Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

twitter

güzel maçtı heyecanlı dolu anlar yaşadık ama yine yedinciyiz yine play off potasında bile değiliz yakışmıyor bu taraftara karşı kaçan bu puanlar kaç haftadır bıçak üstünde oynuyoruz maçları bir maçı kaybettiğimiz anda bütün herkes delirir benden söylemesi.

Taraftar süperdi hele ikinci yarı mükemmeldik taraftar inanmış ama yok işte tecrübe yok futbolcularda ikinci yarı guti tarzında top yayacak bir ön libero lazım zaten ellini sallasan ellisi her yer guti dolu :o

KotuCocuk55

davidsavage

Ya arkadaş benim gibi stadta maçı izleyenler trt bu maçın tekrarını ne zaman verir izlemek lazım tribün olarak süperdik oyunda güzeldi birazda şans olsa keşke...,her şeye rağman teşekkürler SAMSUNSPOR.

Ollivanders

ahmetsefa55

arkadas bu kadar şansızlık olurmu ya savas orda içeryi ver daa pasını, cenkın kafası nası gırmez , kemalın top nası dırekten donuyo , agbetunun şutu, turgayın şutları ... allahım çok bişe istemıyoruz birazcık şans istiyoruz  :( :( :( :( :(

Akyol

Oturup ağlasak şu maça kimse ayıplamaz sanırım, tribün çıldırdı 1 tane atamadık çok yazık oldu. Kaçan sadece 2 puan değil çok fazla şeyi kaçırdık bence. O atsa şu tutsa demiyorum o çığlıkları sahada attık. Umarım en az kayıpla devre arasına gider, adam akıllı 2-3 oyuncu alırız...

ender

Cenkin verdigi paslari aki edecek iki Adam olsa sonuc farkliolurdu.cenke ihtiyaci var bu takimin.savasta ayagina geldiginde bi cenke bakabilse.abarti egoist.cenkin yerinde olsam cok kizardim.

55.hakan

Cenk'in golde tersteki Murat'ı düşünmesi maçın en iyi hareketiydi.Savaş'ın bencilliği maçın en kötü hareketiydi...

doðan

Çok uzun zamandır takımı bu kadar istekli görmedim , denizli resmen elimizden kaçtı , o atamadı bu tutamadı, o kaçırdı bu ofaytı bozdu , falan falan... takım bu şekilde oynasın canımı yesin
CENK işlerin ölüsü bu takımda oynar dediğimde bana söylenenleride allaha havale ediyorum...
aynı lafımı tekrarlıyorum...
CENK in ölüsü bu takımda oynarrrrr...

Ollivanders

ali ihsan

OLMAYINCA OLMUYOR

Liderle aramızdaki puan farkını kapatmak için 3 puan almamız gereken bir maçtı.Takımın hırsı iyiydi,taraftar ise son yılların en iyisi diyebileceğimiz bir atmosferdeydi.90 dk. boyunca 1 saniye durmadan destek verdiler.Coşkularına diyecek yoktu hakikaten.Dolu tribünler şehrin Süper Lig özleminin habercisi gibiydi.Süper Lig takımlarında olmayan bir taraftara sahip olduğumuzu bütün Türkiye görmüştür herhalde.Maçta yanımızda olmayan tek şey ise şanstı.Son yıllarda ne zaman ihtiyaç olsa Samsun şehrine uğramaktan imtina eden şans.
İyi başladığımız maçta golü de erken bulduk.Zenke cezalı,Agbetu'da kulübede olunca topa daha fazla sahip olan ve olumlu kullanan bir kadro izledik.Yediğimiz gol ise olmayacak cinstendi.Adem ve Kenan resmen uyudular.Basit bir ofsayta dönüşecek pozisyon kalemizde gol oluverdi.Karşıyaka ve Denizli karşısında yediğimiz goller hep bireysel hata kaynaklı.Defans hattımızın biraz daha oyuna konsantre olması şart.
Maç boyunca kazanma azmi,hırsı ve coşkusu üst düzeyde olan bir oyun ortaya koyduk.Elle tutulur  pozisyon vermediğimiz rakibimiz karşısında bir çok fırsattan yararlanamadık maalesef. 3 puanı hak ettiğimiz bir maçtı ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldık.Bu hırsı ve azmi koruduğumuz takdirde zirve mücadelesinden  kopmamız çok zor.
Murat eski günlerine dönmüş gibiydi.Oyunun içinde kaldı ve çok çalıştı.Attığı golde ki takipçiliği kadar Cenk'in akıl dolu asisti ve Aziz'in tekmeye kafa uzatması da takdire şayandı.Buna karşılık Savaş'ta ki bencilliği anlamak hakikaten zor.İlk yarıda Cenk'e asist yapacağı iki pozisyonu da kişisel egoları uğruna harcardı.Acaba Cenk yerine başka birisi olsa o pasları vermekten gene imtina eder miydi ? diye düşünmeden edemedim doğrusu. Devre arasına önde girme fırsatını bu kadar ucuz harcamak kimsenin hakkı olmasa gerek.
Cenk , atakları olgunlaştıran isimdi bence.Arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar ve hırsı umudumuzu artırdı.İstediği topları bir türlü alamadı.Anıl gibi defansın arkasına ,araya oynayacak isimleri arar gibiydi.İyi bir Cenk bu takıma çok şeyler katacaktır.Kemal ise Youla'ya adım attırmadı.Bu takımda yeri garanti olan isimlerin başında geliyor artık.Hakan sakatlık dönüşü olmasına rağmen diri gözüktü.Topa sahip olmamızda etkisi büyüktü.Aziz ise çok çalıştı.Pozisyon kovaladı.Final paslarını olumlu kullanma konusunda kendisini geliştirmesi ise elzem.Bu formunu devam ettirirse Agbetu bir süre daha kulübede kalır bence.
Maçın 89. dakikasında Cenk topla buluştuğunda kalkan ofsayt bayrağı hatalıydı.Rakibi 3 e 1 yakalayacağımız anda Levent ofsaytı bozmasına rağmen yardımcı hakem pozisyonu kaçırdı ve mutlak bir golden olduk.Kemal'in direkten dönen kafa vuruşu,Cenk'in klas kafa vuruşunu kalecinin çelmesi topun bizi sevmediğinin bir işaretiydi.
Son dakikaya kadar golü arayan taraftık.Taraftarın müthiş desteği altında oynadığımız maçta Denizli'yi salladık ama yıkamadık.
Haftaya Erciyes deplasmanından mutlaka puanla dönmemiz gerekiyor.Bu yolun sonu Süper Lig olacaksa bu şart.

kalptenþimþek

supernatural_55

bu akşam statta bulunabilmek çok büyük bi şanstı benim için.sesim çıkmıyo yok böyle bi atmosfer.takım bu akşam çok iyiydi.Kenan ve Turgay hariç...

Cenk'in pasları kalitesini gösterdi.bunu yapsın ben kendi adıma başka hiçbi şey istemiyorum.çok güzel bi akşamdı keşke bir de kazanabilseydik..

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 14 November 2010, 23:16:57
TRT spikeri: '' Sayın seyirciler burası inönü değil SAMSUN ,tvyi yeni açanlar aldanmasın seyirci muhteşem ''

Facebookta boyle birsey yazıyor :) Var mı boyle birsey ?

Ben duymadım böyle bir şey ...

Ollivanders