KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

Serkan

Bu gece toplanıcaz,  rulo'lama işine girişiyoruz...

spooks

Ertuğrul Sağlam

Serkan; Kartonları alırken, taşırken, yani her yaptığımız işle alakalı birkaç resim veya video çekerseniz iyi olur bu resim ve videoları birleştrip güzel bir klip hazırlarız. ve birde akşam nerde toplanacağımız hakkında bilgi verirseniz iyi olur....

Lusage

Sağol Engin abi.

Dediğin gibi yaptım. Süreyi 1:43 e çektim. Şimdi upload ediyorum.

Ollivanders

anlaşıldı yardım edecekler bu kadar. Son olacak sanırım bu koreo.

Lusage

Ekrem

Stadda tam nerede oturacagım bellı degıl buyuk ıhtımal sol beyazda olurum çevremdekileri uyarırım   :)

maviay55

emeğinize sağlık..inşallah geçen seferki gibi aksilikler yaşanmaz

Ekrem

Siyah yazılar pek okunmuyor sankı daha dikkat cekmesi açısından açık bı renk olabılır  :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 November 2010, 14:15:45
anlaşıldı yardım edecekler bu kadar. Son olacak sanırım bu koreo.

Selim bukadar karamsarlığa kapılma biz bu işin üstesinden geliriz. Daha 20 kişilik Koçyiğit tayfası var. Yanımızda beraber maç izlediğimiz siteye üye olmayan bir çok arkadaşımız var sen canını sıkma hallederiz. ''Merak etme bendeee ;)''

red_white

Arkadaşlar video nun son şeklidir budur değil mi? gönderiyorum son hali buysa.. bence çok güzel olmuş... bugüne yetiştirmeye çalışacaklar gönderirsek şuanda

babasamsunlu

Eline sağlık çok güzel olmuş,fakat fotoğraflar geçerken yazılan yazıların büyüklüğü sanki biraz daha büyük olursa daha iyi olurmuş gibi duruyor.. ince bi ayar çekilebilir..

red_white

25 November 2010, 15:35:31 #162 Son düzenlenme: 25 November 2010, 15:37:20 red_white
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 25 November 2010, 15:20:19
Eline sağlık çok güzel olmuş,fakat fotoğraflar geçerken yazılan yazıların büyüklüğü sanki biraz daha büyük olursa daha iyi olurmuş gibi duruyor.. ince bi ayar çekilebilir..

sunan kişi o bilgileri kendiside aktaracak arkadaşlar kartonların koltuklarda olduğunu alıp başka yere geçmemesini v.b gibi bilgileri aktaracak... videodan anlayan arkadaşlar son şekli bumu yoksa değişiklik olması dahamı iyi olur

Ekrem

Uyarı veren yazılar daha büyük ve açık renkli olsun Ayrıca Her geçişte ''LÜtfen karTonları alıp baska yerlere götürmeyin'' gibisinden bişiler yazılabılır Bence.  :)

Lusage

Video evde. Üzerinde oynanama yapabiliriz ancak teslim etme işi yarına sarkar. Birde tam ekran olarak bakıldığında yazılar yeterli büyüklükte bence.