kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıKalpar'a tepki yağıyor
04 Ekim 2010 / 13:54
Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın 'Birilerinin ipi ile asılmak istemiyorum" sözlerine büyük tepki gösterdiler. Taraftarlar, "Bizim kimseyi asma gibi bir hırsımız yok. Bizim derdimiz Samsunspor'un başarısı" diye kon
HERKES İŞİNİ YAPSIN
Samsunsporlu taraftarlar ile Teknik Direktör Hüseyin Kalpar arasındaki polemik giderek büyüyor. Geçtiğimiz Cuma günü tesislerde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kalpar, ilginç sözler söylemişti. Tecrübeli teknik adamın o toplantıda en çok tepki çeken sözü, "Asılacaksam eğer kendi bildiğim ve inandığım doğrularla asılmak isterim. Birilerinin ipi ile asılmak istemiyorum" oldu.

BİZİM İŞİMİZ SAMSUNSPOR
Bu sözlerin üzerine basın açıklaması gereği hisseden taraftarlar, "Bizim hiç bir kimseyle işimiz yok. Bizim derdimiz Samsunspor'un başarısı. Takımımızın sezon sonunda hakettiği yerde olması için gördüğümüz eksiklikleri dile getiriyoruz. Hepsi bu" diye konuştular. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve taraftarlar arasındaki bu polemiğin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceği bekleniyor.
kaynak:denge

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: slazenger - 04 October 2010, 08:48:19
  bu takımı hüseyinde şampiyon yapar kalparda. hasanda orhanda hatta ben bile şampiyon yaparım  :) takıma lazım olan tekşey ikiliklerin ortadan kaldırılması, futbolcurın antrönöre güvenin sağlanması enazından fitnelemelerin yapılmaması... aslolanın ne antrönörün nede futbolcuların olmadığı tek gerçeğin samsun şehri ve markası samsunsporun ve onu canı gönülden destekleyen taraftarın olduğunun anlaşılmasıdır. azbuçuk siyasiler destekledi bu sene takımı, iş adamlarımızda hakeza öyle ve iyi bir kadro oluşturuldu. eğer bu senede birkaç kişilerin egosu ve ufak hesapları yüzünden süperlige çıkamazsak samsunspor çökerrr, destekler biter borclar pörtler herkez öcü görmüşten beter olur kaçar. takımın ihtiyacı olan tekşey birlik beraberlik ve huzur. şuralara birleştirici mesajlar yazalım bari bizler. bence iş yönetimde elini masaya vursun ve kalpara tam desteğini açıklasın ve varsada bundan rahatsız olan onların kafasını koparsın. bu böyle olursa yönetimin ilkeli olduğu herkezce anlaşılır. tersi olurda bazı kişilerin istediği gibi kalpar gönderilirse ortalık yayla olur. gelen yeni antröner ne kadar gider nekadar dayanır bilinmez ve  bu sefer hangi grup ve kişiler sabote eder onu bekler oluruz.

Noktasına kadar katılıyorum........
Samsunspor kimsenin egosunu tatmin etme yeri, Birilerinin kariyeri için kullanacağı basamak değildir. Herkes haddini bilsin. Futbolcu, Antrenör, Teknikdirektör herkes kendi işini yapsın.

salihcakir

Adana maçını bekliyoruz artık. bakalım Kalpar geçtiğimiz haftalarda oynanan oyunlardan ders çıkarmış mı; yoksa dediğim dedik öttürdüğüm düdük modunda egolarından ve inatlarından arınmamış şekilde mi devam edecek? İkinci alternatifte devamsa (ki bence can çıkar huy çıkmaz) kendi devamlılığı pek uzun olmaz kanımca.

King1965

aslında kalpar hocayı severdım takımda hersey alt ust oldu. kalparın gelecegı bu macla bellı olur kazanrsa kalır kazanmazsa takım gıdr

celebi

adana maçıyla seriye başlıyoruz Allahın izniyle  arkadaşlar

kuzeycity

1.ilk 2.lik süper başarıdır
bu sene hedefimiz ilk altıdır, bunu yaparsak başarılıyızdır.

Kalpar
(bkz. : Klas Tv canlı yayın)   

babasamsunlu

ilk 6 başarı...peki ya sonrası..oraya kadar gidip "tamam biz başardık yeter artık eve gidelim mi" diyeceksin..

Küçük hedeflerin gocagafalı dinazoru  >:( >:( >:( >:( >:(

Dartagnan

Alıntı yapılan: kuzeycity - 04 October 2010, 22:19:29

Kalpar

iste  senı bu yuzden  ıstemıyorum !!!!!! baktın beceremeyeceksın 1. ve 2. olmayı ...At dıger hedefı bakalım ortaya.Ya o da olmazsa ?

sezon boyunca bıze soylenecek tek sey kalıyor .Ya tutarsa ?

Ollivanders

04 October 2010, 23:20:40 #458 Son düzenlenme: 04 October 2010, 23:29:31 Serpico55
Kotu bir lig , iyi bir takım ve hedef ilk 6 .

Samsunspor a hiç ama hiç yakısmıyorsun . Artık varlıgından utanıyorum. Cidden midem bulanıyor artık ! yeter be yeter

Saçmaladıgının farkındasın kalpar ama duzeltmeye calıstıkca ,konustukca , cırpındıkca batıyorsun.

Tufan

hoca efendi elindeki takımın bu ligte Denizli hariç hiçbir takımdan eksiği yok. bundan 1 ay önce kendin demedin mi her mevkide yeterince oyuncum var hatta fazlam var diye bundan sonra herşey senin vebalindedir.

salihcakir

Alıntı yapılan: kuzeycity - 04 October 2010, 22:19:29

Kalpar

bu beyanatı veren adamı 1 dakika takımın başında tutmayacaksın. ulan geçen sene de kıçı kırık kadromuzla ilk 6 yakalanabiliyordu zaten. ben olsam başkan; anında bağlanırım canlı yayına, hocam sen bizim hedeflerimizi paylaşamıyorsun sen git diyarbakırda play-off kovala derim onu. kovalarım ...

Nuri Asan

Kötü rize ve ordu nerelerde.Bi onların bulunduğu yere ve hedeflerine bak birde bize

YaşarDoğu

' Başkanın ' hedefi mi var? Daha hiç duymadık...

mehmet yılmaz

inanılmaz bir beyanat, eksiğim yok fazlam var derken koca göbeğinden mi bahsediyordu acaba kalpar?  >:( >:(

fatih55ankara

adana maçı herşeyi açığa çıkaracaktır.eğer kalpar haklıysa bu maçı alırız.yenilirsek ya da  bereberlikte kalpar ı kimse savunacak hali kalmaz.antep bileti kesilir.