kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

**KaR6**

şimdi, çok sevgili arkadaslar, kalpar a hak veren kardeşler, bugune kadar ben de hep kalpar a inanmaya çalıştım, zaman zaman da inandım.. ama bundan önce hiç böyle bir kadro kurulmamıştı ve hedef 15.clikten yukarısı olmamıştı.. şampiyonluk ayrı bir karakter ve yöntem gerektirir, 18 takım arasında 15 ten 1i olmaya calısmakla 2 den 1i olmaya calışmak arasında fark var..

bu sene puan kaybettiğimiz takımların hiçbiri şampiyonluk adayı değiller.. o yolda rakiplerimiz ise çatır çatır maç kazanıyorlar.. yani bunun 2-3 haftası yok.. bizim asıl bombamız bu hafta patlayacak.. boluyu yenersek bi sıkıntı yok, ama kendi sahanda görünen bi maçta ilk 2nin en iddialı ekiplerinden birini yenemiyorsan orada bir duracaksın..

kalpar bu işi beceremez demiyorum hala, ama puan kayıplarının tek sorumlusu olarak onu işaret ediyorum.. eğer bu kafadan vazgeçmez ve inatlarında devam ederse bu iş olmaz diyorum.. yardımcıları bile kalparı eleştirirken bir b.k bilmeyenlerin ahkam kesmelerini dinlemek te ayrı bir keyif, neyse o konuya girmeyelim..

işin özü, istikrar önemlidir, ama doğru isimle istikrar önemlidir.. sen murat131 le formula 1 de istediğin kadar istikrar sağla yemez yani.. umarım kalpar dogruyu bulur da, biz de akbabalarla ugrasmayız..

YaşarDoğu

Dün gece Spor 55 in maç sonu görüntülerini seyrettim, Bahattin Güneş bile 1 puanın çok kötü oldugunu söyledi.Kalpar ise maç sonu TRT ye verdiği ropörtajda 1 puanın deplasmanda iyi oldugunu söylemişti.

Kar6 nın yazdıgı ' yardımcıları bile kalparı eleştiriyor ' dan bu verdiğim örnek cuk diye oturuyor.

Birde benim İsa Hoca nın kendisini görememem dikkatimi çekti, sahi nerde Bu Turan?

METE_55

evet kar6 kardeşim sonuna kadar sana katılıyorum hüseyin hoca bu takımın içine bence bombayı bıraktı ama merak etmesin hüseyin efendi bımba onun kendi elinde patlıyacak...

Kodalak

cenk'in kaptanlığı sorun yapmış gibi bir duyum var,birde takımın üstünde görüyormuş kendini,ama bunda hüseyin hocanında suçunun olma ihtimali yüksek...anıl dada problem olduğu söyleniyor,ilk 11 de başlamak istemiş hocada oynatmamış,anılda isteksiz yani,

birde İsa hocayı Kartal maçında bende göremedim,

hayırlısı inşaAllah ...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2010, 12:17:31
futbolcu kim olursa olsun takımın üzerine çıkmamalı. cenk bu takımdan iki kez gönderildi daha önceden zaten

Tamam farzedelim ki öyle..Diyelim k i kalpar haklı..peki bir buçuk yıldır takımın başında olan sevgili hocamız hangi futbolcuyu kazanıp bize sundu?? bir futbolcu nasıl takımın üzerinde olmamalıysa bir antrönörde takımın üstünde bu kadar kaprisli davranmamalıdır..

Geçen senden Oktay gitti..Süper ligde forma giyiyor..Kulübeye hapsetti adamı..Futbolcuyu kazanma adına hiç bir şey yapmadı...

Hakan Akman Sercandan daha mı günahkardı...Geçen sene belkide o maçlarda oynatılsaydı şimdi cillop gibi bir golcü yetişmiş olacaktı...

