Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

Sercan

Başkan yarın ne derse desin,bir kere bu b.ku yedi ve bizi rezil etti.Versin istifasını gitsin...

berusa55

Erkut TUTU denen sözde başkan kesinlikle ama kesinlikle 19 yada 26 Şubat'ta yapılacak olan kongrede o koltuğa bir daha oturtulmamalıdır!

twitter

biri başarımıza çomağı soktu bir kenarda böyle gülüyordur

binikalamadım

19-26 yı beklememeli hemen istifa edip olağanüstü kongre ayarlamalı yoksa ilk maçta taraftarın istifa seslerine maruz kalacak

bengülü

helal olsun tutu sana ajans haberlerde bizi ts lere rezil ettin adamlar bizimle dalga geçiyorlar seni allah bildiği gibi yapsın yazıklar olsun sana

mehmet yılmaz

Bence nasıl bir halt yediğinin farkına gelen tepkilerden ve rize-trabzon yerel basının gerizekalıca başlıklarından sonra vardı. samsun yerel gazetelerini arayıp, haberi girmemelerini rica etmişler. bu leke ömür boyu çıkmaz o alından. normalde, taraftar hata yapar ve yönetimbüyüklük yapar. ama bu sefer yönetim hata yaptı, hem de çok büyük bir hata, savunulamayacak bir hata ama taraftar olarak biz büyüklük yapıp, o hatayı telafi etmelerini bekleyeceğiz. eğer tatmin olmazsak zaten sadece sitede değil, statta, medyada, tribünde ve kongrede gereken mesajı hak ettiği sertlikte vereceğiz. gördüm ki, bildirinin yeterince sert olmadığına dair genel bir kanı oluşmuş. istifa etmeyi dahi dülünüytormuş, gerekirse edecek ve etmeli de. etmeli ki bu takımın başkanı olan şahıs şartlar ne olursa olursa olsun samsunsporluluk gururunu ayaklar altına alıyorsa o koltuktan ineceğini bilmeli ve herkese ibret olmalı.

zaten bizler de dahil, taraftar nezdinde çok muteber bir başkan değildi ama sırf takımımız iyi gidiyor diye ses çıkarmıyorduk bir takım şeylere, resmen ts ve rizelilerin tufasına gelmiş!  >:( >:( bekleyelim bakalım ne diyecek?  fırsat tanımışsak samsunsporumuza zarar gelmesin diyedir. ama samsunsporumuza kim zarar verirse zaten bütün taraftarlar olarak karşısında oluruz.

Gökberk55

bu kadar adamın bedduasını aldıktan sonra daha iki yakan bi araya gelmez zaten senin kukla başkan

yilmazselcuk55

benceee ne olursa olsunn istifa ederek ancak bu lekeyi bi nebze olsunn silebilirr başka türlüüsüü  olmaz bencee

twitter

delireceğim ya bu kadar güzel bir zamanda yapılr mı ya bu

ali ihsan

Vazo kırıldı bir kere.Taraftarın kanının ısındığı bir isim değildi zaten Erkut Tutu.Takım iyi gidiyor diye kimse sesini çıkarmadı ama oda bokunu çıkardı.Samsunspor başkanı olan kişi 700 promil alkollü olsa bile böyle bir açıklama yapmaz.Kıvıracak pek bir tarafı da yok hadisenin.Bu saatten sonra diyeceği şeylerin taraftarı tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.

Gökberk55

istifa etmekte işine gelir bu saatten sonra,takıma ne paralar girdi son 6 ayda,adam artık icra dosyalarını kapatmışıtr,bu saatten sonra Samsunsporumla işi olmaz...

red_white

berusa55

Aldığı her nefeste Samsunspor'umuzu sayıklayan nice insanın ağzındaki tadı, gecesindeki uykuyu zehir ettiniz ya bugün ne diyelim size daha >:(

erkutdem55

Bizim Başkan ve yöneticiler son bir ayda Samsunspordan çok Travzanla ilgili açıklamalarda bulundular.Ne değerli takımmış,bulunmaz Hint kumaşı sanki.Sevmiyoruz kardeşim zorla mı ya,bunu anlamanız için daha ne olması lazım.

Kaya

Hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.Hala sinirimden ne yapacağını bilmez vaziyetteyim..

Ben SAMSUNSPORluyum..Biz SAMSUNSPORluyuz.. Vatan,din ve SAMSUNSPOR bu üçünün değerini anlayamayan insanların etrafında yaşamaya çalışıyoruz tabi buna yaşamak denirse..

SAMSUN şehri ne yazık ki artık bavulunu kapanın gelip yerleştiği,her türlü pislik,düzenbazlık en kötüsü şehre ve şehrin değerlerine dil uzatmak gibi en basit insanın bile yapmaması gereken,yediği kapa pislemek deyiminin tam karşılığı insanlarla doldu..Bu insanlar da şehirde oluşan bu kırmızı-beyaz hava nedeniyle oldukça rahatsızlar.Her yerde SAMSUNSPOR bayrakları evden çıkıyor bayrak,işine gidiyor bayrak kırmızıyı görmüş azgın boğa gibiler...Bu şehri maddi çıkarları uğruna kullanan bu insanlar tabiki siyasi olarakta çok güçlüler,ellerinde bu zamana kadar erişilmiş en iyi kaynaklar var.Her türlü aşağılayıcı harekette bulunurlar ama onların mahremlerine dokunamazsınız.Mesela ib.e Trabzon olamazsın şampiyon diyemezsiniz.Kanlarına dokunur,siyasi güçlerini kullanırlar.Kendi elleriyle o değerli makama sundukları kuklaya gerekli talimatları vermeye başlarlar.

Velhasıl kelam bu insanlar amaçlarına ulaşırlar.Biz değerli SAMSUNSPORlular birbirimizi kırmaya devam eder,kendi içimizde bölünmeler yaşarız.Dedikodular alır başını gider.Efsane diye adlandırılan başkanlara da futbolculara da ağıza alınmayacak şeyler söylenir.Malesef tarih tekerrürden ibarettir.Bunların hepsini daha önce yaşamıştık.AMA bir farkla hiç bir zaman bu kadar aydın hiçbir zaman bu kadar güçlü değildik...Artık güçlüyüz yapılanları yutmuyor dakikasına cevabımızı veriyoruz....

Erkut TUTU bana göre geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.Yarından tezi yok görevinden istifa etmelidir.Hiçkimse ama hiçkimse SAMSUNSPOR takımını ve taraftarını bu şekilde küçük duruma düşüremez..Bundan sonra takımın performansını etkileyecek olması ihtimal tribünsel olayların hiçbirinde taraftarın suçu yoktur.ALLAH tüm Gerçek SAMSUNSPORluların yardımcısı olsun...