kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Ollivanders

İstedigimiz oyunu sahada gorsek veya galip gelsek sabredebiliriz. Ama gecen seneden beri takımdasın. transferler senin istegine gore yapılmıs , eksiginiz var mı sorusuna fazlam var demişsin vs vs . Ama takım top oynamıyor işte . Ne bir verkac var ne bir organize atak. Hep bir karambolden gol bulma cabası var takımda. Demekki takımı sezona hazırlayamamıs . Sezon oncesi takımı hazırlayamayan hocadan 1 haftada takımı hazırlanmasını beklemek saçma geliyor bana . Neyse bizim icin hayırlısı olsun.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 25 September 2010, 18:24:27
akan abi sakin  .:.:. .:.:. .:.:. korkutuyorsun beni  :D :D

:):)

Sakin yazdım halbuki :)
Ama bi kere çıktı ya adımız 90 inmez 55 e :)

deli 55

hüseyin kalparla bende bu işin yürümeyeceğini düşünüyorum.iyi denilebilcek bir takım kurulmuşken böyle sonuçlar gerçekten bizleri mahvediyor.çok iyi düşünmek lazım.yoksa bu senemizde boşa giderse gerçekten çok ama çok yazık olur

mehmet yılmaz

Kalpar evine dönsün; yoksa bizim döneceğimiz yok!

KotuCocuk55

Sorun kalparda değil futbolcularda bence..
Bu takım adamı paranoyak yapar ama mersin maçından beri bir düşünce aldı beni..

Kalpar beğenirsin beğenmezsin süperlig tecrübesi olan tanınmış bir isim,kuvvetli muhtemeldir ki takım süper lige çıkarsa yoluna kalparla devam edecektir..Sonra 5.haftada kovulurmu orasını bilemem..

Ama..

Şu şehre bakıyorum,türkiyenin yaşamak için en iyi şehri,
Şu stada bakıyorum,türkiyenin en iyi stadlarından biri son dönemde zemininde sorunlar çıksada,
Şu takıma bakıyorum,türkiyenin en köklü 10 takımından biri
Şu camiaya bakıyorum,Samsun adı yetiyor
Şu taraftara bakıyorum,türkiyenin en iyilerinden,canlı ve renkli tribünler..

Bu imkanlara sahip bir takım süperligte birkaç tane,bank asyada ve altliglerde ise 1-2..

Peki,takımımız süperlige çıkarsa..Yeni sponsor ve naklen yayın gelirleri ile kurulacak kadroda bu futbolculardan kaç tanesi yer alır?
Sadece birkaç tanesi..
Peki bu ne demek?
Bu futbolcular için yeni bir şehir,yeni bir macera,yeni bir ortam,yeni bir camiaa.
Peki bu standartlara sahip futbolcuların samsunsporun onlara verdiklerinin daha iyisini bulabilmeleri mümkün mü?
Tabiki değil!

Düşünsene türkiyenin en güzel şehirlerinden birinde yaşayacaksın,o şehrin en popüler insanlarından biri olacaksın,o şehrin standartlarına göre iyi para kazanacaksın,çocukların güzel bir çevrede büyüyecek,iyi bir eğitim alacak..
Şimdi aynı paraları verselerde bu şartları tavşanlıda mı bulacaksın,akhisarda mı,boluda mı,diyarbakır da mı,kartal da mı?

Hiçbirinde!

E o zaman,bizim bu adamlardan ulaşmalarını istediğimiz amaç aslında kişisel olarak onlar için pek iyi sayılmaz..

Tabi bu noktada ortaya iş ahlakı çıkıyor!

Belki fazla paranoyak bir yaklaşım ama,aklıma takılıyor işte..

Sizce futbolcular gerçekten istiyormu süperligi?

ahmetsefa55

valla gayet gecerlı bır komplo teorısı

celebi

26 September 2010, 22:01:06 #231 Son düzenlenme: 26 September 2010, 22:12:45 samsuni
çok açık ve net kalırsa çıkaracak kardeşim maçası yemihyorsa çeksin gitsin.

mehmet yılmaz

Hoca göndermek için futbolcuların bazı mçları sabote etmeleri maalesef bizde bir gelenektir. Diğer takımlarda da var mıdır bilmiyorum ama bizde bir sürü örneği vardır bunun. Bu maçı sabote ettiler anlamında demiyorum ma genel oalrak düşük viteste oynuyorlar futbolcular.

Eskiden belli bir grup olurdu, 4-5 kişil bir grup ve onlar istemzlerse hoca giderdi bir şekilde. Ama bu sefer bence durum farklı, hocayı istemeyen değil seven futbolcu sayısı taş çatlasa 4-5'tir. Açık ve net, futbolcular Kalpar'ı sevmiyorlar. Bu bilinen bir durum.