Şimdi sıra Cenkte...Haklıdır haksızdır bilmiyorum ama senin elinde bir ligin en üst düzey golcüsü varsa  onu kazanma yoluna gideceksin..Kaybetmek o kadar kolay ki bir futbolcuyu kaybetmek..Elinde Cenk varsa oynatırsın arkadaş..Cenk yoksa o mevkini diğer bir elemanı Savaşla başlarsın..Cenki ilk yarı taktik gereği oynatmadıysan eğer ikinci yarı sıkışmış maçı çözmek için oynatırsın...Onuda yapmadın.Savaşıda son 7 adkka aldın..Sercana  62 dakka katlandın..Agbetuya bütün maç dayandın..O zaman sorun başka yerlerdedir ki burda eleştirlerimiz bizim bu zihniyetedir..

Kalparın geçen senden beri bize armağan ettiği hangi topçu var ?? Antrönörlük asıp kesmekle olmuyor..Kalparın hangi sistemle oynadığını ben çözemedim..Bir şablonu olduğunu da sanmıyorum...Kalpara alınan topçular Doktor Hayrettine alınsaydı yemin ediyorum takım şimdi çok daha farklı olurdu..

Herşeyi geçen seneyle kıyaslamayı sürdürmeyin bence arkadaşlar..Bu sene farklı..Bu sene hedef var..Hedefler doğrultusunda yapılan fedakarlıklar ile alınan topçular var..Bütün şehir bu takıma inanmışken bir tane hoca çıkıpta kapris yapamaz.4 kişin zor karşıladığı bir transferi bi anda silip atamazsın..

Yeter da hocanın hiç mi kabahati yok..

lucarelli

Bu sezonda oynadığımız maçlara baktığımızda;

1-Başından sonuna etkili oynadığımız ama gol atamadığımız bir Akhisar maçı
2-İlk yarısında iyi olmadığımız ancak ikinci yarıdaki iyi oyun ve 1-0 bir deplasman galibiyeti olan Altay maçı
3-Kötü oynarken ve 1-0 mağlup iken iptal edilen MIY maçı
4-Kötü oyun ve deplasmanda 0-0 biten bir Kartal maçı

Bu tabloda gördüğüm kadarıyla savunması ile ön plana çıkarken, Zengin ve yetenekli oyuncularla kurulan hücum hattı iyi işlemeyen bir Samsunspor.

Hoca takıma iyi müdahale edemiyor ve oyunu okuyamıyor diyoruz ama eldeki oyuncuların form durumu hiç iyi değil. Mesela Cenk oynatılmaz mı derken Altay ve MIY maçlarında Cenk'in kötü oynadığı konusunda bir çok yorum yazdık. Sonuçta bu takıma Agbetu, Zenke ve Cenk yeni geldi, uyum sorunu yaşıyorlar. Cenk çok büyük bir futbolcu ama formsuz ise oturacak klubede. Yoksa yedekleri nasıl motive olsun? Yeni transfer Quartey'de hala daha psikolojik sorunlar yaşıyor. Gencecik adamı problemli iken oyuna sürüp motivasyonunu iyice çökertmemek gerek.

Kalpar bu takımdan bir sürü papazı göndererek ciddi bir neşter vurdu. Bir Sercan kaldı. Belkide kendine oynat baskısı yapanlara Al size Sercan bu adamdan bir cacık olmaz demek için bile oynatmış olabilir Kartal maçında. Daha sezon başından susturmak için insanları. İŞampiyonluğa yürürken kaybedilecek olası bir puandan sonra Sercan denilmesin diye.

