kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Burak

beyler bence bu mahmut 55melek55 gibime geliyor demedi demeyin bomba patlar az sonra?

KareAs55

Hüseyin kalpar topicinin 3.sayfasında aynı konuya deyinmiş

büyük ihtimalle o  ;)

lucarelli

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2010, 22:15:51
beyler bence bu mahmut 55melek55 gibime geliyor demedi demeyin bomba patlar az sonra?

Ortalığı karıştırmak veya kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama 55melek55 siteden 17.08.2010'da atılmış, bu arkadaş da 19.08.2010'da üye olmuş.

Hadi bakalım hayırlısı.

berusa55

Türkçe karakterleri yazamayışından belli zati...

radikal-fma

kartal maçında son vuruşlardada başarısızmışız  kalpar öyle diyor be adam hangi akla hizmet ediyon cenki oynatmıyon sonra şampiyon olacakmışız sen bu kafayla alırsın... senin miladın doldu kalpar bye bye

Ollivanders

Futbolun butun imkanlarını denemişiz. Ara pası atmısız , verkaclar yapmısız , dunyalar kadar gol pozisyonuna girmişiz, uzaktan sut cekmişiz top cataldan donmus , karsı karsıya kalmısız cizgiden cıkarmıslar gibi konusma bizimle kalpar. Karsındakiler salak degil. Ne yaptın da kartal macında bir tek gol vurusumuz eksikti diyorsun. Bu futboldan miden bulanmamıssa yuh diyorum sana.

ata55

Alıntı yapılan: mahmut55 - 21 September 2010, 21:17:49
erdinc ne ucmasi...

1e 1 gercek ..resimler var istermisin?
eros centerde ...table dance..sen hocanin sariyer icin futbolcu mu izlemeye geldini saniyorsun buraya...senin yasin kadar ben burda hocalarlo agirlasmis lvar
eski gs büyük
büyük metin,cengizhan köksa eski adandemisprlu...bir cok isim hepsini biliyorum nasil olduklarini sen ne anlatyiorsun ucmus...

sana burdan bi balon ylllaiym onla ucurayim seni istersen

genemi geldin la sen küfürbaz, madrabaz?

Alıntı yapılan: 55Melek55 - 29 October 2009, 01:15:04
hüseyn kalpalar 2 yil önce avusturyada tanisdaik...cok cep telefonla konusur..strip eglence hayatini cok sever,.icki kumarbazdir....dansöz bi dostu vardi ,.,,batirmisdi bunu onu anlatiyordu........ vallah...

pek bize bi basari gösterecen esanmiyorum

sariyer baskasanin agzindan bizzat duydum ..onun hakkinda....zzzzzzzzzzzzz coco demisdi..transfer ettirdi topculardan komisyon almis...basari yapmadan ....s.. gitti demisdi..,.

bence futboldan cok baska seylerle ilgileniyor..acikcasi ben olumlu düsünemiyorumn

aynı kişi işte.

salihcakir

Mehmet Demirkol'un dünkü yazısında şöyle bir bölüm vardı. Çok hoşuma gitti.
"Teknik direktör bir takımın her şeyidir. Etkisi %100, hatta mümkünse daha fazladır.
Ancak maçın ilk düdüğü çaldıktan sonra bu etki artık %10'lardadır. Oyuncu değiştirme ve mola azlığı bu durumu yaratır. Yani genel anlamda, teknik adamlık statta değil, antrenman sahasında icra edilen bir meslektir. Nacizane düşüncem bu."

Bu perspektiften bakıldığı zaman, Hüseyin Kalpar bizi bir kat daha haklı çıkartıyor. Sadece Nuri Asan tesislerinde yapılan idmanları, sezon öncesi yapılan kampları ve hatta belki de en önemlisi olan son Gerede kampını üst üste eklediğin zaman dahi, bazı somut şeylerin görülmesi gerektiği aşikar değil mi? Bu kadar ön hazırlığın neticesinde halen kervan yolda dizilir mantığı ile hareket etmek ne kadar rasyoneldir. Takımda bu zamana kadar bir oyun şablonu iskelet kadro oluşmalıydı. Böyle bir sistem ve oyuncu yapısı oluşturulmuş olsaydı ve başarısız sonuçlar alsaydık da eleştirseydik, belki daha haksız olurduk. O zaman istikrar ve sabır konuşulabilirdi.

Şöyle geride bıraktığımız haftalar baktığımızda, şampiyon olacakmış gibi davranan bir takım göremiyoruz maalesef. Halbuki bu denli kaliteli bir kadro ile, geçmiş yıllarda Bursa'nın, Oftaş'ın Manisa'nın, sezonu ikinci bitirmesine rağmen Antalya'nın  sahadaki ağırlığını hissettirdiği biçimde bir şeyler görmek isterdik.

Geçmiş yılları tarayıp, o senelerde şampiyon olan takımlarda bizim kadar sancılı ve oyuncu denemesi bol ilk haftalar geçirmiş mi acaba diye bir inceleme yaptım. Ama değil. Bakın Manisaspor 2008-2009 sezonun ikinci haftasında ilk haftasındaki 11'den 3 değişiklikle çıkmış, sonraki hafta iki değişiklik, 4. hafta hafta iki değişiklik. Sonra yok. Yani beşinci haftaya geldiğinde iskelet tamamen oluşmuş. İki kez de beraberlik almışlar bu süreçte. Ama böyle bir oluşumun arkasında durulur. Oftaş'a da baktım. Ligde oynadıkları ikinci maça ilk hafta beraber kaldıkları kadroda sadece bir değişiklik yaparak çıkmışlar.

