River bayrakları vol 2.

Başlatan Serkan, 27 January 2011, 20:44:03

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Ha ha ha , Ula Haluk çok kolpasın vesselam.

Neyse , ağır yazmamak için kısa kesiyorum.

Bırak bu işleri al benim  :-* >:(

ahmetsefa55

haluk tan SAMSUNSPOR'a basın sözcüsü oluyosa her türlü açıklamayı doğal karşılamak lazım..

kuzey55

ya ne saçmalıyo bu herif neden gelip sormadı ilgilenmedi. kos kos taki bayrakların sopaları vardı onları nasıl aldınız...tabi bizim sopalar büyüktü size lazımdı ondan almadınız...

Ollivanders

Yetti artık yalan dolanlarınız. Sen ne gordun ki konusuyorsun. Aradan sıvışan kimdi ? O da mı sen degildin ? O içeri giren bayraklar uygundu da bizim ki mi degildi. Yalancı yüzsüzler.

Serkan

Yahu bu adam yüzümüze bakıyor yalan konuşuyor ( =

Turuncu

Bırakın bu işleri ya milleti mal sanıyo bunlar.

red_white

Alıntı yapılan: Serkan - 18 February 2011, 00:17:11
Yahu bu adam yüzümüze bakıyor yalan konuşuyor ( =

bunun canı başka birşey isitiyor

Serkan

Onuda ben dile getirmiyim  (=

Dartagnan

usare

Neremizle sallayacaz acaba bayrakları. Sabah sabah kötü konuşturdunuz beni ya.

Ekrem

Bari elle tutulur bir yalan bulsaydınız daha az komik duruma düşmüş olurdunuzz

maraton

olum adam sitenin üyelerini övüyo, iltifat ediyo, siz hala adama giydiriyonuz, ayıp valla.. artık yönetim bizi gözünde ne kadar büyütüyo, ne kadar korkuyosa, "bunlar bu bayrakları s.kine takıp sallar" demek istemiş.. teşekkürler haluk tan, teşekkürler samsunspor yönetimi.. e koskosdaki kardeşlerimiz normal insan onlar büyük bayrağı sallamak için tabi ki sopa sokacak stada, asıl kabahat bizde, nasıl diyemedik biz bunları s.kimize takar sallarız diye, kendimizi mi küçük gördük, altı üstü 1;5 *3,5 bayrak  >:( .:.:. :-*

mehmet yılmaz

"Futbol oynamalarına izin verdik ama içeriye top sokmak yasak!" gibi birşey olmuş...

sadece55

İlla aramıza 55 tane zenci taraftar mı transfer edelim

Serkan

erdinç çok tehlikeli kontraya açık mesajlar Bunlar aman diyeyim ( =