Eğer Kalpar'dan daha kaliteli biri gelecekse anında göndereceksin Kalparı ama şu anda kanımca öyle biri yok. En nihayetinde ilk üç hafta sonunda beğenmediğimiz ve formsuz olduğunu düşündüğüm bir takım ile play-off'a oynuyoruz. Bence Bolu ve Adana maçlarında takımın oynayacağı oyuna göre bir yol izlenmeli. Dikkatinizi çekerim alacağı puanlara göre değil oynayacağı oyuna göre.

babasamsunlu

Cenk çok büyük bir futbolcu ama formsuz ise oturacak klubede.

tamam doğrudur otursun..ama bu sefer Savaşıda koymuyorsan sen Cenkin yedeği olarak bu sefer sende bi zihniyet yoksunluğu vardır..Savaşı nasıl motive etmeyi düşünüyorsun ...Cenk varken oynayamıyor..EE Cenk yokkende oynayamıyor... Bu nasıl bir anlayış ??

babasamsunlu

1-Başından sonuna etkili oynadığımız ama gol atamadığımız bir Akhisar maçı
2-İlk yarısında iyi olmadığımız ancak ikinci yarıdaki iyi oyun ve 1-0 bir deplasman galibiyeti olan Altay maçı
3-Kötü oynarken ve 1-0 mağlup iken iptal edilen MIY maçı
4-Kötü oyun ve deplasmanda 0-0 biten bir Kartal maçı

Birde bu oynadığın takımlardan hangisi senin şampiyonluk yolunda ki rakibin ???

Burak

ya lanet olsun kalparın a.k....  ben isim verdimmi hiçbir futbolcu takımın üstüne çıkmamalı dedim daha da hiçbirşey yazmam bu konuyla ilgili kimsede özel mesaj atmasın !!!

cgr

Cenk dün ki idmana katılmadığından dolayı Hüseyin Kalpar yönetime Kadro dışı bırakılmasını söylemiş. Bugun ki toplantıda değerlendirilecekmiş...

Yeter l a n ! Bıktık senin kaprislerinden !  

berusa55

Şu durumdan sonra iyice anladım ki bu kulüpte hiçbir zaman hiçbir şey rayına oturmayacak. Bir sezon daha güme gidiyor anlaşılan. Cenk'e 3 gün dayanabildik vay be kardeşim  :(

KareAs55

Bu adam fazla olmaya başladı  anılı almazsın jonathanı almazsın cenki almazsın bu adam kendini ne sanıyor...  >:(

bu takım solda sercan sağda abdülaziz lemi süper lige çıkıcak yok artık daha neler !  :o

lucarelli

21 September 2010, 14:02:17 #132 Son düzenlenme: 21 September 2010, 14:10:29 lucarelli
Haklısın, Cenk yoksa Savaş olacak.

Hocanın da yanlışları var. Ben hocanın kusursuz veya çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama son sezonlarda Samsunsporu çalıştıran hocaların tümünde iyi bir hoca ve bu haftalarda daha iyisini bulup bulamayacağımzı konusunda endişelerim var.

Zaten yazımda da yazdığım gibi eğer Kalpardan iyisini getirebiliyorlarsa anında göndersinler ancak öyle uydurmasyon adamlarla, İngiliz ekolü getircem deyip küme düşme korkusu yaşatacak adamlarla bizi uğraştırmasınlar.

55.hakan

21 September 2010, 14:02:47 #133 Son düzenlenme: 21 September 2010, 14:08:22 hakanelgun
Alıntı yapılan: cgr - 21 September 2010, 13:56:03
Cenk dün ki idmana katılmadığından dolayı Hüseyin Kalpar yönetime Kadro dışı bırakılmasını söylemiş. Bugun ki toplantıda değerlendirilecekmiş...

Yeter l a n ! Bıktık senin kaprislerinden !  

Al işte Serkan Aykut'un durumuna düştü o da korktuğum başıma geldi...Adamı küstürdü şimdi de kadro dışı bıraktı..Seni kadro dışı bırakmaları lazım Kalpar !

Sercan

Hayrattin Gümüşdağ bile olsa şu ana kadar puan kaybımız olmazdı diye düşünüyorum ben.Hüseyin Kalpar saçma sapan kadrolar çıkartıyor sahaya,spiker bile kaç kere söyledi Cenk gibi bir golcü kenarda oturuyor diye.