kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

brigand

ne diyim ben bu habere. düşürün bu takımıda içiniz rahatlasın.

orhan

29 September 2010, 20:03:01 #391 Son düzenlenme: 29 September 2010, 20:17:14 samsuni
yönetim hala bolu maçından ötürü hüseyin kalpara kızıldığını düşünüyor,son derece yanlış bir görüş,hocanın hem kendi arkadaşlarına hemde futbolculara karşı davranışlarından dolayı takımda içten içe devam eden huzursuzluk hakim buda oynanan futbola ve sonuçlara yansımaktadır.eğer bu iş bu şekilde devam ederse  oluşacak tepkilerden dolayı zararı yine samsunspor görecektir.o zaman hem hoca hemde yönetim beraber gidersiniz.sezon başında oluşan sinerjiyi tekrar yakalayabilmek aynı heyecan ve duyguyu yaşatabilmek için hoca değişikliği şart.yoksa verilen tüm emekler boşa gidecektir.

okyanusdgs

arkadaşlar geçmişi unutmayalım bir erzurumspor maçında takımda ikilik yapıyor diye efsane başkan uyanık çenk-ki gönderdi takımdan şimdi yine geldi takımı bozdu geçensene bu hoca iyiydide şimdi ne oldu bence hocaya sahip çıkmalı bu transferi yani çenkkin takıma hoca mı aldı hocaya zoraki  uygulamayla takıma getirildi boşta kaldı yav adam 36 yaşında bu haftaki penaltıda kaçırınca hiçte üzülmedi bence kalpar iyi gönderilmesi gereken cenktir. 1dk!!! saygılar

salihcakir

29 September 2010, 20:20:45 #393 Son düzenlenme: 29 September 2010, 20:23:50 samsuni
Alıntı yapılan: orhan - 29 September 2010, 20:03:01
yönetim hala bolu maçından ötürü hüseyin kalpara kızıldığını düşünüyor,son derece yanlış bir görüş,hocanın hem kendi arkadaşlarına hemde futbolculara karşı davranışlarından dolayı takımda içten içe devam eden huzursuzluk hakim buda oynanan futbola ve sonuçlara yansımaktadır.eğer bu iş bu şekilde devam ederse  oluşacak tepkilerden dolayı zararı yine samsunspor görecektir.o zaman hem hoca hemde yönetim beraber gidersiniz.sezon başında oluşan sinerjiyi tekrar yakalayabilmek aynı heyecan ve duyguyu yaşatabilmek için hoca değişikliği şart.yoksa verilen tüm emekler boşa gidecektir

olayın özeti bu aslında. takımda bir hava yakalanmış olsaydı, herkes takım halinde mücadele ediyor olsaydı, sistemimiz iskeletimiz belli olsaydı, önümüz haftalar için bir umudumuz olsaydı da; bu haftaya kadar sıfır puanla gelinseydi dahi bu denli yüksek sesli bir itirazım olmazdı. ama gelecek adına bir umut besleyem,yorum maalesef.  hüseyin hoca ile devam kararının neresinden tutsam elimde kalıyor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: okyanusdgs - 29 September 2010, 20:18:39
arkadaşlar geçmişi unutmayalım bir erzurumspor maçında takımda ikilik yapıyor diye efsane başkan uyanık çenk-ki gönderdi takımdan şimdi yine geldi takımı bozdu geçensene bu hoca iyiydide şimdi ne oldu bence hocaya sahip çıkmalı bu transferi yani çenkkin takıma hoca mı aldı hocaya zoraki  uygulamayla takıma getirildi boşta kaldı yav adam 36 yaşında bu haftaki penaltıda kaçırınca hiçte üzülmedi bence kalpar iyi gönderilmesi gereken cenktir. 1dk!!! saygılar
kardesım kalparın gonderılmesını ısteyenler ''cenkle sorunları var cenk gıdecegıne kalpar gıtsın'' demıyolar kalparın takımdakı herkesle sorunu var sırf cenk meselesı degıl yanı anlatabılmısımdır umarım

ali ihsan

arkadaşlar geçmişi unutmayalım bir erzurumspor maçında takımda ikilik yapıyor diye efsane başkan uyanık çenk-ki gönderdi takımdan şimdi yine geldi takımı bozdu geçensene bu hoca iyiydide şimdi ne oldu bence hocaya sahip çıkmalı bu transferi yani çenkkin takıma hoca mı aldı hocaya zoraki  uygulamayla takıma getirildi boşta kaldı yav adam 36 yaşında bu haftaki penaltıda kaçırınca hiçte üzülmedi bence kalpar iyi gönderilmesi gereken cenktir. 1dk!!! saygılar

O İsmail Uyanık ne hocalar gönderdi..Onuda yazsan iyi olur ...

mehmet yılmaz

Cenk İşler'in 1998-99 sezonunun ortalarında Samsunspor formasını giydiği son maç gerçekten de kupada 90. dakika golüyle 2-1 yenilip elendiğimi Erzurumspor maçıdır. Bunu biliyor olmanız iyi bir Samsunsporlu olduğunuzu gösterir ancak Cenk takımda ikilik çıkardığı için falan değil o dönemde Uzanların elinde olan Adanaspor çok iyi para teklif ettiği ve Samsunspor'un da ekonomik oalrak böyle bir paraya çok ihtiyacı olduğu için satıldığını biliyorum ben de...

