Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

Serkan

celebi

;) ;) ;) gönül laf anlamaz dinlemez be kardeşim sevdin mi bir kere. ama almaları lazım maçı yoksa hepten kayış atarım ;)

YaşarDoğu

YaşarDoğu

ExeLaNCe

emre

Alıntı yapılan: celebi - 30 November 2010, 15:22:45
;) ;) ;) gönül laf anlamaz dinlemez be kardeşim sevdin mi bir kere. ama almaları lazım maçı yoksa hepten kayış atarım ;)

öyle destur almadan maça gelmemek kolay değil!! yürek ister,cesaret ister..

celebi

emre

peki bu karar değişikliğinin sebebini öğrenebilir miyim??

hakan55

Orduluların Sitesinden alıntı ArkadasLar Herkez Bir Kere Okusun.. adamLar Harbidende İsyan Etti Bizi Görünce

Kimse Bana orduspor taraftarını öwmesin Oturduqun yerden söwmekle olmaz Bakın Samsuna Nasıl Tribün Yapıyorlar Helal olsun adamlar !  Trt de ordunun atesli taraftarı var felan derken guluyorum gülmemk elde değil adam oraya oturmus korkuluk gibi mac seyrediyor . Samsun taraftarı dk 10 basladı mac sonuna kadar devam ettiler .10 dk. yonetimi protesto etmişler . Bize saolsun yonetim bilet konusunda kolaylık sağlıyo taraftar ücretsiz giriyo ama ikinci yarı yarısı kayıp acilen bu taraftar işine bi el atsınlar 900-1000 kişi ile olmuyo bunlar gorduk Samsun'u en az 3500 kşi vardı o aksam sadece Şirinler maraton ve cılgınları katarsak rakam 10.000 civarıydı.                                                                                                                                                                 -----    !!        Aklı olan 1 kere düşünür . ßizim sansundan eksik yanımız yok . Ciftlik caddesimi var . Bizimde fidangorumuz . Şirinlerimi var bizimde AkıncıLAr & Fidangorumuz . 130. ooo nüfusumuz var ama 14.ooo kişilk stadımız dolmuyo . Artık bizede gorevler düşüyo . Ben dershanyi ekip samsuna gittim . Artık taraftar olarak bizimde ortaya bişiLer koymamız gerekiyor 
Facede gördüm hangi siteden alındıgını bılmıyorum ..çok güldüm

kuzey55

ordulu diyor ki ; maça giden bir ordulu olarak samsun seyircisine hayran kaldım.takımlarındaki bütün oyuncularını maçtan önce tfutbolcu ayırt etmeden tek tek türübünlere çağırdılar maç içinde hakemi baskı altına almasını biliyorlar takımlarını mütiş havaya sokuyorlar biz taraftar olarak maça gelip sadece çekirdek yemekten vazgeçmemiz gerekiyo.bizim sahamızda hakemler aleyhimize çok kolay düdük çalıyo buda bizim türübünde uyumamızdan kaynaklanıyo.

:) :)  :) :) :) :)

hakan55

Anlıyorlar ne kadar büyük oldğumuzu ama yediremiyorlar söylemeye bazıları da çıkıyor delikanlı gibi söylüyo.Bank asya da bizim gibi taraftarı olan yok yok yok..

Burak

bugün malın biri geziyodu 52 formayla ne ispatlamaya çalışıyosa  ??? ???

Ollivanders

Olsıun gezsin kardesim 1 puana 3 puan gibi sevinenleri gordukce daha bir mutlu oluyorum. Sizin Samsundan çok eksiginiz var. Oyle 20 tane mor beyaz bayrak asmayla olmuyor o iş.

Burak

Alıntı yapılan: Serpico55 - 01 December 2010, 21:59:30
Olsıun gezsin kardesim 1 puana 3 puan gibi sevinenleri gordukce daha bir mutlu oluyorum. Sizin Samsundan çok eksiginiz var. Oyle 20 tane mor beyaz bayrak asmayla olmuyor o iş.

adamlar bizi küçümsüyorsunuz diyor ya ben ona deli oluyorum . Sen rakibe saygı duyuyormusun ki ?  bank asyadaki bir maça 19000 kişi toplayabilen bir takım.29 sene süper ligde oynamış bir takım.  Biz şimdi kalkıp Bursaspor'a taraftarına kötü diyebilirmiyiz ? Tırı vırı adamlar yaaa ona ayar oluyorum. Bir kere tribün adabı yok adamların tribüncülük anlatıyorlar millete hava gazı. Herkes kendi şehrinin takımını tutsun zaten amacımız o ama rakibine gerekli saygıyı duysun ya da yaşadığı şehrin takımına

Ollivanders

01 December 2010, 22:13:32 #599 Son düzenlenme: 01 December 2010, 22:15:38 Serpico55
Kardesim sorun da bu zaten. Nerden geldigini unutmayacaksın. Daha dun sana arka cıkan , futbolcularını sana yollayan takımı kucumsemeye kalkarsan Allah adamı çarpar. Adamlar kendilerini Samsunla Samsunsporla bir tutma gibi yanlışa düsüyorlar ya çok üzülüyorıum 8) yukardaki yorumlarda yazıyor ya 14 bin dolduruyorlarmıs . Yavaş at :D Her maç kale arkalarınızda buyuk boşluklar var. Tribun anlamında çok gerideler.Çok çalışmaları lazım çok. Zor deplasman olmak bizim genimizde var. olmayan birşey degil