Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

cembaba

Zenke'nin olması iyi oldu. Süper oldu hatta. Ayrıcaz Basacaz Ordu, Basacaz Ordu Basacazzzzz... Cenk ! Cenk ! Cenk !

King Of The North

jean

Serkan

Jean 5 gün geriden takip ediyorsun sanırım gündemi  ( =

davidsavage

Koçlardan az önce aldım bileti sabırsızlıkla bekliyoruz maç saatini...

hakan55

Meydandaki metrodan aldık bugün arkadaşlarla herzamn olduğu gibi b.evleri kale arkası..Kadın direk sordu bize şirinler mi diye evet dedik biz aldık 5 tane kaldı dedi büyük ihtimal bitmiştir.Maç günü b.evleri kale arkası bileti büyük ihtimal olmayacak hadi hayırlısı..

jean

26 November 2010, 19:04:21 #216 Son düzenlenme: 26 November 2010, 19:57:53 samsuni
Serkan bilgisayar bozuk iphonedan giriyom oda cok yavas o yuzden cvp verirsen sevinirim

kabacevizli55

GökhanÇağlar

cenk in gol atmasını çok istiyorum içimden bir his 2 tane sallayacak diyor hadi hayırlısı ;)

gurkan

aslında  bende  cenk ıslerın gol  atmasını  cok ıstıyorm hem  kazanalım hem cenk  gol atsın :)

samsunmania

Forvetim

cenk-abdül-zenke (caz) 3-0  3 puan. kareografiye caz orkestrası eşlik edecek, herkes bayram heryer seyran

ramcQ_55

daha düne kadar baba diyodu şimdi gelmiş babasını inkar ediyor ******* oğlum ordu ama unutma oğlum ben senin babansam acısını cıkartırım ölebi tokatımı yiyeceksinki sonra tekrar babanın kucağına oturacaksın az kaldı sayılı günler cabuk gecer oğğluummmmm orduu .......baban SAMSUNSPOR....

HoliganSamSunLu

busene giresunu yendik orduyu yenip rizeyede koydumu hekez anlar baba kim

Sercan

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 26 November 2010, 23:24:37
busene giresunu yendik orduyu yenip rizeyede koydumu hekez anlar baba kim

Seneye de teseye...