[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

brigand

o iş yaş. 3 puan ı mersine verirlerse çarşı karışır.

SAMSUNLU ORUMA 55

17 September 2010, 19:41:36 #346 Son düzenlenme: 17 September 2010, 19:51:56 SAMSUNLU ORUMA 55
zaten 1 maç saha kapatma cezası verildi eğer 3 puanıda mersine verirse tff ortalık karışır tff ye siyah çelenk bırakırız tepkiyi göstermiş oluruz tff nin verdiği karar hiç adil bir karar olmadı

............................TFF 'yi KINIYORUZ................................

KareAs55

Geçen sene ibb-diyarbakır maçıda tatil edildi  o maç niye 3-0 olmadı  bu işin prosedür'ü yokmudur bu tff kafasından mı cezaları veriyor >:(

bluegreen55

böyle saçmalık olurmu ya her maçta ozaman deplasmanda iki taraftarımız atlasın sahada birrbirini bıçaklasın maçı 3-0 alalım..Böyle karar veremezler vermemeliler verdirmemeliyiz. Olay fifada uefada yazan örneklerden farklı özel bir durum...

55__Gurbet__55

durun hemen celallenmeyin resmi kara aciklansin ondan sonra tepkimizi koyariz

fairplay_55

maç ya sıfırdan başlar ,büyük olasılıkla da 0-1 den devam eder.Bence işin olumlu yanı şudur:O dakikaya kadar ben Samsunspor un oyunundan hiç memnun değildim.Belki de  3 puanı bırakacaktık.Maçın tekrarı bize şansın gülmesidir.Umarım ,akıllarını başlarına alırlar ve daha iyi oynarlar,verebileceğimiz bir maçı almış oluruz.Çok mu iyimser oldu? Ama olayın olduğu maçta büyük ihtimalle ye-ni-le-cek-tik...kader bize güldü diyorum....sayg 1dk!!!

Ayberk

Acaba şu bolu maçı nerede oynanacak? Ordu'da maç var aynı anda. İstanbul ve Ankara seçenekleri taraftar potansiyelimiz açısından iyi ama, rakip de bolu, adamlar 3 saat söz konusu iki şehre de :D

fairplay_55

maç ya sıfırdan başlar ,büyük olasılıkla da 0-1 den devam eder.Bence işin olumlu yanı şudur:O dakikaya kadar ben Samsunspor un oyunundan hiç memnun değildim.Belki de  3 puanı bırakacaktık.Maçın tekrarı bize şansın gülmesidir.Umarım ,akıllarını başlarına alırlar ve daha iyi oynarlar,verebileceğimiz bir maçı almış oluruz.Çok mu iyimser oldu? Ama olayın olduğu maçta büyük ihtimalle ye-ni-le-cek-tik...kader bize güldü diyorum....sayg  1dk!!!

kabacevizli55

bolu maçıda mersin maçında başka şehirlerde oynançak o zaman

epçeli köylü

eğer 3-0 yenik sayılırsak her maç bir gönüllü sahaya atlayıp birini bıçaklasın.Kalçadan bıçaklanırsa 2,5-3 milyar cezası var. 17-18 gönüllü bulursak 50-54 puan garanti olur.

maço

haftanın bı gun rakıp secelım onun stadında atlayalım bıcakla yaralamaya bıle gerek yok.o takımın 1 maç ceza yemesı demek hem gelır hemden puan anlamında zararı ugraması demek.

Burak

eğer bu maçtan dolayı hükmen alırsak şöyle bir pankart güzel olur

deplasmana maça gitmek 150 TL
15 deplasmanda 15 cengaver ayarlamak  150 ' şer TL
deplasmanda alınacak 45 hükmen puan ! paha biçilemez ...

:):):)

mert ak

Arkadaşlar bankasya1.lig adlı facebook grubunda hangi takımın taraftarı çok örenilmeye çalışılıyor destek lütfen

fairplay_55

Sayın arkadaşlar pankart demişken : Malum 1 maç saha kapatma cezası aldık ..Cezalı oynayacağımız ilk maçta TV den görülecek şekilde ,maraton tribün önüne büyük  bir pankart yaptıralım..Pankartta şöyle yazsın   " SAMSUNSPOR BIÇAKLANDI  "  Eminim etkisi büyük olacaktır...Sayg... 1dk!!!

fairplay_55

Sayın arkadaşlar pankart demişken : Malum 1 maç saha kapatma cezası aldık ..Cezalı oynayacağımız ilk maçta TV den görülecek şekilde ,maraton tribün önüne büyük  bir pankart yaptıralım..Pankartta şöyle yazsın   " SAMSUNSPOR BIÇAKLANDI  "  Eminim etkisi büyük olacaktır...Sayg... 1dk!!!