kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

edmontdante

Geçen sene Kalpar  bu takımdan bazı düşük karakterlileri göndermese (Tabiki yönetimle birlikte) bu takım küme düşerdi.Sefa'nın sahteliğine,Volkan'ın 20 dakika oynayacağı futbola,bazılarının yalandan yere bu takımdan para kazanmasına müsade etmedi.Sercan da bundan nasibini alacaktı ama sakatlık söz konusu oldu kurtardı.Hakan AKMAN olayında olduğu gibi çoluk çocuğa bizi maskara etmedi önceki hocalar gibi.O dönemlerde kendisiyle bir kaç kez aynı ortamda bulunduk bu düşünceleri beni fazlasıyla memnun etmişti.Ve hepimizin gördüğü gibi bir disiplin ortamı oluşmuştu.Buraya kadar her şey tamam.Ama bunun bir de diğer yönü var.Disiplinin de bir sınırı olmalı ki bu sınır bence bu işleri şahsileştirmemek,takımın menfaati doğrultusunda hareket etmektir.Bana kalırsa  artık bazı işler şahsileşmiştir.Hakan Akman ve Oktay Delibalta olayları bence bunlara örnektir.Burada önemli olan takımın başarıyı yakalamasıdır.Bu başarı disiplin,çalışma,bilgi  ve hakkaniyeti sağlamaktan geçer.Disiplin tamam dedik.Diyelim ki iyi de çalışıyor takım peki ya diğerleri.Futbol anlamında bir şey olmadığı ortada.Israrla hedefleri düşük tutmak bence bir yerde Kalpar'ın kendi açısından uyguladığı bir tedbir.Gelelim hakkaniyete.Disiplin sağlayacağım diye insanlara haksızlık yapmak,egonu takımın üzerinde tutmak işin içine karışırsa o takımdan hiç bir şey olmaz.

Geçen sezondan beri avazımız çıktağınca bağırdık bu takımda z defansın ortası SOS veriyor diye.Ama hala Kenan-Ersin ikilisi.İkisi de elektrikleri düşük olan tipler zaten ve bence bu takıma zarar veriyorlar her türlü.Zenciyi alıyorsun.Oraya transfer yapılmasının amacı direk oynayabilecek bir oyuncuyu takıma monte etmek çünkü böyle bir mecburiyet var.Ama adamı 18 e dahi almıyorsun.Peki hoca ne gördün de bu adamı aldın.Hiç mi kasetini izlemedin,hiç mi idmanda denemedin.2 tane hazırlık maçı alsaydın bu adam için olmaz mıydı?Hikaye işte.Menajer şişirdi,tok satıcı oldu siz de yediniz işte.Ayıptır.Para veriliyor bu adamlara,bir takımın bir camianın 1 senesi bağlanıyor böyle işlere.

İstediğin adamların hepsi alınmış,hatta mevkilere göre fazlaların varmış.Ne güzel işte.Demik ki kafaya oynamak için her şart hazırlanmış.Peki ya hoca o zaman  neden korkuyorsun bunu açıkca söylemekten.Orta sahayı geçemeyen Kartal takımına karşı tek bir organize atağın yok ve hala 1 puana seviniyorsun.Hoca hedefin ilk 6 dan sonrası mı yoksa.Yoksa yine bu sene ligde kaldık bu bizim için iyi mi diyeceksin.bunu geçen sene dedin kabul ettik.Milletin oynatmadığı yada 6 ay top oynamamış adamlarla ligde kaldık doğrudur ama ya bu sene.Listende olan adamlardan Anıl'ı kadroya dahi almadın.Ankaragücü Turgut'a karşılık 2 adam verecekti seçe seçe bunları mı seçtiniz.Kaldı ki biri hiç ortaya çıkmadan gönderildi.yoksa seçmediniz de bunları mı verdiler sadece.

