[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: edmontdante - 16 September 2010, 22:31:19
Tokat,Amasya,Çorum,ordu vs vs
Nereye verilirse verilsin zerre hevesim yok
Kartal'a gidecektik o da artık yok.
Ne yazsam ne desem boş

Adamda heves bırakmadılar gerçekten de... Önce o nahoş olaylar, sonra kendi taraftarımız arasındaki anlamsız çekişmeler derken... Bu seneden de geçti oğlum diyorum bazen :( :( :(

KareAs55

Sanırsam hiçbirimizde eskideki gibi maç gelsede gitsek heyecanı kalmadı :(

Kaya

Bence bizim açımızdan en olur karar gibi.Bir maç seyircisiz değil seyirciyi cezalandıramazlardı.Bunun yanında hükmen veremezler iki takımında olay da bir suç unsuru bulunmuyor.Araya maç girdiği içinde maçın 0-0 başlaması gerekiyor.Yani kısacası olan sadece mersinin attığı 1 gole oldu o da çokta umrumda değil.. ;) Yakın illerden birine maç verilecek ve elimiz mahkum gideceğiz.Ordu olacağını zannetmiyorum bu sefer başka bir komşu ilde maç oynanır.Amasya ve Tokattan birinde oynarız..

Ayberk

Bu heves konusunda, o veya bu şekilde kendimize gelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu maçı fizana da verseler inadına gidicem lan!

özkan

Özel güvenlik şirketine dava açmayan yönetime,
Federasyona diş ge.iren malum partiye,
Şu maçıda İstanbul'a olurda almazlarsa

YAZIKLAR OLSUN!!!

Ayberk

Amasya'da olsun vagonları doldururuz gideriz :P

cembaba

Alıntı yapılan: edmontdante - 16 September 2010, 22:31:19
Tokat,Amasya,Çorum,ordu vs vs
Nereye verilirse verilsin zerre hevesim yok
Kartal'a gidecektik o da artık yok.
Ne yazsam ne desem boş

O kadar kırdılar ki hevesimizi :(

cembaba

17 September 2010, 00:49:39 #307 Son düzenlenme: 17 September 2010, 00:52:35 CemBaba
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1607029652643#w384-h288&ref=mfa

Ses kaydı düzgün olan MİY maçı günlüğü...

kabacevizli55

Ollivanders

2 sene once Orduspor eskisehirspor macına bir orduspor taraftarı bıcakla sahaya atlıyor . Mac tatil ediliyor . Orduspora 6 mac ceza ve mac sıfırdan baslama cezası veriliyor.

Verilmiş olan bu karar tff acısından emsal teşkil etmeli. Kendi uygulamalarını gormezden gelmeleri karısıklılıga yol acacaktır. Bu nedenle buyuk bir ihtimal mac bastan baslayacak.

Uğur Yıldız

Maç Ankarada olursa daha çok mersinli gelebilir tokat yada istanbul ideal  ::)

Ayberk

Zaten bu karar bolu macini bagliyor bildigim kadariyla

furkan5534

istanbulda olur ınsallah.. tff ta sulalenı >:(

Recep

Alıntı yapılan: özkan17 - 17 September 2010, 00:16:31
Özel güvenlik şirketine dava açmayan yönetime,
Federasyona diş ge.iren malum partiye,
Şu maçıda İstanbul'a olurda almazlarsa

YAZIKLAR OLSUN!!!

ya olayı gene siyasete bağlamaya çalışmayın malum dediğiniz partiye içinizdeki kini burda değil başka platformlarda kusun burası Samsunsporla alakalı bir site siyaset için yapılmış değil oldu olacak ayrı bir başlık açalım herkes istediği partiye orda sallasın

salihcakir

özkan 17'nin mesajını ben sildim.

çünkü aklı başında bir eleştiriye hemen gider yapıyor. recep55'nin dediği doğru konunun siyaset ile bir alakası yok. miy maçı sonrasında yaşananlar ile alakalı yorumlar yazılsın lütfen. bu gergin dönemde yeni gerginlikler ortaya çıkartmanın bir manası yok.