[kaldıgı yerden devam edecek ] Samsunspor-Miy macindaki Olaylar Ve sonucları

Başlatan King1965, 13 September 2010, 21:37:45

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Adamdan nefret ettim ya. Yeter artık gormek istemiyorum.

King Of The North

Ollivanders

17 September 2010, 15:40:00 #332 Son düzenlenme: 17 September 2010, 15:44:12 Serpico55
Seyircisiz oldugunda macın seyircisiz olacagını ayrıca bildiriyorlar.

Örneğin ;

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat eylemi nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Ayberk

Tabi yani, saha kapatma, bizim bildiğimiz dilden "tarafsız sahada oynamak"tır. Ama elbette seyircili olacak ;)

kalptenþimþek

Bu ne ya!?
..bneler üç puan derdine düştüler..Bu kadar mı yüzsüzlük olur!
şu yüksel ..refsizine mersindeki ilk maçta tekrar taksalar zerre kadar üzülmem artık, .avşak başkanlarına da kapak olur..

King Of The North

Nerde oynanırsa oynansın vuracağız mersine

kaptan 55

derlerdide inanmazdım ne mersin **** yurduymuş be..

Ekrem

Bu kadar rezillik olmaz adam sen gıt yegenının karısına bılmem ne yap sonra karın baban annen gelıp sana aferın deyıp destek cıksın helal olsun  >l< >l<   Ne geniş bi ailedir arkadas...

FaTiH_HaN

su inbeleri yenmemiz lazim ya artik gurur meselesi oldu piskin herifler  :-X

kabacevizli55

Murat Yeşiova'nın cezası belli oldu..

Samsun İl Spor Güvenlik Kurulunun, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşiova'yı bıçakla yaralayan ağabeyi Murat Yeşiova'ya 1 yıl spor müsabakalarını seyirden men ve 2 bin 289 TL idari para cezası verdiği bildirildi.

Murat Yeşiova'nın cezası belli oldu..

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Samsun İl Spor Güvenlik Kurulunun Vali Yardımcısı Hasan Özkan başkanlığında toplandığı ve toplantıda 13 Eylül Pazartesi günü oynanan ve ertelenen Samsunspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında yaşanan olayların ve 19 Mayıs Stadyumu'nda görülen güvenlik eksikliklerinin görüşüldüğü belirtildi.

Açıklamada, Kurul tarafından 13 Eylül Pazartesi günü oynanan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında saha içine girerek Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Yüksel Yeşilova'yı bıçakla yaralayan ağabeyi Murat Yeşilova'ya 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men ve izinsiz olarak müsabaka alanına girdiği için 572 TL ve bin 717 TL olmak üzere toplam 2 bin 289 TL idari para cezası verilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi.

Toplantıda, 19 Mayıs Stadyumu'nda görülen güvenlik eksikliklerinin giderilmesi için, güvenlik kameralarının yenilenmesi ve stadyum etrafını çevreleyecek şekilde 1. güvenlik bariyerlerinin oluşturulması kararı da alındığı kaydedildi.

emrullah

Alıntı yapılan: hakanelgun - 16 September 2010, 20:57:28
1 maç sahamız kapatılmış beyler maç sonucu ile ilgili bir bilgi yok

benim aldıgım bilgi şöyle :
3 puanın mersin i.yurdu na verileceği doğrultusunda sebep olarakta tff nın verdigi cevap , bıçaklayanın karsı takımdan olup olmamasının fark etmdiği girişte ve içeride güvnlik zaafiytinin oldugu için samsunsporumuz sorumlu tutulmuştur . :( :( :(

kaynak : ASKF Başkanı Şener AYDIN ın babama anlattıkları
NOT : Toplantıdan geldiğini ama hala yönetimindn birçok kişinin tff yi ikna etmeye çalıstığını belirtti

Ollivanders

Peki orduspor eskisehir macında ordu taraftarının sahaya bıcakla atlamasında guvenlik zaafiyeti yok muymus ? Boyle sacmalık olamaz. Boyle bir karar veremezler. MAgdur olan tarafı suclamak cezalandırmak nerde gorulmus ?

KareAs55

Güvenlik zaafı  = 3-0    >:(

hayatımda böyle saçma birşey görmedim  :(

emrullah

güya fifa ve uefanın kurallarına göre ev sahibi takım cezalandırılıyormuş  :o

Sercan

Eğer miy e 3 puan verilecekse,50 tl + 1 biraya ye stada atlayıp hocaya bıçak takacak çok adam bulurum.Merak etmeyin arkadaşlar kartal maçındaki 3 puan benden olsun  >:( >:(