KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

cembaba

Ölümüne Mor Menekşe!! O Ordulu Kutsal Formamıza Basmıştı! Görsün O Formanın Şerefini, Haysiyetini... !

millwall

http://fizy.com/#s/16or74

ian carey-keep on rising
sadece şarkının sonu da olabilir(o kısmın çevirisi).tamamı da çok gazdır.

Rise, rise, rise
yükseliş, yükseliş, yükseliş
Keep on rising
Ayaklanmayı sakla
And rise, rise, rise
Ve yükseliş, yükseliş, yükseliş
Yeah Hey yeah Uhmm
Evet Hey evet Uhmm

We're gonna rise, rise, rise
Yükseleceğiz, yükseliş, yükseliş
Keep on rising
Ayaklanmayı sakla

We're gonna rise, rise, rise
Yükseleceğiz, yükseliş, yükseliş
Keep on rising
Ayaklanmayı sakla
And rise, rise, rise

Keep on rising, rising, rising
Ayaklanmayı sakla, ayaklanma , ayaklanma,
Rising, rising, rising, rise ohh ohh yeah!
ayaklanma , ayaklanma, ayaklanma, yükseliş...

*
bu aşkın romanı yarım kalmayacak yükseleceğiz abiler deriz niye bu şarkıyı seçtiniz diye soranlara da : )
son mohikan ve return of the king gs liler tarafından kullanıldı biliyorum.yukarıdaki anketteki şarkılardan oyum go west e.

Ollivanders

Kadir ÇELEBİ

Dartagnan

devam beyler devam !!!!! bu kadar mı gelecek var yanı !!!!

Akyol

O gün herkes 2 kişilik çalışacak buraya isim yazan yazmayan herkes elini taşın altına koymalı...

Dartagnan

böyle giderse bu is zor ve elaleme rezıl oluruz.O kadar paraya da yazık olur kalır.Bu kadar basit.

brigand

yemin ederim anlamadım ben bu işi. biz stadda bu kadar az adammı oluyomusuz? ben daha fazlayız diye biliyordum.neyse en azından buraya ismini yazanlar ellerinden geldiğince yapacak bu işi başka yolu yok galiba.

Akyol

Moral bozmayın arkadaşlar bu iş olacak. Doğan abi karşıda, bu tarafta koçyiğit tayfası, siteden arkadaşlar en az 50 kişi oluruz sıkıntı yok. Karton olayınıda hallediyoruz yarın, kumaşlarımız hazır boyanmaya gidecekler. Stres yaşadığımız bir gerçek ama ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...

brigand

az önce son ses, son mohikanı dinledim evde, fikrim tamamen değişti. herşeye ragmen son mohikan diyorum.

Dartagnan

conquest of paradise da ''bursaspor -Man.utd'' macında kullanılmıs .Bence gayet guzel .Son mohıkanı bır daha kullanmak saglıklı olmaz herhalde ya.Sonra bı sarkı ayagına heba olmasın :D

edmontdante

"KABUS GERİ DÖNDÜ"yü yaparken acemilik çekmiştik gerçekten.
Organizasyonumuzda eksiklikler vardı ve bu sebeple sıkışmıştık.Her yere yetişmeye çalışmıştık.
Bu sefer herkesin görevinden ve sorumluluk alanından önceden haberdar olmasını istiyorum.Kimseye bir şey demeden makina gibi işlemesini istiyorum bu işin.
En başta yazdım yapılacakları.Bunlara ilavelerde oldu sonradan.Mesela el notlarını gişelerde bilet alanlara dağıtmak gibi.Yada duyrunun büyük basımlarını satadyumun muhtelif yerlerine asmak gibi.Mesela bu asma işini X yapacak biye belirlemek hem benim için hem de o işi yapacak arkadaş için önemli.
Yarından itibaren biz Koçyiğit ekibiyle işi gücü bırakıp pankartlara girişeceğiz.3 günden önce bitmez.sabah 9 gece 12.
Ama buraya bakıyorum bir ilgisizlik ve laubalilik var.Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi kaypak davranan,sağa sola arazi olan,gerekçesi olmadan katılmayanlar olursa ben bu koreografiyi yapmaya söz verdiğim için bu işi bir şekilde gerçekleştiririm ve bu iş bu tribünde yaptığım daha doğrusu ön ayak olduğum son iş olur.
O tribünün maç yaklaştıkça nasıl ana-baba günü olduğunu,nasıl bir curcuna oluştuğunu,bazı beş para etmezler tarafından yaptığımız bunca iş ve emekle dalga geçildiğini hepiniz biliyorsunuz.Bu işte elini taşın altına koyan kardeşlerimin hiç birisinin bu tarz şeylere maruz kalmasına ve bazılarının suya sabuna dokunmamasına ama sanki işin içindeymiş gibi davranmasına izin vermem
Eğer o kartonlar rulo yapılacaksa  20-30 kişi gelecek ve o işi halledecek.

edmontdante

Doğan'a maratonda ihtiyacımız var O anladı : ))

brigand

öle bişey olması lazımki. futbolcularda dahil staddaki herkesin adrenalin olarak tavan yapması, içinin titremesi lazım. eger son mohikan değilse ben yine fikir değiştiriyorum sarkıları son ses dinledikçe ;D ''conquest of paradise'' bence budur ! kulaklıgı takıp dinleyin az bi...

sadece55

Abi cumartesi pazar saat 11-17 arası bir belgelendirme kursum çıktı stada sanırım geç gelecem ama direk yardıma girişiriz...Pankart olayına gelince veya rulo muhabbetine sabaha kadar yolu var...