kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Reha kapsal,Raşit Çetiner vb. bir sürü isim var.Adam gibi birini bulurlar inşallah.Tabi Kalpar'ı gönderebilirlerse ...

adige73

kalpar zaten son anda sözleşme imzalamıştı yanlış hatırlamıyorsam

Ollivanders

Raşit Çetiner ümit millinin hocası sanırım ali ihsan abi ama tam ilacımız bence

YaşarDoğu

27 September 2010, 13:36:31 #258 Son düzenlenme: 27 September 2010, 13:48:26 YaþarDoðu
Yine söylüyorum , Kalpar gidip Turan gelecekse Kalpar kalsın.

Ama dönüş arabsında söylediğim gibi Reha Kapsal hem bu ligde Karşıyakaya play off yaşatmış birisi , geçetiğimiz sezonda Manisayı 1-2 hafta kala ligde bırakmış , daha sonra yönetimle anlşamayarak takımdan ayrılmıştır.

Raşit Çetiner de hakeza aynı şekilde hatta , ümit milli takımda başarılı olmuş ve yetenekleri takıma kazandırabilecek birisi.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 September 2010, 13:33:50
Raşit Çetiner ümit millinin hocası sanırım ali ihsan abi ama tam ilacımız bence

Şu an görevdemi bilmiyorum ama oyunu okumasını bilecek 2 gram birisi olsun yeter ...

Ollivanders

Reha kapsal da olabilir ya super olur hatta. En sevdigim hocalardan birisi.

mahmut55

sakip özberk, nurullah saglam. tanju colak,

keske hikmet karaman olsaydi...süper oynatiyor isi biliyor bak manisaya gaza getirdi..isiriyor sahada agressiv bi hoca lazim ama ayni zaman adaletli..

sakip özberk cok diri bi takim yapmisdi bizdeyken...

Kürsat Berrak

Ben farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum.Fatih Öztürk ün meclisdeki odasında (Belki Türkiye de ilk)kontrat imzalattığı Kalpar ı bu icazetli yönetim gönderebilirmi???

FaTiH_HaN

rıza çalımbayda eskişehirden ayrıldı. çok para ister ama faydalı olabilir.

YaşarDoğu

27 September 2010, 15:00:57 #264 Son düzenlenme: 27 September 2010, 17:55:34 YaþarDoðu
Ne Hakan Kutlu mu , ağzından Yel alsın ek olarak Kenanı da...

fatih55ankara

arkadaşlar bu takımın başına reha kapsal veya raşit çetiner den biri gelsin şaha kalkarız bence.

Mustee13

Rıza Çalımbay teknik direktör değil. Gittiği takımlarda futbol oynatmamaya dayalı bir taktik uygulatıyor.

Dün akşam TRT de Metin Tekin vardı. Eskiden Metin Türel'in yardımcılığını yapmıştı bizde yanlış hatırlamıyorsam. Olursa çok iyi olur.

cany

Alıntı yapılan: Mustee13 - 27 September 2010, 15:09:49
Dün akşam TRT de Metin Tekin vardı. Eskiden Metin Türel'in yardımcılığını yapmıştı bizde yanlış hatırlamıyorsam. Olursa çok iyi olur.

Hüseyin Kalpar gelmeden önce Metin Tekin gelebilir diye haberler dolaşıyodu gelse keşke veya Raşit Çetiner

epçeli köylü

Kalparın gitme haberini bugünde alamadık.Hayırlı haberler bekliyoruz artık.

maviay55

bu aksam yönetim kurulu radikal kararlar alcakmıs bekleyip göreceğiz  :-\