Velev ki, bizim meselemiz Kalpar-Cenk meselesi de değil. Öyle osla ayrıca tartışırdık, Kalpar ve diğer herkes meselesidir bu... Futbolculrdan teknik heyetine kadar kimse istemiyor ve sevmiyor Kalpar'ı. Bu şeraitte de başarının geleceğini düşünmek için çok safdil olmak lazım...

seckin55

29 September 2010, 20:44:53 #397 Son düzenlenme: 29 September 2010, 20:46:29 seckin55
Akşam idmanına uğradım eve geçerken.Takım sahaya çıkmış hoca toplantı yapıyordu.Daha sonra düz koşuya başladılar.Arkalarından huseyin hoca ve yardımcıları sahayı yürüyerek turladılar.idmanı izleyen bir ben birde 70 yaşlarında bir dede vardı.Kendi kendine  söyleniyordu.Hoca geçerken dayanamadım, " Hoca olmuyor, bırak artık seninle olmucak bu iş,zararı Samsunspor çekiyor" diye seslendim, dalga geçer gibi gülümsüyerek "Ne olmuyor" diye dönüp cevap verdi. Takıma zarar veriyorsun, bırak git yolun açık olsun dedim.Anıl gibi adamı 18' e almıyosun, Kenan' ı 11' de başlatıyosun diye söylendim.

Yanımda ki dede dayanamadı, başladı söylenmeye, sezon öncesi kaç taraftar geliyodu idmanı izlemeye, şimdi bak kaç kişi izliyo diye seslendi..

Ben bu aksam gördüm ki hoca yönetimden iyi yüz bulmuş, dayamış sırtını sağlama.Bırakmaya hiçte nıyeti yok.Takımın oyunundan da memnun aldığı puanlarından memnun gibi gözüküyo.Bizim bu sene kesin çıkmamız gerektiğinin  farkında değil bence.

supernatural_55

Bunca olay ortaya çıktıktan sonra bı kriz yönetimi uygulanmalı kim ne sorun çıkarmışsa gönderilsin kimse kim.yönetimin öncelikle destek açıklaması normal malum onlar sadece koltukta oturanlar asıl yönetenler ne karar verecekler önemli olan o.takım oynamak istemiyo bu bariz belli.değişiklikten korkmamak lazım gunümüzde Manisaspor ornegi mevcut 10.haftaya kadar beklemk telafisi olmayan sonuclara da sebep olabilir zaman mevcutken yapılmalı bişeyler bu kadar iyi hücum hattı var ortada gol yok.takım ici olay çok üzülen gene biz....

cembaba

Alıntı yapılan: seckin55 - 29 September 2010, 20:44:53
Akşam idmanına uğradım eve geçerken.Takım sahaya çıkmış hoca toplantı yapıyordu.Daha sonra düz koşuya başladılar.Arkalarından huseyin hoca ve yardımcıları sahayı yürüyerek turladılar.idmanı izleyen bir ben birde 70 yaşlarında bir dede vardı.Kendi kendine  söyleniyordu.Hoca geçerken dayanamadım, " Hoca olmuyor, bırak artık seninle olmucak bu iş,zararı Samsunspor çekiyor" diye seslendim, dalga geçer gibi gülümsüyerek "Ne olmuyor" diye dönüp cevap verdi. Takıma zarar veriyorsun, bırak git yolun açık olsun dedim.Anıl gibi adamı 18' e almıyosun, Kenan' ı 11' de başlatıyosun diye söylendim.

Yanımda ki dede dayanamadı, başladı söylenmeye, sezon öncesi kaç taraftar geliyodu idmanı izlemeye, şimdi bak kaç kişi izliyo diye seslendi..

Ben bu aksam gördüm ki hoca yönetimden iyi yüz bulmuş, dayamış sırtını sağlama.Bırakmaya hiçte nıyeti yok.Takımın oyunundan da memnun aldığı puanlarından memnun gibi gözüküyo.Bizim bu sene kesin çıkmamız gerektiğinin  farkında değil bence.

Şu iki maçımızdan 4 puan altında alalım da bak bakalım o taraftar ne yapıyor !

kuzeycity

şu mersin maçını da bi oynasaydık, resmiyette gözükmüyor ama o maç da sıfır kanımca ( en fazla 1 puan). bu da kalparın başarısızlkları içinde sayılmalı.

Kaya

Kardeşim,abim yaş bilmiyorum öncelikle hoşgeldin..

Cenk o sene Adanaspora şimdi tam hatırlayamadığım çok ama çok iyi bir fiyata satıldı.Takım içi ikilik değil yani.Ayrıca cenk böyle şeyler yapsaydı bir çok takım dolaştı adı şimdiye yaramaz futbolcuya çıkardı.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: CemBaba - 29 September 2010, 20:58:07
Şu iki maçımızdan 4 puan altında alalım da bak bakalım o taraftar ne yapıyor !

2 maç derken mersin de dahil demi bence dahil olmalı hocaya daha fazla şans verilmemeli oluyorsa olsun olmuyorsa güle güle kalpar

King1965

Dartagnan

2 hafta sonra gıdeceksın zaten kalpar....Kafanı yorma.O zaman bız gulecegız sana !!!![ bı yandan da SAMSUN yenılecegı ıcın ıstemıyorum ama buyuk ıhtımal bu olacak ]