KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

brigand

o zaman haber bekliyoruz engin abi. yarın gelirse başlarız hemen.

Tufan

edmontdante

En uygun mekan yine dernek sanırım.

Ajan

Kartonların rulonması ve erken saatte stad koltuklarına yerleştirmesine yardım ederim abi okuldan sonra emrinizdeyim :)

Serkan

engin abi sen takma kafana gece yarılarına kadar çalışırız yine yaparız, daha sonra görürüm facede paylaşanları iki kelime ederiz...

KareAs55

Akyol

Benim 2 tercihim var ;

1.si battlefield 1942 -  Bu şarkı mohikanı geçemese bile ona yaklaşık bir etki bırakabilir. Ses sistemimiz ve tüyler ürpertmesi açısından bu benim ilk tercihim oldu...

2-campione 2000 - Süper bişey olabilir, hareketli şampiyonluk yolundayız o amaçtayız herşeyin tavan yaptığı bir anda bu şarkıyı kullanmak taraftarı 2 katı şevke iter. Birkaç oynamayla muhteşem şeyler çıkar ortaya...

Bence bu ikisinden birisi olmalı oylamada da önde giden campione  >l<

doðan

Alıntı yapılan: edmontdante - 24 November 2010, 21:20:53
Doğan'a maratonda ihtiyacımız var O anladı : ))

birader sen nerede dersen orda olurum ben :)
ayıpsın ....

Akyol

Kartonları rulo yapmadan koltuklara lastiklesek bence daha iyi olacak...

edmontdante

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 November 2010, 22:46:18
Kartonları rulo yapmadan koltuklara lastiklesek bence daha iyi olacak...

Ali bu işi maç öncesi yetiştirebileceğinize inanıyor musun?Çünkü stadyumda belli bir saate kadar kalmamıza izin veriyorlar.Ayrıca rulolamak için geçen zaman kadar koltuğa lastiklerken de geçer gibime geliyor

Ertuğrul Sağlam

Nerde bana ihtiyaç duyarsanız orda olurum...

Serkan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 24 November 2010, 22:50:53
Nerde bana ihtiyaç duyarsanız orda olurum...

abi, tek sana değil herkese ihtiyaç var,

kuzey55

bende yarın itibariyle göreve hazırım.

doðan

Alıntı yapılan: edmontdante - 24 November 2010, 22:50:00
Ali bu işi maç öncesi yetiştirebileceğinize inanıyor musun?Çünkü stadyumda belli bir saate kadar kalmamıza izin veriyorlar.Ayrıca rulolamak için geçen zaman kadar koltuğa lastiklerken de geçer gibime geliyor

koltuklara lastkleme işini yetiştirebileceğimizi sanmıyorum , en mantıklısı yine rulo şeklinde koltuklara koymak , ama enginin yaptığı planlamada olduğu gibi stadın her yerinde (maratonun ) kontrolü almalıyız, birde geçen sefer en bozuk yer bizim bulunduğumuz taş cıvarıydı hatırlatırım...

Akyol

Zaman konusunda haklı olabilirsin Engin abi ama diğer türlü iki iş oluyor. Önce kartonları yerleştirip daha sonrada armayı ve pankartları yerleştirirsek tahminim 2 saatte ordan çıkarız. Ruloda hem çok yorulunuyor hemde vatandaşsağa sola daha kolay alıp götürüyor. Bu sistemde koltuğun yaslanma kısmına kartonu koyup lastiklersek sanki daha bir hızlı olacakmış gibi geliyor bana ama karar büyüklerimin tabi.