BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

KareAs55

4-5 gündür nedense çok rahat ve maçı kazanacağımız hissindeydim ,  ama nedense yağmur beni karamsarlaştırdı  :'(

Aynı mersin maçındaki gibi yerden oynayıp  kötü kontra atak lar yersek diye düşünmüyor değilim yani  :o

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 07 October 2010, 11:54:48
Ben takım anlamında demiyorum, fıtına, yağmur, tribünleri ve taraftar sayısını oldukça olumsuz etkilemişti MİY maçında.. Kötü anılar bıraktı o yarıda kalan maç. Yoksa elbette yağış olacak, bu mevsimde normal.
Maç akşamı yapmur olursa  maçı tv verdiği için hem de bizim maçtan sonra milli maç olacağı için tribünleri çok etkileyecektir bu durum.Ne şanssız adamız arkadaş bu maç kırılma maçı ne yapıp ne edip almamız lazım

babasamsunlu

Kırılma maçını cuma gününde ve milli maç akşamında oynatılmasına engel olamayan yönetim kuruluna sevgilerimi sunarım...

çok seviyorum alayınızı  >:( >:( >:( >:(

maviay55

AlıntıÇIKIŞ MAÇI

Malumunuz   Samsunspor'un cuma günü evinde oynayacağı kritik Adanaspor maçına yaklaşık 2 gün kaldı.
Bu karşılaşma Kırmızı- Beyazlı camianın lige ve her şeye yeniden sil baştan başlayacağı maç olarak görülmeli ve ona göre motive olunmalı. Çünkü hedeften sapmama adına şu an çok önemli bir kayıp yok.
Dikkat ettiyseniz yukarıda Samsunspor camiası kelimesini kullandım.
  Bunu biraz daha açacak olursam lig başladığından bu yana maalesef  kulüp içinde son derece gereksiz  yaşanan olumsuz gelişmeler ve bunların içinde haklı ya da haksız ismi geçen  Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, İsa Turan yine Cenk İşler ve de yaşananlara dik bir tavır koyamayan yönetim....
        Adanaspor maçına önceki  yaşananların tümü unutulup öyle çıkılması gerekiyor. Emin olun alınacak bir galibiyet, geçmişi kendiliğinden  bir anda unutturmaya yetecektir.
        Özelliklede taraftarın bu karşılaşmada başta Hüseyin Kalpar'a , futbolculara ve yönetime 90 dakikanın sonuna kadar destek vermesi çok önemli. Hatta  moral motivasyonu bakımından maç öncesi tribün desteği de ayrıca planlanmalı.......
        Adanaspor'u  geçen hafta Tavşanlı Linyitspor maçında televizyondan canlı olarak 90 dakika izledim. Adanaspor bu maçı zor kazanmasına karşın iyi bir takım. Hatta yedek kulübesi ile de geniş bir kadroya da sahip.Özellikle mücadeleci ve yüksek tempoyla oynayan bir görüntüde....
        Adanaspor geçen hafta  Tavşanlı Linyitspor galibiyeti ile ilk kez 3 puanla tanışırken onlar da Samsunspor gibi lige iyi başlayamayan takımdan biri. Yine Adanaspor ile Samsunspor'un  benzerliklerinden biri de iki takımın da bu karşılaşma  öncesi 5 puanlı olmaları.
        Anlayacağınız 2 gün sonra zor bir 90 dakika Samsunspor'u bekliyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi  her şeye yeniden başlayabilmek adına  bir çıkış maçı.
kaynak:ercüment qül-haber gazetesi

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 October 2010, 15:28:18
Kırılma maçını cuma gününde ve milli maç akşamında oynatılmasına engel olamayan yönetim kuruluna sevgilerimi sunarım...

çok seviyorum alayınızı  >:( >:( >:( >:(

o kadar da değil be abi maç 7 ' ye alındı işte maça gelmek isteyen adam çok rahat gelebilir 45 dakikada da evine ulaşır gayet rahat bir şekilde

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 07 October 2010, 15:56:22
o kadar da değil be abi maç 7 ' ye alındı işte maça gelmek isteyen adam çok rahat gelebilir 45 dakikada da evine ulaşır gayet rahat bir şekilde

Kardeşim benim o kadar...Sen herkesi kendin gibi göremezsin ki..Yada şöyle diim herkes senin gibi değil ki..

Tribünlerin dolup dolmamasından bahsediyorsak eğer,bir pazar günü saat 15 de oynanan maçta mı doldurursun stadı yoksa,milli maçında rastladığı -ki ben asla bir tercih yapmam bile..-  cuma akşamı saat 7 de ki maçta mı doldurabilirsin stadı??

Yani bunu kıyaslamanı bile tuhaf buluyorum..

Not : bu benim fikrim..

Mustee13

Çifte sevinç yaşamak istiyorum... İki maçtan da beklentim düşük ama umarım olur...

mehmet yılmaz

Bu maçla ilgili ayrıca gözden kaçan bir mağduriyetimiz daha var aslında bizim. O da Milli Takımımızın çok önemli bir maçı olan Almanya maçı ile Samsunspor'umuz arasında adeta bir tercihe zorlanmamız. Neden milli maç gününe bir lig maçı konulur? Bizim maç bittikten 40-45 dakika sonra milli maçımız başlayacak. Ortalama bir futbolsever olsam ve Samsun'da yaşasam stada gitmezdim herhalde. Art arda iki maçı TV'de izlerdim. Hoş, biz gideceğiz ama milli maça da zar zor yetişecek olmak can sıkıcı doğrusu.

Kodalak

yapmayın istanbulda olsanız anlarımda,burda 5km'yi 45-60 dk arasında gidiyoruz cuma günleri,samsunda yetişirsiniz (ilçeler hariç)

europe_55

Cok önemli bir mac...
Macin canli yayinlanacak olmasi, gurbetciler icin cok iyi oldu...

Insallah kazaniriz.

pitbul055

MİY maçına sırılsıklam gittik hep yağmuru düşünürken hiç mersinin hocasının uçkur davasına

bıçaklanıp maçımızın iptal olacağı aklımıza gelmemişti.

Yağmura razıyım inşallah adananın hocası geçmişte yengesine mengesine bir yanlış yapmamıştır. :P

KareAs55

Ne ıslanmışdık be abi  :)

o yağmuru birdaha kaldıramam ben ;D

berusa55

Bu sıralar hiçbir şeyden yana şansımız yok buna hava da dahil. Yarın daha yağmurlu ve soğuk bir gün olacakmış. Baya bir boş tribünlerde karşısında oynanacak bu maçımız. İnşallah şansımız yaver gider  :(

KareAs55

Şu maratona kestirme bir yol yapsalar süper olucak  :-\

Tufan

kestirme yol değilde maratonun etrafına adam gibi kaldırım yapsalar ona bile razıyım. çamurdan yürümesek çamura basmamak için su kanalına girmesek