BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Sanayi tarafından (maratonun arkası) geçiş yapılsa bile kafi , yeterki kafa çalışsın.

kale5501

Yağmura razıyım inşallah adananın hocası geçmişte yengesine mengesine bir yanlış yapmamıştır
bu çok iyiydi

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 October 2010, 16:02:27
Kardeşim benim o kadar...Sen herkesi kendin gibi göremezsin ki..Yada şöyle diim herkes senin gibi değil ki..

Tribünlerin dolup dolmamasından bahsediyorsak eğer,bir pazar günü saat 15 de oynanan maçta mı doldurursun stadı yoksa,milli maçında rastladığı -ki ben asla bir tercih yapmam bile..-  cuma akşamı saat 7 de ki maçta mı doldurabilirsin stadı??

Yani bunu kıyaslamanı bile tuhaf buluyorum..

Not : bu benim fikrim..

Ama abi yayıncı kuruluş felan fişman anlaşmalar var sonuçta. Haftada 4 maç yayınlamak için cuma akşama ya da pazartesi akşama maç koyuyorlar bu hafta da bize denk geldi .Kime denk gelse aynı isyanda bulunacaktı . Bence bu yönetimin değil federasyonun suçudur. Ülke milli takımının maç varken aynı güne maç koymak abesle iştigaldir. O kadarda değil derken yönetim için kastettim yönetim elinden geleni yapmıştır bence maçı yarım saat erken'e ve trt haber e aldırarak.  Maç aynı saatte olsa ben yine samsun'un maçına gideceğim zaten orası ayrı  ;D

not : bu da benim görüşümdür  :P :P

SAMSUNLU ORUMA 55

star tv ana haber bültenin de  5 dk önce samsundan trt şeş tepki diye haber gösterdi cuma günü oynanacak adana maçını samsunluların kürtçe bilmesi ve maçın trt şeş kanalında yayınlanması büyük tepki gördü ve maç aynı anda hem trt haber hemde trt şeş den canlı yayınlanacak dedi..............

SAMSUNLU ORUMA 55

cuma günü adana maçında 7-8 bin falan taraftar anca olur tahminimce..................

Ayberk

ben bu yağmuru gördükten sonra değil 7 bin, 5 bin bile zor diyorum...

Nuri Asan

Bu maçı alırız Kalpar böylelikle 15 hafta daha kalır başımıza

nako55

celebi

King Of The North

Bence 3-4 bin kişi ancak gelir ama gerçek taraftarımız gelecek maça, yıllar önce bir Zeytinburnu maçına gitmiştim içerde Cumartesi gündüz maçı gene 3-4 bin kişiydik ama stad yıkılmıştı müthiş bir taraftar vardı, hatta basın sözcüsü Tarık Kaptan açıklama yapıp gelen taraftarımız bizim gerçek taraftarımız demiş, teşekkür etmişti.
İnşallah kazanırız bu defa...

fatih55ankara

pitbul055

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 08 October 2010, 10:14:27
şu an yağmur var mı?samsun da havalar nasıl?
Evet var ve duracağıda benzemiyor.Sanki güneşli havada çok iyi oynuyormuşuz gibi yağmur yüzünden kötü oynayacağız.İyi takımlar için yağmur,çamur,güneş fark etmez her türlü yenerler

fatih55ankara

kaptan 55

mübarek hiç durmadı,duracağada benzemiyor.

savunmada kenanla başlamak büyük hata olur,zemin ağır kenan zemindende ağır?bugün iyi mücadele hatta çok iyi mücadele etmemiz lazım.beraberlik bile bizi yarışın uzağında bırakır muhakkak adana'ya vurmamız lazım.
aksi bir durum oluşursa hüseyin hoca'nın bahaneleriyle dolu basın toplantısı başlamadan eline antep bileti verilmeli.

brigand

sabah geldim Samsun'a maçla ilgili içimde bir gram heyecan yok. kazanacağız bile diyemiyorum. zaten havada kasvetli, hepten bunalmış durumdayım. bu yol yorgunluğu ve birazda hastalıkla eğer akşama çıkabilirsem maçtaki yerimizi herşeye rağmen alacağız. bizim için hayırlısı olur inş.