BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

berusa55

Bu maçı alabilmek adına bir tane olumlu koşul yok hey Allah'ım. Çok ümitsizim bu maçtan. Havanın kasveti bile yetti  :(

alperen

ALLAH yardımcınız olsun,bedenen yanınızda olamasamda,sizinleyim...içimde acayip bi ümitsizlik var,inşallah yeneriz...

havzalı55

bu maç türkiye kamuoyuna oturmuş kime desem Samsunluyum N o olaylar diyorlar :D bence Samsunda bulunan hemşerilerimizin bu maça gitmesi lazım Türküz ve bu maç Türk kanalında yayınlanır bu maç tv den takip edilcek tüm türkiyeden ve stadın dolu olması lazım :(

mehmet yılmaz

Jonathan'ı bırakın oynatmayı 18'e bile alacağını sanmıyorum Kalpar'ın..
Doğrusu nasıl bir tertiple çıkacağını ben de çok merak ediyorum.

Aralıksız yağan yağmur, şu aralar biraz dindi. Ama maça ilgi düşük olacaktır maalesef.

King1965

berusa55

15dk önce stadın ordan geçtim aracımla. Adanaspor'un otobüsü stada giriyordu ve in icin top oynuyor stadyum ve cevresinde. Maç saati de çok farkı olmayacak anlaşılan  :(

cembaba

Alıntı yapılan: berusa55 - 08 October 2010, 17:41:41
15dk önce stadın ordan geçtim aracımla. Adanaspor'un otobüsü stada giriyordu ve in icin top oynuyor stadyum ve cevresinde. Maç saati de çok farkı olmayacak anlaşılan  :(

Maça sadece BÜYÜK TARAFTARIMIZ gider. Gerisi 2 takımlı oldu olduğu için ve ya çekirdekçi olduğu için gelebileceklerini sanmıyorum.

berusa55

Bugün bu büyük taraftarın da yarısı gelir Cem kardeşim. Neyse sağlık olsun şu maçı ne yapıp edip alalım da  :(

kalptenþimþek

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Allah'ım sen dualarımızı kabul et...

eren55

Samsun ve Adana...Her zaman rekabet içinde olmuştur.Eski Türk filmlerine bile konu olmuştur.İsmini hatırlasam yazacağım buraya.Samsunlu Cemal ve Kemal kardeşlere karşı Ayhan IŞIK ve Kadir SAVUN oynuyordu.Onların Ferdi Abileri,bizim Orhan Baba;onlarda kebab bizde pide,vb..Her şeyimiz ters Adana ile,çok farklı kültürlerdeyiz.Adana'da pkk eylem yapar göstere göstere,Samsun'da sıkıyosa hele.Zerre kadar sevemedim şu şehri,hiç gitmememe rağmen itici gelmiştir.ALLAH'ın izniyle kök söktüreceğiz!Yenmek değil fark atıp yollamak gerek!

maviay55

tv nin karsısına kurulduk..dualarımızı ettik..hadi Samsunum bu hafta olsun gülelim bee  :o ::)

salihcakir

stadın elektrikleri kesilmiş. jeneratör devreye tekrar sokulup maça yetiştirilse bari. bir de trt de rezil olmayalım tüm türkiyeye.
bu arada stad çok boşmuş.

maviay55

AlıntıYıllar sonra

TRT Haber'in naklen yayınlayacağı Samsunspor-Adanaspor maçını ünlü spiker Levent Özçelik anlatacak. Yıllar sonra ilk kez Samsun'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Özçelik, "Samsunspor küme düştükten sonra ilk kez 19 Mayıs Stadyumu'a geliyorum. Heyecanlı ve çekişmeli bir karşılaşma anlatmayı temenni ediyorum" dedi.
>l< >l<

maviay55

cem 55

cenk ilk 18 de bile yok bravo sana hüseyin efendi insallah bu maç şu takımın başında son maçın olur defolup gidersinde kurtuluruz senden