Her şeyi geçtik en son bomba ise santraforsuz oyun.Ben bunu anlamadım.Başka mevkilerin oyuncularından santrafor yaratamazsın hoca.Elinde Cenk var Savaş var.Bunlardan faydalanmak yerine sadece orada biri olsun düşüncesiyle iş yapıyorsun.O koyduğun adam da bir süre sonra mecburen bildiğini okuyor belki de kendisi bile farketmeden.

Sen bu işi bilmiyorsun hoca.Sadece para kazanmak için buradaysan hakkımızı helal etmeyiz sana.Beceremiyorsan  olmadığını görüyorsan delikanlı ol bırak yakamızı.

mehmet yılmaz

Böyle bir Kartal'ı yenememek, 0-0 bitmesi zaten tartışılması gereken bir husus ama benim en çok takıldığım nokta maç sonundaki röportajında çizdiği portre oldu Kalpar'ın... Üzgün değildi, ben inanıyorum ki hiç bir Samsunsporlu 0-0'a sevinmemişti ama o düşünceli falan değil memnun görünüyordu!

Ollivanders

Kalpar sanırım ilk 5 haftayı kafasındaki takımın sekillenmesi icin kullanıyor. Cunku bunun baska bir acıklaması yok.

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 20 September 2010, 12:23:34
Kalpar sanırım ilk 5 haftayı kafasındaki takımın sekillenmesi icin kullanıyor. Cunku bunun baska bir acıklaması yok.

Ya da kendi kendine ilk 5 hafta için bir puan hedefi mi koydu da bu kadar rahat  :o :o

Ollivanders

Belki yonetim de bu krediyi huseyin kalpara tanımıstır ne bilim .Anlamak guc kardesim

babasamsunlu

Hay ağzına sağlık Engin abi..

DÜnden beri sinirden kendi kendimi yiyorum..Rüyalarıma girdi kalpar pis pis gülümsemesiyle..
O sinirle yazacaklarımı bile tam manasıyla yazamıyorum..İster istemez bu adamı savunan her cümleye ayar oluyorum ve kırıcı olabiliyorum..

Anlarım deplasman dersin Cenkin kondüsyonu dersin yedek bekletirsin.Ama eğer Cenk ile başlamıyorsan  ne kadar beğenmesekte bir forvet olan Savaşla başlamayacaksan ne zaman başlayacaksın.Şimdi Savaşın yerine koyun kendinizi..Cenk gelince kulübeye düştü..Şimdi Cenkte kulübede ama ben yine yokum..Ben ne zaman oynayacam hoca demezmisiniz..Sonra o son dakikada ki vuruşu düzgün yapabilirmisniz...Hadi onuda yapmadın son 7 dakikada Cenk neden giremez oyuna..O son dakikadaki vuruşu en azından çok daha iyi yapmazmıydı..

Sercanın ve Kenana Orhana gösterilen teveccühler neden Kemal Tokak a  Anıla gösterilemiyor ki?? Hakanın yerine giren Mustafa bu kadar diri bir topçuymuş..Neden oynatamıyorsun bu adamı..Eğer hakkaniyetliysen neden iyi olana veremiyorsun formayı..

Yönetim elinden geleni yapmış.artık takımı hazırlayacak olan sensin..Erkut tutu gelip taktik verecek hali yok ya..

Erken eleştiriyoruz diyen kardeşlerim araba devrildikten sonra yol gösteren çok olur..Şimdi eleştirecen ki bir şeyler düzelecekse düzelsin..

Ollivanders

Serkanın taraftar uzerindeki agırlıgı nasıl hayrettini yollamıssa ( ki ben hayrettini arar oldum ) Cenkin agırlıgı da huseyin kalparı yollar.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico55 - 20 September 2010, 12:39:37
Serkanın taraftar uzerindeki agırlıgı nasıl hayrettini yollamıssa ( ki ben hayrettini arar oldum ) Cenkin agırlıgı da huseyin kalparı yollar.

ama maalesef olan yine bize, samsunspor'a olur! :(

ahmetsefa55

hey gidi kartalla berabere kalıyoruz, hadı onu gectım ;futbol da her sonuc cıkabılırde  oynanan futbolda ! ortada buna ragmen memnun bır hoca !!!

