Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

sadece55

O değilde ya karşıyakayı da yenip gelseydik şimdi ne durumda olurduk diye düşünmeden de edemiyorum...

GurbetciFanatik

Vallahi almanyada da ilerlemiyor.
Hatda burda biz 1 saat gerideyiz yaaaa  :D :D :D :D :D

KotuCocuk55

bu maç beni şu tezahürata götürdü;
hükemet düşer enflasyon düşer
samsunspor s.kimi düşer...

ölüm kalım maçı denilen denizliden 3 puan çıkarmış ve dirilmiştik ama kayseri maçı hakem hataları ve malatya kumpasıyla şimdi bu haldeyiz.

devir hesap günü,bayram zamanı,babanın elini öptürmeli denizliye...

SAMSUNLU ORUMA 55

14 November 2010, 13:00:40 #229 Son düzenlenme: 14 November 2010, 13:28:24 SAMSUNLU ORUMA 55
allahın izniyle bu maçı alıp erciyes maçına kayseriye bomba gibi Samsunspor gelecek bizde takımımızı otelde karşılıyacağız.Artık kayseride ben yanlız değilim facebook aracılığıyla kayseride yaşayan samsun bafralı Samsunspor taraftarı olan bir abimizle tanıştım 2 hafta önce..Erciyes maçına kendisiyle beraber 5-6 Samsunspor taraftarı getirecek ve benle beraber 7 kişi olacağız.Dün bu abimizle buluştuk ve Pankart yaptırmaya gittik pankartımız pazartesi günü elimizde olacak.Pankart'ta  GRUP KAYSERİ 55 ve bazı sloganlar yazıyor ayrıca sağda ve solda Samsunspor arması vardır hiç bir zaman Samsunsporu yanlız bırakmayacağız.....HAFTAYA ERCİYES-SAMSUNSPOR MAÇINA GRUP KAYSERİ 55 GİDECEKTİR HERKESE DUYRULUR...........

BEYAZ KIRMIZILAR

denizliye ilk mağlubiyeti tattırmak büyük bir zevk olacak ;D ;D ;D ;D ;D ;D

alfredo55

bakalım denizliyi yendiğimizde çocuklar duymasındaki eleman gene birşey diyebilecekmi  ;D

s_uzunkaya

yenmemiz gerekiyor hemde evire çevire yenmemiz gerekiyor. bu maç iyice havaya girmemizi ve hedeflerimizin herkez ce anlaşılmasını sağlayacak maç olacak.  en az 3 fark atarız  ;)

GurbetciFanatik

Rakiplermizden Rize 3 Puan aldi
Erciyesspor 2 puan kaybetti
G.belediye suan yeniliyo

simdilik fena gitmiyor

davidsavage

Akşam yendik mi zirve acayip karışacak skor tahminim 3-1 SAMSUNSPOR  ;) :)

Ahmeti

birazdan formamı giyerim,atkımı takarım sonrada ver elini 19 mayıs,maratonda yerimi alırım sonrasını hepimiz biliyoruz ver coşkuyu samsunsporum.
bizim horoz bir başka ötecek bu akşam ü ürü üüüüüüüüüüüüü

Vural temiz

bu maçı mutlaka almamız lazım futbolcular ve taknik heyette bunun bilincide seyircinin de desteiyle bu maçı 2-1 alırız.

KotuCocuk55

GOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!

Helal olsun abdülaziz çok tehlikeli bir hareketti.
Resmen canı pahasına golü yarattı,helal olsun!

cem 55

mal kenan gene ofsaystı bozdu golu yedik hiç iyi top oynamıyoruz