Zaman içerisinde rotasyon yaparak bütün takımın şampiyonluğa katkısı sağlanmalıdır elbetteki. Fakat, öncelikle iskelet kurulmalı, oyuncu yapına göre içeride dışarıda belirlediğin taktik belli edilmeli sonra pişmeye bırakılmalı takım. O zaman, ilk süreçte yapılan kayıplar göze batmaz. Ama biz aylar geçmesine sağmen bu hafta Bolu maçındaki formasyonumuzu ve ilk on birimizi tahmin edemiyoruz. Eleştiri için bundan daha büyük bir malzeme olamaz elde!

kaptan 55

kadro kurgusunu,oyun okuyamayışını,oyuncu değişikliğindeki yanlışlıkları bunların hepsini es geçtik diyelim.peki hoca sen söyle cenk krizini;adam daha takımla idmana çıkmadan imza attığı ilk hafta direk takıma koyuyosun üstelik hiç bir takımla sezon öncesi geçirmemiş olmasına rağmen,haftalar geçmiş bırak takıma koymayı oyunun son çeyreğinde bile düşünmüyosun.adama sormazlar mı? bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

gkhn

Sercanı 11 de gördükten sonra bu adamla olmayacağını düşünüyorum...

SAMSUNLU ORUMA 55

bence kalpar hocamıza çok yükleniyorsunuz arkadaşlar kalpar  hocamızında bir bildiği vardır elbet  bu sene kalpar hocamızla özlediğimiz lige çıkacağız..............

ChucKeR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 September 2010, 11:27:50
Kalpar'ın ısrar ettiği 4-3-3 taktiğinin oturup oturmayacağını zaman gösterecek. Sağ ve sol forvetler top rakipteyken geri gelmeyince orta sahada hayli eksik kalıyoruz. Bu ikili, taç çizgisi kenarlarında seyredince hucümda da çoğalamıyoruz. Hucüm tercihlerimize bir eleştiri daha getirmek istiyorum. Takımdaki tek hucüm varyasyonumuz Zenke ve Agbetu'nun önüne atılacak hızlı toplar olarak gözüküyor. Ancak takımımız hucüma hayli yavaş çıkıyor ve topu sürekli set oyununa çeviriyor. Bu da siyahi oyuncularımızın dar alana mahkum edilmesine neden oluyor. Kartal'daki eli ayağı düzgün tek oyuncu olan 12 numaralı siyahi forveti zaptedemeyen defans ikilisi de sezonun geri kalanı için güven vermiyor. Samsunspor'un şu ana kadar gol yememesi sistem kurgusunun veya defans oyuncularının başarısı değil, mücadele ettiğimiz rakiplerin gerçekten kalite olarak zayıf olması. Hem hucümda hem de savunmada, yeterli randımanı sağlayamayan bu sistemin sancısı, Kartal ve Akhisar gibi hayli zayıf iki takıma karşı 4 puan kaybetmemize neden oldu. İleriki haftalarda sistem otursa bile daha kaliteli takımlara karşı üstünlük sağlamamız zorlaşacaktır.

kısmen katılıyorum fakat agbetunun geriye gelmediğini söylersek yanlış olur kartal maçında yeterince pas arası yaptı diğer tarafta sıkıntı olduğu kesin. savunmaya gelince savunmayı önde kuruyoruz bu risktir ama bu takımın oynaması gerekn format budur. bjk tarzı oynyuor bu sene takım. eğer kenan yerine quartey yetelşi tecrube ve hızda çıkarsa ben gayet umutluyum. adem gibi bek murat gibi ortasaha bizi özel kılıyor. ben takımın oyun stilinden memnunum. bende cenki izlemek isterim ama bu sorunda çözülcek sanırım. geçen sene kalpardan ümitsizdim bu sene gayet memnunum.

kaptan 55

bjk tarzı oynyuor bu sene takım ???

kardeş hangi takımdan bahsediyosun?

Burak

kalpar ı savunanlara neden bir taarruz var anlamadım ? her kalparı savunana bir kulp takılıyor . insanlar genel kanıya itaat etmek zorunda mı ? herkesin kendi görüşüdür saygı duyulmalı bence .fazla agresif cevaplar veriliyor. tribündergide değiliz herkes samsunspor taraftarı sonuçta burada.

sözlerimi değerli üstad vatan55 in bir sözüyle bitirmek isterim

seven sevmez saygı da duyarım
seven de sever saygı duyulur...

Ollivanders

22 September 2010, 12:30:48 #179 Son düzenlenme: 22 September 2010, 12:33:22 Serpico55
Burak senin de neden giydirenlere karsı savunma mekanizman gelişti  anlayamiyorum . Huseyin kalparı her daim savunacagına karsılık anlasma mi yaptın  anlamadık ki ? Giydiren giydirir , giydiriyor da zaten. Huseyin kalparı begendigini yazmıssın işte yetmiyor mu ?