Diyebilirzi ki, sevmeseler bile işlerini doğru yapsınlar. Olmuyor işte... Dünyada nasıldır bilmem ama Türkiye'de eğer bir takımda hoca sevilmiyorsa iişler bozulur. Futbolcu para için oynadığı kadar hocası için de oynar. Siz Kalpar döneminde gol atıp da hocaya koşn bir tane futbolcu, bir tane gol sevini hatırlıyor musunuz? Çünkü futbolcularla diylogu yok. Amir-memur ilişkisi gibi yaklaşıyor, ikili oynuyor. Güven vermiyor ve konuşmuyor.

Bence kadro iyi, sorun hocada. Bir an evvel yollar ayrılmalı çünkü birşeyin düzeleceği yok!

mahmut55

sayin kalpar uza artik erdemli ol...hem buraya gelirsin yine almanaya gezmeye..ne ugrasacaksin uzun maratonla beceremicen bes belli..neyli beklyiorusn parayida gabdin...

kalptenþimþek

Sakin düşünmekte fayda var..Kendimizi yıpratmayalım bir kaç gün..Bekleyelim, Hüseyine de futbolculara da gerekli ayarlar yapılsın..Bu arada da siteyi bakıma almakta fayda var..

s_uzunkaya

bence de değiştirilsin kalpar...bir kulis oluşturulmuş ve kalpar kafa kola alınmış gözüküyor. site yönetiminden ve sitedeki ağar arkadaşlarında yorumlarından anladığım benim budur. kalpara güveniyordum ama madem kalem kırılmış biran önce sehpaya vurulsun diyorum bende....
GO HOME KALPARRRRR .:.:.

brigand

Atakumlu

oyumu basta kararsızım diye kullanmıstım ama oynadıgımız oyunda hala bir gelisme olmadıgı icin kararım kesinlikle HAYIR dır...

brigand

kalpar kaldığı sürece zarar veriyor bu takıma. yarın hayırlı bir haber alırız inş.

salihcakir

Coşkusuz Şampiyon Olunmaz!

Bank Asya'da oynanan maçları seyrediyoruz. Şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan ve bu hedefi sezon sonuna kadar sürdürmek isteyen takımların performanslarını takip ediyoruz. Bence hiç birinde çok üst düzey oyuncular yok. Hiç birisi üst düzey futbol oynamıyorlar. Sadece bir inanç var, takım ruhu var, mücadele isteği var. Kısacası, maçın her anında bir coşku var.

Mücadelenin yanına bir de futbolun doğrularını ekleyen bir takım bu ligde uzak ara şampiyon olur. Ama şampiyonluk azmini sahaya yansıtmak, takım olabilmek "1" ise iyi futbolcular doğru sistem "0". Yani sistem ve iyi futbolcular tek başına bir takımı şampiyon yapamaz. Ama şampiyonluk hırsının yanına bir de iyi futbolcular ve doğru sistem eklenirse 10 numara takım olunur. Geçtiğimiz senelerde süper lig oyuncuları ile dolu takımların büyük bir hüsranla ligi bitirdiklerini  hatırlıyoruz. Bank Asya'daki ilk yılımızı ve yaşadıklarımızı bir hatırlayın; ne dediğimi anlayacaksınız.

Futbolun doğrularını yapabilecek bir oyuncu yapısı ve kadro derinliği var takımımızda. Ama ondan daha önce olması gereken şey, coşku yok. Takım olmuşluk, mücadele isteği ve şampiyon olma arzusu yok. Paralı askerler var sadece.

Arkasında koca bir şehrin, siyasilerin, iş adamlarının desteğini ve Türkiye'deki her stadda taraftar gücünü arkasına almış bir takım nasıl olur da şampiyonluk coşkusunu yakalayamaz.  Sebebi tek! Teknik kadro işini doğru yapamıyordur. Sahaya çıkan, çıkmayan bütün oyuncular ile her gün birlikte olan komutanlardır hatalı olanlar. Elinde sinerji sağlandığında süper lige uçarak gidebilecek bir kadro yapısı varsa ve skoru bir kenara bırakın, takımınızda rakip kaleye gitme hevesi yoksa tek suçlu teknik kadrodur.

Geçtiğimiz yıldan bu yana takım içerisinde bir sevgisizlik olduğu konuşuluyordu zaten. Bu işi daha fazla uzatmanın bir manası yok. Gemi kaçmadan Hüseyin Hoca ve ekibi ile yollar ayrılmalı; bay geçeceğimiz hafta öncesinde  yeni bir isimle ligin kalanına şampiyonluk coşkusu ile  asılmalı diye düşünüyorum.

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Coskusuz_Sampiyon_Olunmaz-8132-