ahmet

adem  ersin  kemal   orhan( alpaslan ? )

turgay

murat hakan(anıl) sezer

zenke     
                           cenk

ben kesınlıkle sol ayaklı olmasının da etkısıyle sezerın oynaması gerektıgını dusunuyorum defansta gecen hafta kemalı cok begendım (en azından kenandan ıyıdır )

ama o sercan ibnesını oynatan zıhnıyetın taaa ...  !!!!!!  ılk macta acil bır onlem alınması lazım kalparın cıddı sekılde uyarılması lazım

atı alan üsküdarı geçmeden radikal önlemler alınması gerekır bu illa hoca gonderılsın demek degıldır sercan ıbnesını bu takımda tutan zıhnıyetın bır an once afaroz edılmesı gerekıyo dıye dusunuyorum !!!   

Ayberk

Şuandaki anlayışı ve denemeleri sürerse, imkansız. Yine 11. 12. oluruz heralde! >:(

Haa ama kendine çeki düzen verip, sesimizi duyarsa, hatta bizi duymasına gerek yok, biraz mantığının sesini dinlerse, neden olmasın?

kabacevizli55

bu adam  kıçını kaldırıp aparmana bile çıkamaz bırakın süper ligi

Ertuğrul Sağlam

Bir aya yakın süre bu takım kamp yaptı ve bu süre zarfında dengimiz hiç bir takımlarla hazırlık maçı yapmadık şimdi bu yanlışın bedelini her hafta farklı takımla sahaya çıkıp takım deneme ve puan kaybetme ile ödüyoruz...

veis

sahaya ideal bir 11 çıkarsa bile yenik durumda isek asla maç çevirecek hamleler yapamıyor.teknikdirektörlükde en büyük özellik oyun okuma dır.sahaya sürdügün takımda aksıyan yanlar varsa hemen müdahale etmekdir ama sayın kalpar dün maçı oturarak seyretdi.ama şuda bir gerçek hüseyin kalpar kadar dün bence futbolculardır suçlu.inanılmaz isteksizlik.herkesin kafası maç bitsede istanbulda gezsek havası.sezon başından beri hazırlık maçları ve 4 lig maçı dahilinde 1 gol atan zenke veya 2 top yapamayan agbetuyla süperlig zor.kenan ersin ikilisinde bir sıkıntı var.birbirlerine top bırakma meraklısı iki acemi gibiler.bari adam gibi transferde stoper alamıycaksın pavlik kalsın niye kendini ateşe atarsın anlamam ki.yeni gelen adam 3 tane menajerle geldi samsuna ve imzalar atıldı.yazık ya zxaten zor para bulmuş ve takım kurmuşsun bunları degerlendir.cenk işler golcüdür kraldır ama papazlık çok farklı krallık çok farklı.samsunsporu süperlige isyan ederek çıkartamaz.yönetimin acilen hocadan futbolculara kadar herkesi kulak çekmeye varacak şekilde uyarması lazım yoksa bu takım ilk yarıya bu şekilde çok önemli kayıp verir.

Atakumlu

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 20 September 2010, 13:21:30
Bir aya yakın süre bu takım kamp yaptı ve bu süre zarfında dengimiz hiç bir takımlarla hazırlık maçı yapmadık şimdi bu yanlışın bedelini her hafta farklı takımla sahaya çıkıp takım deneme ve puan kaybetme ile ödüyoruz...

abi dogru dedin denemeyi ligde degil de hazırlık maclarında yapsaydı da durum bu noktaya gelmeseydi...genede şahsi fikrim su an icin kalması yonunde, yeni bir teknik adam yeniden uyum sureci, yeniden zaman kaybı olabilir...

55(tuncay)55

AHMET ŞAHİN

ADEM    ERSİN  JONATHAN   ALPASLAN

MURAT          ANIL            TURGAY

ZENKE                             AGBETU
                  CENK

Bu kadro dogru olan kadro degilmi sizce arkadaşlar