklüğündeki şehirlerin diline düşmek hiç iyi olmadı. İnşallah kaş yaparken göz çıkarmaz.

celebi

bu arada şuna karar vermek lazım trabzonlu yada trabzon düşmanlığı mı yoksa trabzonsporlu yada trabzonspor düşmanlığı mı

Sercan

Alıntı yapılan: Turuncu - 04 February 2011, 01:30:23
İsmail Başkan olcaktı ki alayını ...

Ah be büyük başkan gör şu halimizi...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 04 February 2011, 01:30:59
bu arada şuna karar vermek lazım trabzonlu yada trabzon düşmanlığı mı yoksa trabzonsporlu yada trabzonspor düşmanlığı mı
bunun kararı bellı degıl mı abı ?

Gökberk55

Galip Öztürke sallamayın lütfen metronun 34 plakalı araçlarının sonu 55 le biter,bu adam bu kadar Samsun milliyetçisidir babası trabzonlu olsa nolur.o bizim hemşerimiz samsunspor_x

kalptenþimþek

net olarak "bize her her trabzon düşmanlığı" aklıselim hassasiyet gösteren trabzonlu ve trabzonsporlulara saygılıyız.

celebi

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 04 February 2011, 01:31:26
bunun kararı bellı degıl mı abı ?

yorumlardan pek çıkaramadım. ama daha ziyade trabzon ve trabzonlu düşmalığı var gibi.

atakan

tecrübesiz iş bilmez adam.canlı bomba gibi.heran patlayabilir.

poo_55

yine ayak oyunlarıyla bilinçli şekilde suni gündem yapılarak samsunumuzun önünü kesmeye çalışan aciz yaratıklar.sizin ne hakkınız var samsunsporumuzun yoluna engel koymaya.herşey süper giderken milleti küstürmeye.aşağı yukarı 18 senedir tribünde yerimi almışımdır.bu kendini başkan vasfına sokan aciz kişi o koltukta kaldığı sürece şahşi fikrim tribün olayını kapatıyorum.

samsunmania

@Serkan
Özel msjını görmemişim. Çok özür dilerim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 04 February 2011, 01:33:09
yorumlardan pek çıkaramadım. ama daha ziyade trabzon ve trabzonlu düşmalığı var gibi.
abı cok yuksek oranda herkesın gorusu ortaktır zaten bu konuda.aksını dusunen de cahıllıgınden yada kotu anıları oldugundan olabılır.